Şimdi Ara

Bankadan Taşıt kredisi çeken var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ihtiyac kredisi mi taşıt kredisi mi daha mantikli? Yaklasik 45 bin kredi cekecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taşıt kredisi ekerseniz kasko zorunluluğu var. Aracınızı kredi bitmeden satabilmek için önce kredisini kapatıp sonra satışını vermeniz gerekiyor yani aracınız rehinli oluyor.

• taşıt kredisi faizleri her zaman daha düşüktür ama kredi süresi boyunca araba senin değil bankanındır (hacizlidir)
    ihtiyaç kredisi fazileri daha yüksek ama araba üzerinde herhangi bir rehin bulunmuyor
    ayrıca taşıt kredisi 48 ay vade ile çekilebilir ihtiyaç kredisi max 36 ay
  • Olmaz mı? Çok vardır

• 48 aylık çekmek istiyorsan taşıt çekersin, ihtiyaç kredisi max 36 ay
  • taşıt kredisi daha mantıklı. faizi daha düşük olur ve 48 ay vadeli. araba rehinli olsun sorun olmaz.ihtiyaç kredisi de çeksen borç borçtur ve bankaya ödemen lazım.
  • taşıt kredileri için faiz oranı daha düşüktür, ihtiyaç kredileri için faiz oranı daha yüksektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç almak için 45 bin kredi çekeceksiniz, bize de hayırlı olsun demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Araç almak için 45 bin kredi çekeceksiniz, bize de hayırlı olsun demek düşer.

• evcârâ E kullanıcısına yanıt
    Araba buldun mu hocam? En son baktığın focus işi ne oldu??

• Oranlar çok fark eder diyenler acaba oranlara hiç baktılar mı? 0,04 falan farkediyor arada biri 48 ay diğeri 36 ay olması farkı var. Ben rehinli araç istemem gerekti mi hemen satmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Araba buldun mu hocam? En son baktığın focus işi ne oldu??

Kmsi yuksek dendi ben de vazgectim hocam. hala bakiniyorum oraya buraya

• evcârâ E kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam, inşallah gönlüne göre bişey bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Hayırlısı olsun hocam, inşallah gönlüne göre bişey bulursun

Sagol hocam.

• Faiz oranını kaçtan teklif aldınız ?..

Edit: Kullanıcı adınıza bakmamıştım , şimdi dikkatimi çekti , siz hala bir araç alamadınız mı ya , bu kadar sıkıntılı bir süreçten geçmişseniz siz bütçenizin üzerinde araç bakıyorsunuz bence ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Mayıs 2016; 20:10:12 >
  • 45 bin lira ya yakın para çekiceksiniz, üstüne 2. el mi alıcaksınız. Hocam yapmayın etmeyin, üzülürsünüz ben size söyleyeyim. Bir sıkıntısı çıkarsa aracın iyice soğursunuz. Hem borcu hem sorunu vs. vs.

Bence sıfır alınacaksa kredi çekilmeli ve kaldı ki 45 bin TL araç için kredi çekicekseniz, hiç birikmişiniz yok sanırım? Bence hiç çekmeyin derim, 45 ay ödemek var topu topu 3.5 yıldan fazla. O para biriktirilip, üzerine bir şeylerdaha eklenip alınabilir yada birikmiş varsa alıp satılarak üst modellere geçilebilir, çoğu kişi öyle yapıyor. Adam ilk 20 binlik araba ile başlıyor, aldığı fiyata satıp üzerine 10 bin ekleyip 30 binlik araç alıyor öyle öyle yükseltiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 20 Mayıs 2016; 20:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Faiz oranını kaçtan teklif aldınız ?..

Edit: Kullanıcı adınıza bakmamıştım , şimdi dikkatimi çekti , siz hala bir araç alamadınız mı ya , bu kadar sıkıntılı bir süreçten geçmişseniz siz bütçenizin üzerinde araç bakıyorsunuz bence ...

Butcemi nerden biliyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

45 bin lira ya yakın para çekiceksiniz, üstüne 2. el mi alıcaksınız. Hocam yapmayın etmeyin, üzülürsünüz ben size söyleyeyim. Bir sıkıntısı çıkarsa aracın iyice soğursunuz. Hem borcu hem sorunu vs. vs.

Bence sıfır alınacaksa kredi çekilmeli ve kaldı ki 45 bin TL araç için kredi çekicekseniz, hiç birikmişiniz yok sanırım? Bence hiç çekmeyin derim, 45 ay ödemek var topu topu 3.5 yıldan fazla. O para biriktirilip, üzerine bir şeylerdaha eklenip alınabilir yada birikmiş varsa alıp satılarak üst modellere geçilebilir, çoğu kişi öyle yapıyor. Adam ilk 20 binlik araba ile başlıyor, aldığı fiyata satıp üzerine 10 bin ekleyip 30 binlik araç alıyor öyle öyle yükseltiyor.

Hocam 20 binlik şu zamanda dogru durust araba mi var? 2001 model astraya 25-28 bin isteyen var. Gerisini siz dusunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Faiz oranını kaçtan teklif aldınız ?..

Butcemi nerden biliyorsunuz hocam

O mesajdan bu manayımı çıkardınız

Hocam ucu açık bir cümle bu ; bütçenizin üzerinde araç bakmak yorumunda sizin bütçenizin bilinmesine gerek var mı ?..
    Kişisel yorumum herne arıyorsanız ayırdığınız bütçe o araca yetmiyor demekki demek istedim !..

• Taşıt Kredisi daha ucuz olabilir ama kasko olayı var ve araç ipotekli olur.
    En iyi bir kaç banka ile görüşürüp en uygun fiyat tekliflerini öğrenmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40karakule40 -- 20 Mayıs 2016; 21:37:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.