Şimdi Ara

Bant lekesi nasıl çıkarılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
30.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cam takılınca yapıştırılan ı bantlar iz bıraktı tavanda karbonfiber kaplama var gaz yağı, tiner , sıcak su yu denedim cok az sonuç aldım sizce ne yapmam gerek.ssssss

• Aseton
  • Silgi deneyebilirsin..
  • ıslak mendil
  • benimde jant göbeğinide vardı bant lekesi.suyla sabunla bayagı uğraştım gitmedi.bir süre sonra bant izleri kuruyup toz gibi oldu.hafifce kazıyınca tertemiz oldu.
  • asetonla diş fırçasını deniyecem yüzey düz değil belki ondan cıkmıyodur. Islak mendil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfbtr

cam takılınca yapıştırılan ı bantlar iz bıraktı tavanda karbonfiber kaplama var gaz yağı, tiner , sıcak su yu denedim cok az sonuç aldım sizce ne yapmam gerek.ssssss

ben olsam diş fırçası falan denemezdim,wd40 diye birşey var bant lekesi,etiket vb şeyleri sökmeye ve pas çözmeye yarıyor,bant lekesinin üzerine sık biraz,sonra yumuşak bezle sil çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok az bir miktar benzin ile pamuk yardımıyla çıkartabilirsin.
  • kurumasını bekle sonra çıkar 2 hafta beklemen lazım
  • Saf Aseton deneyiniz, japon yapıştırıcısını dahi çıkartan madde, onu de elbet çıkartır.
  • bir forumda gaz yağının anında çıkarttığını okumuştum wd 40 ı deneyeceğim benim çıkartmaya çalıştığımda şu çift taraflı ısıcamların üzerine marka etiketlerini yapıştırıyorlar ya o bir tanesinde scothbride ve cif denedim çizdi camı
  • Arabanızı güneşin altına park edin. birkaç saat kaldıktan sonra buzla iyice ovun ve nemli bir bezle zahmetsizce çıkarın. Aynı yöntem sakız içinde geçerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.