Şimdi Ara

Banyodan Çıkınca Çok Üşüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum banyoyu sıcak suyla yapıyoz sonra birden soğuğa çıkıyoruz o anda çok üşüyorum küvetten dışarıya adımımı atınca donuyorum.ufo olsa banyoya koyarım ama yok bildiğiniz bir metod varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexser -- 22 Şubat 2010; 2:47:37 >

• Bornoza bürünüp oturma odasına veya kişisel odaya depar atmak.
  • Banyoda iyice kurulanda çık.
  • işin bitince kısa süreliğine biraz soğuk suyla yıkan sonra çık.
  • Sıcaktan soğuğa ani geçiş yapınca öyle oluyor.Ilık suyla yıkanmayı dene veya evin ısı ayarını yükseltki çıkınca üşüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Banyoda iyice kurulanda çık.

• Banyodan çıkmak derken küvetten dışarı ayağımı atınca donuyorum bir müddet onu kastettdim.
    Bide banyodaki kalorifer küçük ısıtmıyor zaten.
    Ilık suylada nası yıkanıyım o daha zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bornozu küvete yakın biryere koy. Küvetten çıkmadan üstüne giyersin.
  • Bende ayı kürkü gibi bir bornoz var valla, banyodan çıkıp balkonda sigara bile içsem üşütmüyor.
  • Sen en iyisi bornozla banyo yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Bende ayı kürkü gibi bir bornoz var valla, banyodan çıkıp balkonda sigara bile içsem üşütmüyor.

yap banyonu giy bornozunu çık balkona bi ayağı kaldır at korkuluğa yak sigarayı oğğh
  • bornozsuz havlusuz çıkıyorum hiç üşümüyom
  • çıkmadan ayaklarına soğuk su tut, bir arkadaşım söylemişti, üşüme gelmiyor bana böyle yapınca
  • Çıkmadan önce suyun sıcaklığını düşürerek bir daha durulan (banyo yapılan suya göre daha soğuk bir suyla ıslanmak iyi geliyor.)
  • Teknoloji geliştikçe insanoğlunun durumu daha vahim bir hal alıyor. Rahata o kadar alışıyoruz ki 1 dk lık üşümeye bile tahammülümüz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Teknoloji geliştikçe insanoğlunun durumu daha vahim bir hal alıyor. Rahata o kadar alışıyoruz ki 1 dk lık üşümeye bile tahammülümüz yok

• banyodan çıkma
  • Tek yöntemi var, sıcak suyla duş aldıktan sonra 2 dakika soğuk su dökeceksi üstüne. Daha sonra insan alışıyor zaten.

Yani daha iyidir dışarıda üşümekten.
  • % 100 denedim işe yarıyor banyodan çıkmadan 10 saniye önce suyu ılık seviye ile soğuğun arasına getir. Artık evde ne yapıyosan yap...
  • Herkes cikmadan once soguk suyla durulan demis e usuyen adam bunu ndn yapsin aksine suyn sicaklgni arttir iyice sicaga alisnca cik dustn o sirada vucdn usumez cunku derin hala sicak olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.