Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.933
Cevap
0
Favori
63.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldo'nun Guardiola'ya yaptığı hareket tasvip edilemez ama, Guardiola o hareketi hakketti bence.

Maça gelirsek, Madrid çok basit goller yedi, savunması Beşiktaş'ın savunması gibi hata yapıyor İnşallah 2. yarı Madrid düzelir de daha zevkli bir maç olur.
  • Mesut düz pas atamıyor ki . Ronaldo ya neredeyse hiç fırsat gelmedi frikik dışında of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: AweSome!

Mourinho ne yapar eder çevirir maçı

yavaşş çevirsin Barcelonayla oynuyosun sonuçta.Real için en iyi ihtimal beraberlik artık bu maçta

en iyi ihtimal rezil olmamak real için
  • Mesutun yerine Diarra girdi...

2. yarı başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 29 Kasım 2010; 23:04:30 >
  • oh be mesut çıkmış.. çok sırıtıyordu..
  • Real'e yakışmayan çok sayıda oyuncu var takımda.Marcelo aksıyor , Khedira adını dahi duymadım ilk yarı , Benzema nasıl Real'de yıllardır çözemedim zaten , Pepe-Carvalho ikisi birden olmuyor birinin yerine üst seviye oyuncu lazım Carvalho eski günlerindeki gibi değil sanki.

Mourinho da yanlış taktikle çıkmış

khedira-xabi ikili orta saha ile duman olursun ki oldun da zaten.

Benzema-Di maria-Mesut bunlardan bir veya ikisinin değişmesi lazım.

Düzeltme:Mourinho duymuş beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 29 Kasım 2010; 23:05:09 >
  • kacarı yok barca eze eze iteklicek herzamn oldugu gibi pas manyagı yapacak allahdan o olay oldu mac soğudu o ilk yarı bitmicekdi valla reallilere madridde de döşer aynen realmadidin barcelonayı yenme şans her iki mactada yok
  • barcelona paslasması bıyande kalıte acısından guzel bır yandan cok sıkıcı gelıo artık hep pas hep pas vur gııtsınn yaww
  • aha mesut u çıkardı.
  • ikinci yarıya Mesut - Lass değişikliği ile başladı Madrid. Bence bu hamle ilk 11 de olmalı idi ya neyse Mourinhodan iyi bilecek değiliz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

İlk yarı bitti 2-0 galibiz ve oyuna hakimiz. 3-4 olabilirdi ama olmadı neyse artık..

Bilader sen galatasaray'a bak.
    Galibiz hakimiz falan nedir bunlar.. 2-0 oldu diye takımı iyice sahiplenmeler ..
    Barça 2-0 yeniliyo olsa şuan , çok saçma golelr yiyiorLAR olcak iş değil bildiğimiz barça oyununu oynayamıyorLAR falan derdin kesin.

Seviyorum kardeşim barcelonayı 2 kerede maçlarına gittim istediğimi de derim.

Yorumlarımı saçma bulan veya görmek istemeyende bloklasın..

• barça ilk dkkalarda golleri bulunca real dagildi dogru duzgun kaleye gelemediler eger 2. yarinin basinda bir gol bulursa barça buyuk fark acilir
  • mourinho fenalarda hohoh
  • beyler bana link atın maçı izleyim ya
  • Barca başladı gene baş döndürmeye.
  • Anlamadığım bişey var Real oyuncuları neden her adama 3-4 kişi dalıyor.Hep boş adam bırakıyolar bu yuzden
  • Bu arada Real'de Kaka'nın yeri yok diyen adamlara bu mesajım;

Böyle maçlar için bile Kaka tutulur o kadroda. Gördük Özil ile Di Maria nasıl dökülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Al işte İspanyadaki hakemlerinde yemiyor biyerleri. Ronaldoya kendini yere attı diye 2. sarı kartı veremedi hakem, Messi dirsekten kendini yere bıraktı diye sarıyı gösterdi.

O pozisyonada kendini yere attı dedinya helal olsun
  • Messi bencillik yapmasa 3 omuştu...
  • aaaaaaaaaaa atamadı boş kaleye Barça tuhhh sizee
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.