Şimdi Ara

BANVİT KOKOREÇ 300GR 5,75 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
7.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

1 defa yedim. Gecesi lavaboya çıkardığımı hatırlıyorum

Yerli mide tavsiye ederim

anlamadım

• arkadaşlar evde kokoreç yapacaklar bunu pişirmeden önce mutlaka önce suda kaynatsınlar. bir taşım kaynadıktan sonra suyu ve su içine dolan yağı dökün, kokoreçi süzüp alın.

sonra kokoreçleri, tavada çok az yağ ile kızartın, kıvama gelince tahtaya alıp; doğrayın yapabiliyorsanız kokoreççiler gibi ince ince olsun. tavaya geri aldıktan sonra için domates, biber, tuz, kimyon ve kırmızı biber atarak kavurun.

10 numara kokoreç olacak. keyfinize göre malzeme miktarını da ayarlayabilirsiniz. örneğin domates ve biberi az katıp et tadını alabilirsiniz, ya da yukarıda yazan arkadaş gibi acıdan hoşlanmayanlar kırmızı biberi az kullansın.
  • quote:

quote:

quote:

1 defa yedim. Gecesi lavaboya çıkardığımı hatırlıyorum

Yerli mide tavsiye ederim

anlamadım

Bu gıdalara alışkın yerli mide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse değinmemiş. kokoreçin hası bahar aylarında kesilen ve balıkesir civarı kuzularından olur.
  • Ailecek bazen evde yaparız malum aile olunca ve kişi sayısı fazla olunca bir çok sebep ağır basıyor bu nedenle güvendiğimiz bir yerden pişmemiş bir şekilde alıp balkonda tüpte çiğ köfte yoğurma tepsisinde yavaştan pişirilir 2 kere su bırakır bu suyu süzdükten sonra içleri alınmış domates, yeşil-kırmızı biber kekik kırmızı pul biber konulup tam anlamıyla çıtır çıtır kızarana kadar pişirilir afiyetle yenir, aşırı bir zorluğu ve riski yoktur aksine daha güvenli hemde ucuz 1 tam 1 çevrek fiyatına 10 kişi doyabilir.
  • Dana olması düşündürücü. Kuzu olaymıştı iyiymişti

• Henüz
    bu bölgeye hizmet veremiyoruz.

Kalsın o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

kimse değinmemiş. kokoreçin hası bahar aylarında kesilen ve balıkesir civarı kuzularından olur.

Cok dogru bir sey soylemisiniz hocam. Bu kokoreclerde is yok. Balikkesir kokoreci iyi olur.

• deblod kullanıcısına yanıt
    Ömrümde kokoreçe domates-biber attırmadım. Atanı da anlamadım. Kıymalı menemen ya da sac kavurma öneriyorum böyle yemeye çalışanlara.

Kimyon ise tercih meselesi tabi ama onu da attırmam kesinlikle. Baskın bir baharat, öldürüyor tüm aromayı. Kekik ve pul biberden ötesi yalan.
  • Disarda yediklerimiz kuzu kokorec degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

Disarda yediklerimiz kuzu kokorec degilmi

Kedi değilmi onlar
  • @deblod Arkadaşımızın verdiği tarif kokoreç yapmak için en ideal yöntemdir.

@White Aura Konyalı hemşehrim sahibinden.com sitesinden alabilirsin linkini veriyorum bir görüş.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-yiyecek-icecek-et-balik-kokorec-balikesir-kuzu-kokoreci-164073299/detay
  • quote:

Baharat filan evde yapılacak aslında mantıklı.Baharatı çok katıyorlar normalde midem ağrıyor çeyrek ekmekte bile.Kargo çok olmasa düşünülür.Geçen çeyrek ekmek yedim 3 tl normalde 1 ekmek yerim 12 tl. bayağı hesaplı gibi.

BANVİT KOKOREÇ 300GR 5,75 TL.

bu saatte yapılır mı bu

• dana kokereç bu devirde 25 tl... bırak Allah aşkına banvit kuzusunu 100 e mi vericeksin.
    bedavaya verseler almam DANA kokereci bir kokereç müdavimi olarakta hiçbir zaman tavsiye etmem
  • alışveriş tutarı 20 ve üzeri olursa kargo ücreti ödemiyosunuz birde gelecek olan ürün pişmiş zaten siz sadece doğrayıp ısıtıyosunuz 4 paket sipariş ettim bakalım nasıl çıkıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

alışveriş tutarı 20 ve üzeri olursa kargo ücreti ödemiyosunuz birde gelecek olan ürün pişmiş zaten siz sadece doğrayıp ısıtıyosunuz 4 paket sipariş ettim bakalım nasıl çıkıcak.

Hocam gelince yorumunu bekliyorum.pm ya da alıntılayarak cevaplarsan sevinirim.

• Kokoreç, odun ateşinde ve İzmir'de yenir.
  • Ben 3 paket aldim kargo ucreti gozukmedi sanirim indirimsiz 24 lira gozuktugundn kapida nakit sectim acaba sonradan kargo cikarirlarmi 1 tane daha alabilirim yoksa

• kokoreç kuzu'dan çıkar. dana kokoreç ilk defa duyuyorum.. biz reklam olmasın bir et marketten alıyoruz. içinde iç yağı ile birlikte satılır. o yağla birlikte ince ince kıyılır, zaten asıl lezzet verende bu yağdır. önce biberler ince ince kıyılır ve ölünceye kadar yağda pişirilir. sonra kıyılan kokoreç biberlerin üzerine ilave edilir.. kokoreçler piştikten sonra son olarak da ince kıyılan domates ilave edilir.. domatesler ölünceye kadar pişirilir. bu arada özellikle kekik, karabiber, kırmızı biber, kimyon atılır.. sonra ekmek arasına konulup afiyetle yenir. yaptığımız bu tarifin şampiyon kokoreçtekinden farkı olmuyor, bana kokoreci şampiyon kokoreç sevdirmişti. arkadaş kaynatın , suyunu ve yağını dökün demiş, o zaman onun hiç lezzetinin kalacağını zannetmiyorum. dediğim gibi asıl lezzet veren kokoreçin dolandığı yağdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 22 Mayıs 2014; 0:09:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.