Şimdi Ara

'Barda' izleyenlere sorularım var..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. sonunda ne oldu? psikoların ölümü hayalmiydi?
    2. son sahnede nejat işler dışarda ayran içiyodu gemçler saat soruyodu falan..ee noolduda bu dışarda?

• yukarı..
  • 1-gençler öldürülmesini istemedi nejat ve tayfasinin ama avukat içerdeki siscilere telefon edip islerini bitirdi...
    2-konserden öncesi orasi , nejat yarim ayran götürürken kizi beyeniyo , eleman da saat soruya iste orda kendisiyle dalga geçtigini saniyo sanirsam ayrani dökmesi icin , hani nejat daha önce avukata ayni seyi yapip çayini dökmüstü ya ondan iste...
  • tamamdır genç istemedi öldürülmelerini ama savcı dayanamadı.
    demek ki orası olayın başı..hımm.. sağol..

ayrıca filmi jenerik sonuna kadar seyrettiysen bir sahne koymuşlar sanırım serdar akar , tam nejat işler o hamamlı maniyi okurken içerden uykulu bi biçimde kimse farketmeden çıkıp gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 8 Mart 2007; 19:39:11 >
  • boş topik.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

boş topik.......

bi seyi anlamamis arkadas onu anlattik buna gelene kadar ne bos topikler var...
  • quote:

boş topik.......

boş post.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir yıl olucak nerdeyse ama yeni konu açmıyayım dedim

quote:

Orjinalden alıntı: ribas

1-gençler öldürülmesini istemedi nejat ve tayfasinin ama avukat içerdeki siscilere telefon edip islerini bitirdi...
    2-konserden öncesi orasi , nejat yarim ayran götürürken kizi beyeniyo , eleman da saat soruya iste orda kendisiyle dalga geçtigini saniyo sanirsam ayrani dökmesi icin , hani nejat daha önce avukata ayni seyi yapip çayini dökmüstü ya ondan iste...

şimdi son bölümde selim ( nejat işler ) dışarda ayran içerken ki elbisesiyle bara girrerken ki elbisesi farklı yani onun öncesi değil sanırım o ayrıca orda ki tavrı da piskopattan çok abilik edermiş gibi geldi bana her ne akdar filmdeki karekterine uymasa da hem ayrıca selimin savcıyla konuşması da olaylardan sonra oluyor
    yani ben sonunu çözemedim filmin anlayan varsa banada anlatsın

• Hey gidi günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Hey gidi günler..

sen izleyeli bir yıl olmuş çözebildin mi sonunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Hey gidi günler..

sen izleyeli bir yıl olmuş çözebildin mi sonunu

Çözmek ne kelime unuttum bile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

boş topik.......

boş post.......

boş laf
  • orda olayın neden çıktığı anlatılıyor adam tam bir piskopat sırf ayranı üzerine döktürdü diye daha sonra adamları toplayıp orayı basıyor yani intikam gibi
  • Çok beğenmiştim
  • bazı filmleri uykulu izliyoruz sanırım, bazen en basit yerleri anlamıyor insan
  • samplus a ne oldu ya ? alala.gif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.