Bildirim
Banyodan çıkınca saç kabarma olayına çözüm arıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
valla bende çözüm arıyorum birde o karikatürde çeşme baksanıza nasılda benzetmişler aynı şırdan -
Size gabaran bişey var -
kaybolmayan dax süreceksin, kaybolmayannn buradan yetkililere sesleniyorum :D:D:D
-
çok fazla olmamak şartıyla elinize jöle alıp suyla iyice ovalayın ve sacınıza sürün -
elidor 7/24 senelerdir kullanıyorum mucize buluş -
sac kremleri var onlardan kullan. jöleli gibi göstermiyor. ben hep kullanıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
kaybolmayan dax süreceksin, kaybolmayannnburadan yetkililere sesleniyorum :D:D:D
Bakınız: Cheewy dent
Yorumlar için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 23 Şubat 2009; 17:35:36 > -
-
-
Aynı sorun bende de mevcut ne yapacam bilmiyorum valla. -
quote:
Orjinalden alıntı: shamsheytani
çok fazla olmamak şartıyla elinize jöle alıp suyla iyice ovalayın ve sacınıza sürün
bu bir çözüm olabilir. -
bere tak 1 saat kafanda dursun..sonra şekil verirsin -
Bere var ama poşet gibi çok bol olmuş. En son kim taktıysa. Jöle desen babam aldı bıyıkları pala yapıyor, kıvırıyor sabit kalması için sürüyor.
-
aaaaah saçlarım olsada kabarsa gene razıyım. -
Saçına sperm sür -
quote:
Orjinalden alıntı: blackanka
Saçına sperm sür
Denedin işe yarıyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 30 Eylül 2010; 15:29:42 > -
-
kabarmaya başlayınca elini ıslatıp saçlarında gezdirirsen bi sorun kalmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: Rusty
kabarmaya başlayınca elini ıslatıp saçlarında gezdirirsen bi sorun kalmaz
Kuruyunca yine kabarıyor.
Benzer içerikler
- 1.lig futbolcu maaşları
- inşaatta çalışmak
- nasılsın sorusuna cevap
- kısa parliament
- dövme askerliğe engel mi
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X