devam eder, ben de bugün uzattım fatura talimatlarını ekledikten sonra aradım temsilciyi şu an 51 gösteriyor |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4822. sayfa)

-
-
Qnb günlük kazandıran kaçta ayırıyor pasif bakiyeyi?
Pasif bakiye kullanımı mümkün oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
17.00 diyo ama 17.15 gibi alıyo pasife. Evet kullanabiliyosun pasifi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye finansta pasifi kullanan varmı....
-
merhaba ben yıllardır burgan müşterisiyim
51.5 bağlı benimki anadolu renkli hesap 51 faiz veriyor pasif bakiye ne kadar atıyor burgan 347000 için 40bin pasif bakiye alıyor
günlükte burgan bana 347000 için 357 tl yatıyor
aylıkta 47 den bağlıyor net : 12533 tl
anadolu hesap açsam ne olur
teşekkürler
-
Nasıl kullanacaksın,sabit değil ki.. 11-12 den sonra bağlıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Temmuz 2025; 9:55:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
saatine bakmadıydım sağolasın....%15 stopajda mutabıkmıyız....hesaplayınca öyle çıkyo...
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
Evet çünkü katılım hesabı
249.999 anadolu 12.500 pasip
97.000 burgana 10.000 pasif koyarsan şu anki oranlar ile 375tl günlük kazanırsın
Nkolayda 93 günden fazla vade alan oldu mu?
Merhaba arkadaşlar konu dışı ama cevaplarsaniz sevinirim, Türkiye Finans yeni mobilden hesap açtım. Kredi kartı almanın avantajı var mı? Başka ne gibi yeni hesap açma avantajları var? Cvaplariniz için şimdiden teşekkürler
80 alabildim en çok.
-
80 günlük bonoları al sat yaparsam düşük vade verirmi acaba, paranın miktarına göremi veriyor denemek için 10 bin attım 14 gün üzeri vermedi.
Türkiye finans'da 45 gün hoşgeldin faiz oranının sabit olmadığı yazıyor:
"TL Hoş Geldin ve “Standart” getiri oranları günlük olarak Banka tarafından belirlenerek aşağı ya da yukarı yönlü değişebilir."
"TL Günlük Hesap Hoş Geldin getiri oranı günlük olarak Banka tarafından belirlenir, aşağı ya da yukarı yönlü değişebilir."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 22 Temmuz 2025; 12:31:53 > -
Sizde durumlar nedir :) hsbc den oran aldınız mı? Vade sürelerimiz aşağı yukarı aynı zaman denk geliyordu sizinle
Günlük kazandıran hiçbir faiz sabit değildir
Şaşılacak bişey değil
Ben 1 yıldır anadoludan hoşgeldin faizi alıyorum. 3 ay hoşgeldin faizinin üzerine 3 ncü uzatmayı yaptırdım. Toplam da 4 kere hoşgeldin faizinden yararlanmış oldum. Artık 5 nci de ne isterler bilmem. En yüksek oranları anadolu veriyor. 5 nci de vermeme olasılıkları var. Bitince nereye geçerim bilmem.
En yüksek 93 gördüm 5-10 kere deneyince denk geliyor
En fazla kaç kere uzatabilen oldu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X