Şimdi Ara

barda çalışan kıza yürüsem dayak yer miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her zaman gittiğim bi pub var, 5 6 senedir giderim, genelde tek giderim çok nadiren grup halinde gittim. çalışanlarla sohbetimiz yok ama beni tanıyorlar sima olarak. 2 3 aydır gitmiyordum cuma akşamı gittim. yeni bir kız başlamış işe. birkaç defa göz göze geldik, ben çıkarken de o karşıdan geliyordu iyi akşamlar dedi.

yürüsem döverler mi? kız çok hoşuma gitti.

• yalvarırım şu tipsiz kardeşinize bir yol gösterin.

• Yürüme bence. Ondan sipariş verdiğinde siz ne önerirsiniz falan de bir şeyler işte. Ben genelde o şekilde giriyorum muhabete, iş arkadaşlarım da yürüyorum sanıyor. Halbuki evli barklı adamım yani. Sen de gir öyle muhabbete. Bayağı kalıp konuşursa seninle saçma saçma konuşsan bile olur. Ama direkt de gidip bodozlama yürüme bence.

• Kızın olumlu cevap verdiği bir senaryoda kızı şaşırtabileceğin bir yere götürüp gününün iyi geçmesini sağlayabilir misin? Yapabilecek olsan zaten burada olup bunu sormazdın. Bu soruyu soracak kadar emin değilseniz kendinizden sorunuzun cevabı belli. Bende barmenim hiçbir özgüven sorunumda yok, erişemediğim bir kız için redditte konu açmıştım nasıl yapmalı nasıl davranmalıyım diye. Tabi ki o iş olmadı. Bu işin doğası bu, ne yapacağınızı bilmiyorsanız o iş baştan sonuçlanmış zaten.

• Authorized kullanıcısına yanıt

hocam bir kız benle buluşmaya geliyorsa iyi kötü bir şey oluyor mühim olan kabul etmesi çünkü çok tipsiz bir adamım.

• fakir ne yapsa suç dimi? baristalık yaptığım zamandan tanıdığım bi coworker'ım vardı, beraber demlenirken anlatmıştı, bankacı tanıdığı bi kız varmış, şubenin zengin müşterisiyle evlenmiş. buldunuz benim gibi garibanı yüklenin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

fakir ne yapsa suç dimi? baristalık yaptığım zamandan tanıdığım bi coworker'ım vardı, beraber demlenirken anlatmıştı, bankacı tanıdığı bi kız varmış, şubenin zengin müşterisiyle evlenmiş. buldunuz benim gibi garibanı yüklenin tabi.

Erkek olmak zor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Rekostavakiayoutube
    Kanala abone olun da 3 5 bi şey damlasın kardeşler. Garibanın yüzü gülsün aq
    https://www.youtube.com/shorts/VS5KZ3a7s-M?feature=share

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz sex bağımlısı mısın olm doymak bilmiyorsun.

• 16 yaşımdan 25 yaşıma kadar seks yapmadım, normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 2 Mart 2023; 22:4:13 >
  • 35'e 40'a kadar yapmayanlar var forumda. Nesi normal. Türkiye'de 25 gayet normal bir yaş.

• 35 40’a kadar yapmazsam örümcek adam olurdum lan.

• Hiç kaçırma derim

• Çoktan kapmışlardır kızı ya da sevgilisi vardır, normal tanışmadan yürüme yoksa zopa yersin kötü olur pub zopası 15 20 kişi seni kumpire dönene kadar döverler aman diyim dikkat et.

• Haklısın hocam. Vazgeçtim. Benim sadık yarim emekçi gacılar.

• En iyisi bu işleri tamamen bırakmak

• @Bekir YENİKARAMURAT ile kadikoyde bir pubdan bu yuzden kovulmustuk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.