Şimdi Ara

Bansko Ski Pass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyatlarla ilgili bilgisi olan var mı?Bansko ucuz denmesine ve hatta otel fiyatlarından gözlemlediğim kadarıyla ucuz görünmesine karşın ski pass fiyatları baktığım bir kaç yerde yüksek geldi.Bilgisi olan var mı acaba?



  • Skipass fiyatları avrupaya göre ucuz. ama euro 6 tl ye dayandığı için maaelsef bize pahalıya geliyor artık.

    bansko kayak merkezi değil.şehir. o yüzden hertürlü konaklama seçeneği çok bolca olduğu için ucuzu da var pahalısı da.

    yeme içme konusunda evet uygun sayılır. hele ki özel araçla gidersen. 4-5 km uzaklıkta razlog diye bi ehir var oraya gidersen aynı yemeği kesinlikle bansko ya göre yarı yarıya daha ucuza yersin.

    https://www.banskoski.com/en/page/prices
    güncel fiyatlar. kış sezonun fiyatları yok. geçen sene 54-58 leva idi. (pamporovo borovetse de aşa yukarı aynı para)

    TR de erciyes palandöken gibi devletin işlettiği kayak merkezleri dışında pek de ucuz değil. hele kartalkaya tam dans




  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Konaklamak, yol, vize, ski pass falan derken TR deki fiyatlara hemene hemen yaklaşıyor sanırım.O bakımdan kafamda soru işareti kaldı gidip gitmeme konusunda ama pistlerin videolarına bakınca arada baya bir fark var bizim pistlerimizle gibi duruyor.Bilgiler için teşekkürler.
  • geçerli şengen vizesi varsa veya yeşil pasaportluysan BG vizesi almana gerek yok!

    Erciyes palandöken evet ucuz kalıyor. ama sonuçta elma ile armutu karşılaştırıyorsun. Banskonun bakımlı ve uzun pistleri var. gece hayatı yeme içme çeşit çok ve ucuz. erciyeste ne yapacan kayak sonrası? lobide çay keyfi...

    tercih senin tabi.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Schengen'im yok.2 Aralık 7 Aralık Amsterdam seyahatim var.Onu iptal ederek aynı tarihlerde Bansko tatili yapsak mı diye düşünürken çıktı bu soru işaretleri.

    Uludağ harici diğer şehirlerdeki pistlere gitmedim açıkçası.Diğer bölgeler için yorum yapamayacağım ama pistler videolardan gördüğüm kadarıyla fazlasıyla uzun; çok hoşuma gitti bu özellik.Elmayla armut kıyaslaması pistler açısından doğru olabilir.

    Onun haricinde bütün gün kaydıktan sonra Uludağ'da da pek etkinliklere katılmıyor; orada da katılacağımı sanmıyorum.

    Aralık ayında gitme imkanınız oldu mu acaba? Kayak açısından elverişli bir dönem midir?

    Aralıkta Amsterdam'ı iptal etmeyip Mart gibi de gitmeyi düşünüyoruz.
  • aralıkta ortsında gitmiştim çok önceden. yapay karla bazı pistleri açmışlardı. ama hepsi değil. en iyi sezon şubat ayı bence. şubat ayında gideceksen o yaptığın masrafa değer. yoksa gitme bence...

    emin ol bütün gün kaydıktan sonra akşamlar çıkıp dolaşıyorsun en kötü. ortam çekiyor insanı:)
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Tavsiyenize uyucam hocam.Şubat başı işlerim uygun oluyor.Aralığı şimdilik pas geçiyorum.Teşekkürler.
  • nasıl bi otel tercihin var bilemiyorum ama ben gittiğimde genelde bu otelde kalıyorum.

    https://www.booking.com/hotel/bg/familial-de-charme-bisser.tr.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNYBGjkAYgBAZgBKLgBBsgBDNgBAegBAfgBC5ICAXmoAgM&sid=18d03e8d10d411f3b32d31a19e82e80f&ucfs=1&srpvid=abc434ba6d4600ca&srepoch=1532417398&room1=A,A&hpos=1&hapos=1&dest_type=city&dest_id=-831977&srfid=b79dffb16bd24a572f6fbd8e88980477649770d0X1&from=searchresults;highlight_room=

    bunda kalmamın sebebi otel sıcak, temiz, sıcak suda sıkıntı yok. sezsiz. ucuz ve en önemliis otel ile dondol arasından sorunsuz çalışan servis var.

    tabiki bu otelden ucuza da kalabilirisn daha pahalıya da. tercih meselesi. ama kalacağın otel eğer gondolun dibinde değilse servis olması çok önemli. gondolun dibindekiler de biraz pahalı tabi.

    bizim sömestre tatilinde gitme. kalabalık oluyor.

    yanında euro götür.

    marketten sandviçç falan alarak öğle yemeklerini ucuza getirebilriisn. çünkü dağda yemekler biraz daha pahalı aşarıya göre.

    özel araçla gidersen , 3 kişi mesela daha uyguna gelir. üstelik razlog adlı kasabaya gidersen akşam yemeğini yarı yarıya ucuza yersin banskoya göre.

    sabah çok erkenden çık. saat 10:00 gibi otelden çıkarsan gondol sırası çok aşırı kalabalık oluyor. gerçekten binlerce insan kaydığı için pistler 14:00 dan sonra bozulmaya başlıyor.

    o yüzden sabahın köründe git. anasını ağlat..

    pistler bozulmaya başladığı anda sana tavsilem gondolun ortasında kalan chalin valog atlı 15-16 numaralı pşstlerin olduğu telesiyeje git. orası çok fazla tercih edilmiyor. çünkü gondolun ortasında kaldığı için millet bilmiyor. ve gerçekten kısa ama dik iki pisti var. millet korkuyor :)

    yukardakiler kadar fazla insan olmadığı için 14:00-16:00 aqrası nispeten bozulmamış pistte kayarsın.




  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Konaklama tavsiyenize bakacağım hocam.Bana kalsa ben kulübede de kalırım ama eşimle gidiyorum temizlik ve güvenlik olduğu sürece onun açısından da sorun yok.Bakacağım bu söylediğiniz yere.

    Araçla gitme şansım var aslında ama arkadaşlarımızdan katılan olur mu bilemiyorum 2 kişi içinde aracı sürüklemek istemiyorum pek.Ek olarak karlı havalarda pek güvenmiyorum araca.Orada sıkıntı çıkartabilir gibi geliyor bana.Bir nedeni de bu araçsız gitmek istememin.

    Sabah erken gitme olayını herkes söylüyor da bakalım ona uyabilecekmiyiz Erken kalkmak biraz problem bizim için.

    Son olarak bende bir amatörüm hocam Çok dik noktaları tercih edeceğimi sanmıyorum ama zirve dedikleri noktadan kayış videolarına baktığımda çok dik gibi gelmiyor; tabi görüş açısıyla da alakalı olabilir bu dediğim.

    Bakalım umarım Şubatta ziyaret etmek kısmet olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.