Şimdi Ara

barbell curl yaparken ön kol ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler son 2 haftadır ne zaman barbell curl yapsam hareketin tepe noktasında ön kol(dirsek bilek arası) kemiğinde bir acı hissediyorum sadece sağ kolumda oluyor hareketi tamamlayıp barbeli bıraktıgımda 2-3 sn kemikte bir acı oluyor yarıda bırakmak zorunda kalıyorum
    çözümü önerisi olan varmı

• Isınmama ya da fazla zorlama gibi sebepler olabilir bir şekilde tendon zorlanmış.
    1-2 Hafta çalışma, ağrının az olduğunu düşünüyorsan da en düşük ağırlık ile çok yüksek tekrarlar ısınma egzersiz gibi çalış.

tendon 1-2 haftada iyileşmezse, 2-3 ay da iyileşir, o sürede de müsade etmez isen 1-2 yıl ağrısını çekebilirsin.
  • Z bar ile yap duzle yapıyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynısı oldu konusunu bile acmıstımhttps://forum.donanimhaber.com/on-koldaki-aci--126394795#126394795

2-3 hafta hiç çalışmadım daha sonra seated dumbbell curl yapmaya basladım acımıyor artık
  • curl yaparken bileği bükmek ön kolun daha fazla gerilmesine sebep oluyor.Ağır kilolarda bileğini büküyor olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

bendede aynısı oldu konusunu bile acmıstımhttps://forum.donanimhaber.com/on-koldaki-aci--126394795#126394795

2-3 hafta hiç çalışmadım daha sonra seated dumbbell curl yapmaya basladım acımıyor artık
    Seated dumbbell curl de acimiyor zaten usta ben ara verdim barbell a sen barbell curl yaparken mi acimiyor yoksa seated dumbell mi yapiyosun

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Z bar ic kisimdan tutuyoorum hocam tam tepe noktada sadece sag on kemikte bir aci baski hissediyorum yere birakinca da ayni sekilde kilo artisiyla beraber aci da artiyor.bilegi buksem sol.da acirdi diye dusunuyorum onerin varmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barfiks ile karın kası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield_

Seated dumbbell curl de acimiyor zaten usta ben ara verdim barbell a sen barbell curl yaparken mi acimiyor yoksa seated dumbell mi yapiyosun

Alıntıları Göster
    barbelldede acımıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.