Şimdi Ara

Barcelona severlere bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Messi ile alakalı ama Messi'yi eleştiren bir şey değil, sakin olalım. Peşin not.

Bilhassa Messi'den önce de Barcelona sempatizanları olanlara bu sorum;

19 Kasım 2005 tarihinde Ronaldinho'nun Real'i madara ettiği, 3-0 biten maçta Ronaldinho'yu izlerken mi daha çok tatmin olmuştunuz?
    Yoksa 2 Mayıs 2009daki Barcelona'nın 6-2lik galibiyetinde Messi'yi izlerken mi?

Yalnız soruma lütfen dikkat edin. Genel olarak, takım halinde tabii ki 6lamak başka bir heyecandır ama sorum bireyselliğe yönelik. Aklıma takıldı da sadece.

Gereksiz bir parantez; (S. Ramos'u son 2 senedir fena şekilde övüyoruz ama adam o dönem ne saçma bir defansmış. Aynı sezon Henry tarafından da çarşıya yollanmıştı.)

• Barcayı sevmem ama Ronaldinho daha iyiydi.

Uzaktan da atardı,frikikde atardı.
  • Kim ne derse desin Ronaldinho futbola cag atlatmistir.

Ronaldinho Barcelona'da oynadigi gibi oynamaya devam etse suan ne Messi ne de C. Ronaldo'dan bahsedilmezdi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Kim ne derse desin Ronaldinho futbola cag atlatmistir.

Ronaldinho Barcelona'da oynadigi gibi oynamaya devam etse suan ne Messi ne de C. Ronaldo'dan bahsedilmezdi bile.

Aynen öyle.

Ayrıca Barcelona sempatizanlığım Rivaldo ile başlayıp, Ronaldinho ile tavan yapmıştır. Şu günlerde git gide düşüyor dersem yalan olmaz..
  • Ronaldinho bambaşka bir olaydı zaten halen eski videolarını youtube dan izlerim
  • Ben 6-7 yıldır Barça fanıyım ama Messi'den sonra sevgim daha da arttı. Neyse konuya gelelim bana her şekilde her türlü Messi daha iyi daha hoş gözüküyor gözüme. Ama bu sene Barça fanım git gide azalmaya başladı.
  • sadece o maç değil de, ronaldinho'nun stamford bridge'de chelsea'ye karşı oynadığı bi maç vardı. henüz messi onun üstünde bi oyun oynamadı bana göre..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kaç Sorum Olacak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu Barça fanlarını anlamıyorum. Başarı için mi tutulur takım yahu? 11 yıldır Juventusluyum ne badireler gördük sevgim sadece arttı benim.
  • Hala canım sıkılınca açıp Ronaldinho videoları izliyorum Messiyle kıyaslamam bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 22 Ekim 2010; 21:28:21 >
  • Overmars bir açıklamasında " Normal bir insan Ronaldinho'nun yaptığı bir hareketi yapmaya çalışsa ayağı kırılır " demişti . İyi bir Ronaldinho hem Messi hem de Ronaldo'dan açık ara daha iyi . Ama Brezilya insanı işte . Düşüşü çok kolay oldu . Yazık . Böyle bir yeteneği tam anlamıyla sadece 2 yıl izleyebildik .
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Kim ne derse desin Ronaldinho futbola cag atlatmistir.

Aynen öyle.

Ayrıca Barcelona sempatizanlığım Rivaldo ile başlayıp, Ronaldinho ile tavan yapmıştır. Şu günlerde git gide düşüyor dersem yalan olmaz..

Ben kucuklugumden beri hep Barcelona'yi sevmisimdir. Galatasaray'dan sonra en cok sevdigim takim Barcelona'dir.

Romario'nun Barca'daki ilk senesinde Barcelona'yi izlemeye baslamistim. Sonra Stoichkov, Koeman,Figo, Ronaldo, Overmars, Kluivert, Luis Enrique, Saviola derken Ronaldinho ile Barcelona'ya olan sevgim tavan yapmisti.

Daha sonra internetden ordan burdan Barcelona'nin 1950lilere kadar olan belgeseler turu maclarini falan bulup izlemistim hep. Ancak Ronaldinho gittiginden beri Barcelona'nin maclarini pek izlemedim. Simdi ki kadro pek ilgimi cekmiyor. Her ne kadar Messi suan bana gore dunyadaki en iyi oyuncu olsa da bana o eski Barcelona ruhunu yansitamiyor. Izlersem Puyol icin izliyorum arada.

• yalan yok bende ispanya liginde barcelona sempatizanı bir takımımdır.(nedense reali sevmem)bu sevgimin ronaldinho zamanında tavan yaptığı gerçek.ronaldinhonun 2004-2006 yıllarında oynadığı oyun çok çok farklıydı.ronaldinho tek başına stamford brigde'da tek başına chelseayi yıkarken messi 2 sene önce hiddink vaktinde chelsea karşısında birşey yapamadı.yada geçen seneki inter maçları....
  • Ronaldinho Messi'ye göre çok daha estetik bir sekilde oynuyordu... Ama Messi daha etkili bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

sadece o maç değil de, ronaldinho'nun stamford bridge'de chelsea'ye karşı oynadığı bi maç vardı. henüz messi onun üstünde bi oyun oynamadı bana göre..

Ben o maçta Ronaldinho'nun attığı gol gibi gol görmedim yalnız, müthişti tek kelimeyle.
  • Ronaldinho'lu Barca apayrı bir takımdı. Sanki Ronaldinho futbolu sevdirmek için dünyaya gelmişti.
  • baba ronaldo ve ronaldinho başka bir frekansta oynuyorlardı futbolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

sadece o maç değil de, ronaldinho'nun stamford bridge'de chelsea'ye karşı oynadığı bi maç vardı. henüz messi onun üstünde bi oyun oynamadı bana göre..

Ben o maçta Ronaldinho'nun attığı gol gibi gol görmedim yalnız, müthişti tek kelimeyle.

Şu 5 Chelsea'linin ortasındayken vurup taktığını diyorsanız o maçta Barcelona 4-2 yenilmişti yalnız.

Şöyle bir bakış açısı da var; Mourinho'ya sahada kafa tutabilen 2 oyuncudan biri olmuştur Ronaldinho. Diğeri ise Henry.

• Yanlış anlamayın Messi'yi severim de hareketleri bana hep tekdüze geliyor o atakta ne yapacağını nasıl gol atacağını tahmin edebiliyorum ama Ronaldinho öyle değildi her top ayağına geldiğinde ne yapacağını kestirmeye çalışırdım ama hep şaşırtır her seferinde ilginç hareketler yapardı göze hoş gelirdi. Sadece futbol oynamak, futbolu sevdirmek için yaratılmıştı resmen .

Ronaldinho'lu Barça'yı Messi'li Barça'ya tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Şu 5 Chelsea'linin ortasındayken vurup taktığını diyorsanız o maçta Barcelona 4-2 yenilmişti yalnız.

Şöyle bir bakış açısı da var; Mourinho'ya sahada kafa tutabilen 2 oyuncudan biri olmuştur Ronaldinho. Diğeri ise Henry.

Biliyorum yenildiğini, Ronaldinho'nun attığı golü övüyorum ben sadece.

• Ben şunu anlamıyorum , Messi tavan yapmadan önce barcelonayla ilgilenen fazla yoktu..Messinin formu yükseldi,barca kupalar felan aldı..Birçok kişi sanki 100 yıllık katalan gibi mesajlar atmaya başladı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.