Şimdi Ara

bankada bozuk sicilim var yardim lutfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iş bankasından 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekmiştim 11 ay kala 4 taksit ödeyemedim takibe düştüm sicilime yansıdı diğer bankalardan kredi çekmek istedim ama kredi vermediler sicilim kötü olduğu için sonra geçen ay hepsini bir seferde sıfırladım borcum vs.kalmadı.şu an çok acil tekrar krediye ihtiyacım var acaba sicili bozuk olduğu halde kredi verebilen bankalar varmı yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 6 Kasım 2010; 14:58:32 >

• yokmu fikri olan.
  • valla zor senin adına başkası kredi alabilir ama sen muhtemelen alamazsın 4 ay ciddi bi süre haciz gelebilirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas
    valla zor senin adına başkası kredi alabilir ama sen muhtemelen alamazsın 4 ay ciddi bi süre haciz gelebilirdi..

dogru soyluyorsun ama bazen hayat sartlari belli olmuyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

valla zor senin adına başkası kredi alabilir ama sen muhtemelen alamazsın 4 ay ciddi bi süre haciz gelebilirdi..

bilmez miyim ya eve o kadar çok icra mektubu geldi ki aklın çıkar babam da ödeyemediği borçlardan dolayı şu an kredi alamıyor, akrabalara aldırıyoruz kredi ihtiyacı olduğu zaman sen de öyle yapabilirsin..
  • quote:

quote:

quote:

bilmez miyim ya eve o kadar çok icra mektubu geldi ki aklın çıkar babam da ödeyemediği borçlardan dolayı şu an kredi alamıyor, akrabalara aldırıyoruz kredi ihtiyacı olduğu zaman sen de öyle yapabilirsin..

bkz. imza-mesaj ilişkisi

• upladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum belli bir süre kredi alman zor en azından kefilsiz teminatsız şekilde hiç alamazsın .Öncelikle KKB (Kredi kayıt bürosu) kaydının güncellenmesi için işbank müşteri hizmetlerini ara.ama buda çözüm değil eğer bordron varsa ve uzun süredir aynı işyerindeysen belki bankan insiyatifle kredi verir sana.bildiklerim bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxass34
    Dostum belli bir süre kredi alman zor en azından kefilsiz teminatsız şekilde hiç alamazsın .Öncelikle KKB (Kredi kayıt bürosu) kaydının güncellenmesi için işbank müşteri hizmetlerini ara.ama buda çözüm değil eğer bordron varsa ve uzun süredir aynı işyerindeysen belki bankan insiyatifle kredi verir sana.bildiklerim bu kadar

tesekkur ederim insallah bir yolunu bulurum.
  • Benzer bir durumdayım. Kredi kartı magduruyum bende. Universiteyi bırakıp İstanbul'a dondukten sonra yaklasık 2.5 ay borcumu odeyemedim. Ardından takibe girdim. xx tarihte odeme yapmazsanız yasal islemler baslayacaktır uyarısını aldıktan sonra borcu kapadım. Ama yanılmıyorsam kara listeye dustum. Yaklasık 4 aydır hicbir borcum yok. 7 aydırda guzel bir maasla calısıyorum. Ama hicbir kart basvurum onaylanmıyor. Maasımı duzenli olarak aldıgım is bankasından bile ret yanıtı alıyorum. 500 liralık borc icin 5 sene damga yemek cok kotu. Bazı zamanlar cok lazım oluyor. Kart alabilecegim bir banka yok mu?
  • takibe dusenler ne kredi karti nede kredi icin 5 sene medet ummasin hic bir bankadan.keske duzenli odeyebilseydim borclarimi,ama illaki bir caresi olmali diye dusunuyorum :(
  • quote:

takibe dusenler ne kredi karti nede kredi icin 5 sene medet ummasin hic bir bankadan.keske duzenli odeyebilseydim borclarimi,ama illaki bir caresi olmali diye dusunuyorum :(

500 lira için 5 sene bekliceksem bi daha almam zaten kredi kartı mredi kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Benzer bir durumdayım. Kredi kartı magduruyum bende. Universiteyi bırakıp İstanbul'a dondukten sonra yaklasık 2.5 ay borcumu odeyemedim. Ardından takibe girdim. xx tarihte odeme yapmazsanız yasal islemler baslayacaktır uyarısını aldıktan sonra borcu kapadım. Ama yanılmıyorsam kara listeye dustum. Yaklasık 4 aydır hicbir borcum yok. 7 aydırda guzel bir maasla calısıyorum. Ama hicbir kart basvurum onaylanmıyor. Maasımı duzenli olarak aldıgım is bankasından bile ret yanıtı alıyorum. 500 liralık borc icin 5 sene damga yemek cok kotu. Bazı zamanlar cok lazım oluyor. Kart alabilecegim bir banka yok mu?

Aynen benim durum gibi seninki de. Hiç bir banka kredi falan vermez hocam, kredi kartı ve hatta artı hesap bile açmıyorlar maaş hesabıma. Elinden gelse bankaya sokmayacak adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: htlr

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Benzer bir durumdayım. Kredi kartı magduruyum bende. Universiteyi bırakıp İstanbul'a dondukten sonra yaklasık 2.5 ay borcumu odeyemedim. Ardından takibe girdim. xx tarihte odeme yapmazsanız yasal islemler baslayacaktır uyarısını aldıktan sonra borcu kapadım. Ama yanılmıyorsam kara listeye dustum. Yaklasık 4 aydır hicbir borcum yok. 7 aydırda guzel bir maasla calısıyorum. Ama hicbir kart basvurum onaylanmıyor. Maasımı duzenli olarak aldıgım is bankasından bile ret yanıtı alıyorum. 500 liralık borc icin 5 sene damga yemek cok kotu. Bazı zamanlar cok lazım oluyor. Kart alabilecegim bir banka yok mu?

Aynen benim durum gibi seninki de. Hiç bir banka kredi falan vermez hocam, kredi kartı ve hatta artı hesap bile açmıyorlar maaş hesabıma. Elinden gelse bankaya sokmayacak adamlar.

Vermezlerse vermesinler.Hıh!
    Onların kartına mı kaldım?

• madem şartlar durumlar belli olmuyor o zaman neden kredi çekiyorsun.Kurtulursun inşallah ne diyim
  • dunyada interbank sistemi işlediği için hicbir yerden şu durumda alamazsın , herhangi birine kefil olma durumunda olup olmadıgını arastır en azından birine cektırıp kefil olabilirsin, hayat zor bankalar köylere indi artık orta sınıfı bıtırdıler işçinin çiftçinin parasına goz koydular..aynı durumdayım baskalarinın kredi kartlarıyla iş goruyorum tanrı yardımcın olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1 -- 8 Kasım 2010; 0:26:03 >
  • amin cumlemizin :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.