Şimdi Ara

BANLANANLAR KENDI ARALARINDA ONLINE OYNAYABILECEK MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Ayrıca banlılara iyi haber varmış, hamachi gibi bir program sayesinde kendi aralarında oynayabileceklermiş bundan sonra.
    Dh de yayılsın bakalım, banlı dh grubu kurulsun ağlar kurulsun. İyi oyunlar, saldırın bakalım ben de sıraya koyayım bari.

Konuyla ilgili hiç bir bilgim yok. Arkadaşın mesajını görünce çok heyecanlandım. Doğruluk payı ya da ciddiyeti nedir olayın? bilen var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Oyun düştü malum yerlere.
    Region Free (arrogane versiyon)

Ayrıca banlılara iyi haber varmış, hamachi gibi bir program sayesinde kendi aralarında oynayabileceklermiş bundan sonra.
    Dh de yayılsın bakalım, banlı dh grubu kurulsun ağlar kurulsun. İyi oyunlar, saldırın bakalım ben de sıraya koyayım bari.

Nasıl yani? ciddi misin. Süper bir haber... Umrumda değil ki live oynuycak birileri olsun yeter.

live gibi sesli konusma vs olmaz kanimca .. o zamanda online'in zevki kalmaz vs vs .. salla .

• Sesli konuşma olup olmaması çokta önemli değil, bir fifa bir pes oynansa fena mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Sesli konuşma olup olmaması çokta önemli değil, bir fifa bir pes oynansa fena mı?

live kadar akici ola bilecegine inaniyor musun cidden ?
  • böyle bi çözüm yolu varmıdır??detayını bilen varsa anlatsın arkadaşlar
  • Valla malum dosyanın altına not düşmüş paylaşan arkadaş, link atamicam da kopyalıyalım :

"##### INFO #####
    For those ppl who are banned from Xbox Live...
    Go towww.teamxlink.co.uk and download the
    latest KAI client. You can play with your
    friends like hamachi over a simulated
    system-link connection over internet!
    Share this information around to get
    much more players on it! The banned
    ppl need to stick together !

And yes! This tool supports the Xbox360.
    It's not mentioned on the news page
    but it does! So come in and play with us "

--

Not : güvenilir mi bilmiyorum, ne denedim ne de banlıyım lütfen yeterli bilgi edinmeden bulaşmayın derim :).

Ekleme : Sorun vardı yazamadım bi türlü sayfaya :). Kısaca hamachi gibi bir programın x360 için "haberler sayfasında" belirtilmediği halde kullanılabilir olduğundan bahsedilmiş. Banlı arkadaşlar ile paylaşıp banlılar olarak beraber hareket edelim denilmiş.

Dediğim gibi derin bir bilgi yok orada da her ne kadar sorun olacağını düşünmesem de araştırmadan bulaşmayın bence. İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 14 Kasım 2007; 2:11:43 >

• Kai ilk xboxtan beri olan bilinen bir sistem.Güvenilirliği ve olabilirliği kanıtlanmıştır arkadaşlar.Pc üzerinden çıkış yaparak oynuyorsunuz.Denemedim kurmadım gerisi size kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle hayır + bu haberi ilk ban dalgasından sonrada okumuştum, sağlıklı bağlantı olmadığını biliyorum, belki yeni bişeyler gelmiştir diye düşündüm sadece.

quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Sesli konuşma olup olmaması çokta önemli değil, bir fifa bir pes oynansa fena mı?

live kadar akici ola bilecegine inaniyor musun cidden ?
  • olsa bile normal live tadı vermez basit kalır düzgün çalışırmı bilemeyiz yanlız şu var son updaten sonra baya popüler konu olcak sanırım
  • arakdaşlar oluyor ama 30 ms nin altında ping istiyor.o yüzden bizler için çok zor.
  • Live update i 4 aralıkta geliyor bu arada, bilginize :)
  • raistlin bilgim yok..live update in banlananlara bi yararı mı sözkonusu?
  • 4 Aralık sonumuzdur...
  • anladımm.. aramıza bekleriz
  • yeni ban dalgası kaçınılmaz ne yaparsak yapalım adamlar istedikten sonra teker teker avlanırız;
    mesele şu yeni ban dalgasından sonra çıkacak olan yeni sürüm fw derdimize derman olabilecekmi?
  • LAN üzerinden parti yapabilirsiniz İnternet kafe gibi ortamlarda. Mesela Call of Duty yada Half Life yada Halo Turnuvası gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 14 Kasım 2007; 12:40:01 >
  • iXtreme 1.3 çıkmış arkadaşlar bence size tavsiyem Live'dan şimdiden uzak durun haaa diyebilirsiniz belki uzak dursak ne olacak Microsoft konsolun ID'sini aldıysa iş zaten bitmiştir o zaman tabiki birşey diyemem Yıldo hesabı kafadan kopartıcıklardır bizi ama en azından Live'dan ban yemeden iXtreme 1.3'ü yaptırtırız konsola en azından ban yeme korkumuz azalır ama tabiki kesin çözüm olurmu bilemem. Arkadaşlarımla sesli konuşmak için çoğu kez Live'a giriyordum ama artık o işide PC'den Skype ile yapıyoruz ve ses kaliteside Live'dan daha iyi hatta ben arkadaşla sesli konuşurken aynı anda CSS oynuyorum super oluyor.
  • aman ya bende harddiske bi program atıyoruz da serverlar oluyor ordan oynuyoruz diye düşünmüştüm...
  • korkmayin banlanmasiniz yav bakin bana ben son update de banlandimmi?? microsoft bana göz kirpar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.