Şimdi Ara

Bankalar Kredi Kartı Vermiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hangi bankaya başvurduysam kredi kartı için kabul edilmedi;

Garanti Bonus
    Axess
    Yapı Kredi
    Denizbank
    Halkbank
    Cardfinans

Bunların hiçbiri onay vermedi, çalışıyorum 1000lira gelir var ve çalıştıgım yerden de sigortam kasımdan beri yatıyor 6-7 aydır yani. Hani hiç kredi kartım olmadıgı ıcın verılmıyor bılıyorum ama böylede nasıl edineceğim ki kart ? Yokmu bir yolu

• İsbank hemen veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son 6 ay sigortalı olarak gözükmüyorsan zor..

Orijinalden alıntı: designtalha

son 6 ay sigortalı olarak gözükmüyorsan zor..

Kasım 2012 olarak gözüküyor başlangıç yani 7 ay olmuş dostum. Bende anlamadım

İşbankası, HCBS başvurdum bakalım.

• kredibilite notun çok düşük olabilir. Zamanında ödeme yapmadıysan idari takibe takıldıysan v.b şeyler
    Bu nedenle büyük bankalar kart vermekten kaçınır. Asya Bank felan dene bence

kredibilite notun çok düşük olabilir. Zamanında ödeme yapmadıysan idari takibe takıldıysan v.b şeyler
    Bu nedenle büyük bankalar kart vermekten kaçınır. Asya Bank felan dene bence

Hiç kredi kartı çıkartmadım ki. Adıma herhangi borç vs de olmadı şimdiye kadar hani sicil tamamen temiz olmasına rağmen neden böyle anlayamadım.

• bu da bankalar için ayrı bir neden. hiçbir banka ödeme durumunu bilmiyor o yüzden yanaşmıyor..
    küçük bankaları tercih et ve istediğin kart limitinide aylık gösterilebilir gelirine denk tut
  • quote:

bu da bankalar için ayrı bir neden. hiçbir banka ödeme durumunu bilmiyor o yüzden yanaşmıyor..
    küçük bankaları tercih et ve istediğin kart limitinide aylık gösterilebilir gelirine denk tut

Aynen öyle zaten bildigim kadarıyla 1 kart çıkartsam ve onu 2-3 ay düzenli ödesem direk diğer bankalara saldıracaklar üstüme doğrumudur ?

• doğrudur 6 ay düzenli kullan geciktirme sonra tekrar başka bankaya başvuru yap.
  • İlk kredi kartı oluğu için zor. Merkez şubelerden bizzat müşteri temsilcisine giderek başvuru yapmalısın. Ancak yukarıda listeledğin bankaların hepsi sana ret verdiği için işini zorlaştırmışsın. Şubede halletmen gerekiyor bu işi. İnternetden vs çok zor olacaktır.
    Misal bildiğin yeni açılan bir banka şubesini tercih edebilirsin.
  • maasini aldigin banka verir

adi uzerinde maas musterisisin ve ozelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 ay kullanır kapattırırım ardından Garanti veya Akbank ile devam ederim.

• Konu hortlucak ama kusura bakmayın.
    Yahu aynı durum benim içinde geçerli.
    Yaklaşık haziran 2013 den beri bir iş yerinde sigortalı çalışanım.
    Ancak gel gelelim maaşı aldığım banka bile bana kredi kartı vermiyor.Altı üstü 500 tl yahu :)
    Finansbank garanti akbank tüm bankalara tek tek başvuru yaptım sonuç olsumsuz.Yapıkredi'ye de maaş yatıyor orası da vermedi.Sağolsun.

Hiç bir kredi geçmişim yok.Kredi kartıda kullanmadım.Neden vermiyorlar sizce? Nasıl alabilirim ?

1 Hafta Önce denizbank 1600 Tl lik kredi kartını gönderdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmemo -- 10 Ocak 2014; 15:25:42 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.