Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: winchester07 , ugur_Akd , BK2000 , Gizlen Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (11 Mobil) - 15 Masaüstü12 Mobil
5 sn
99.491
Cevap
2.187
Favori
9.085.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49694970497149724973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son 40 günde yaptı showunu, ondan önce mevduatla aralarında pek fark yoktu, maalesef bu artışı kimse bilemezdi ben bile altını çok yakından takip etmeme rağmen sene sonu tepe nokta 3500 dolar diyordum, sağlık olsun benim de TL’de kilitli yüklü param var, altına geçmek için kolluyordum Çıtırdan moral bozdu. Mevduat kazandırdı az da olsa, sorun altının aşırı artması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vadeliyi bileşik faizle bile hesaplasan,stopaj düştükten sonra %50'yi geçmez.

Kimse öngöremezdi zaten.

Gayrimenkulün bile son bir yılda max % 30 arttığı bir zamanda,altın % 80 artacak deseler herkes direkt altın alırdı.

Tüm dünyada Merkez Bankaları çok yüklü miktarda altın alımı yapmışlar.

Ülkemize özgü değil zaten globalde altının ons fiyatı aşırı arttı.

Ama derlerya bir mala tepe fiyattan girilmez,yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bu fiyattan alınmaz.Her çıkışında bir inişi vardır.

Sepet yapan gene de daha az etkilenmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 6 Ekim 2025; 19:35:31 >

Sepetimin çok büyük bir kısmı altın, kalan kısmı tl mevduat,25 ağustosta yılbaşında alabileceğim altınla mevduatımın arasındaki fark 150 bin tl ile altın öndeydi, şu an 40 gündeki ek artış ile 600 bini geçmiştir sanırım, yani aynı paraya ocakta altın alsam 600k cepteydi. kısaca mevduattaki herkes 40 gün öncesine kadar yine en mantıklı yatırımlardan birinde duruyordu, sağlık olsun kârdan zarar daima daha az acıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 6 Ekim 2025; 19:40:17 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    hocam yapay zeka yanılmış 22 ağustos’tan beri 45 günlük fiba devam faizinin süresi bugün de dolmamış büyük ihtimalle yarın bitecek ama 47+2 fondan aldığımız yüzde 2’lik 49 orandan dolayı TP2 Fon almadık çünkü o fon yüzde 2’te dahil değilmiş çeşit çeşit

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Stopaj tarafı öyle de hocam,altın kısmında da can sıkmaya gerek yok,sepet yapmasak yüklü tüm parayı altına gömsek,altın düşşe bu sefer de neden bu kadar altın aldım ki diyecektik.

Bir de bizim ülkemizde global piyasa haricinde altın piyasası dolara endeksli olduğu için dolar artınca dolaysıyla altın fiyatlarıda artardı.

Fakat benim yıllardır görmediğim bir şekilde Tüm dünyada altın son 1 yılda % 80'den fazla değer kazanarak,yani Dünyada altına yatırım yapan herkese kazandırmış oldu.

Yani belki yaşı yetenler olabilir.

Ben 40+ yaşlardayım.

Çocukluğumdan beri altının tüm dünyada son 1 yılda % 80 kazandırdığı bir dönem hatırlamıyorum!

Belki 2.dünya savaşı yıllarında bu kadar artmıştır.

Ezcümle nasipten öte köy yok,nasibini yaşıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 6 Ekim 2025; 20:34:17 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

altın son 50 yıla bakıldığında, 2.sıraya yerleşmiş. son 50 yılın en iyi 2.yükselişini yapan altın son 1 yılda %79 . son 1 yılda ppf ler %57 .

kriptoda,borsa da batan insanlar bu kafa yapısında olduğu için batıyor.

o mantıkla bakarsan tüpraş son 5 ayda %53 arttı.

benim her aldığım en fazla artan olsun diye bir olay yok, para piyasalarında. her masada olmak istiyorsan sepet yapabilirsin.

altın birikimi yaptığım halde yükseliş moralimi bozdu, alım gücü düşüyor.

yatırım tavsiyesi değildir.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Vay be 79 yılında ne ralli yapmış % 141 nedir ağa!

Ama araştırmadığım halde doğru tahmin etmişim son 50 yılın en hızlı artan 2.yılı olmuş 2025.

Hiç şüphesiz en mantıklısı sepet yapmak+doğru zamanda da çıkmasını bilmek!

Kripto+Borsa en riskli yatırımlar,

Gayrimenkul+Altın+mevduat+fonlar+tahviller en güvenli limanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 6 Ekim 2025; 21:14:28 >

bende aynı durumu yaşadım. Müdürleri çok uğraştı yapamadı. Ben de inat ettim 2 m. üzerindeki meblağda eft ödememek için bir gün önceden para ayırttım ve gidip aldım..

Bu anadolu ne kıl banka yahu. Fi tarihinde biraz eurobond aldım bunlardan 2030 vadeli. Sırf o yüzden yeni müşteri muamelesi göremiyorum.

Vadelerim yaklaşıyır ve aramalardayım.

Fiba ile de bir dönem çalıştık o da kiraz olmaz diye tutturmasında ... Bakalım neresi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 6 Ekim 2025; 22:17:52 >

Hocam bende aylardır hoşgeldin faizi var bunun ne zaman biteceğini nereden öğreniyorsunuz. Yakın zamanda bitecek ise alternatif banka arayacağım. Bu arada aylık 17000 puan ve kredi kartlarını kullanıyorum bundan mı aylardır devam ediyor bilmiyorum.

79 yılında iran amerika savaş muhabbeti yüzünden inanılmaz artmış ve çok doğal altın savaş dönemlerinde yükselir. Şuanda da devletler yüklü altın alımı yapmaya devam ediyor savaş baskısı yüzünden ve artışın sebebi bu. 1.5 / 2 ay öncesine kadar mevduat en iyi getiriyi kazandırdı ve süreç tamamlandı gibi. Enflasyonun artması olağandı zaten faiz düştükçede artış hızlanacaktır buna göre planlama yapıp yatırım yapmak gerekli.Şahsım adına Altın alım için tren kaçmış gözüküyor ve artık buralardan alınmaz.

Ne zaman biteceğini öğrenmek için

Ürünler / E turuncu hesap / kazanılan ek faiz bölümüne

Tıklayıp görebilirsin,

Evet dostum ürünleri kullandığın ve kartı da düzenli olarak kullandığın için hoşgeldin fazi veriyorlar.

Bu şekilde devam ettiğinde hiç kesmezler. Böyle devam eder. Bunun dışında otomatik ödeme talimatı da verirsen faturalar için buda ekstra uzatma için yeterli olur. Ama sen zaten kartı düzenli kullanıyorsun. Senin hoşgeldin faizi devam eder.

Bende kullanıyorum 6 yıldır İng. Çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobre22 -- 7 Ekim 2025; 6:19:39 >

1 faturaya mı 75 ?

Farklı bankalarda en mantıklı mevduat hesabı hangisi olur ona göre bir değerlendirme yapmak istiyorum

bugün vadesi biten parayı buraya taşıyalım derken 43,50 ye çekti oranı.

Enpara da aynı oranı veriyor ancak 32 gün geçerli.

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt
    İyi ki hanımı dinlemişim dediğim yükseliş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler hocam eskiden tanımlanır 45 gün sonra silinirdi. Son 4-5 aydır sürekli devam ediyor onu merak etmiştim. İyi bari zaten kullandığım ürünler olduğu için devam etmesi güzel.

Getirfinans günlük eft limiti 1 mio TL midir, bunu artırmanın yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 7 Ekim 2025; 13:7:27 >

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • 
Sayfa: önceki 49694970497149724973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.