46 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4821. sayfa)

-
-
-
hala derken ? resmi gazetede bonoların %17.50 dair bir madde mi var bizim göremediğimiz ?
-
Halen anlamayanlar var bono ve katılım hesaplarında stopaj resmi olarak değişmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Temmuz 2025; 19:53:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye finansın faizi 45 gün boyunca sabit mi değişken mi arkadaşlar bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi tombank katılım bankası degil mi. Katılım hesabı ve 17.50 kesiyor Bunu nasıl acikliyorsunuz
Bugun bagladim 45 gun 47,75 den,onceden de hesabim vardi ara ara hosgeldin ayagina yuksek oran verir,actiktan sonra 43 e dusurdu
https://www.fibabanka.com.tr/mevduat/kiraz-hesap
Linkteki fonlu kiraz hesap başlığına tıklayın, çıkan ekranda mevduat karşılığı belirtilen miktarda fon hesapta durduğu sürece +2 faiz alırsınız.
-
Teşekkür ederim hocam bayağı bir fon var listede herhangi bir fonu almak yeterli mi.Ppf tercih ederim de o da fibada sanırım FIL
Listedeki fonların tamamı aynı işi görür.
Türkiye Finans günlük saat kaçta vadeliye atıyor
45 gün 53 oran sabit mi hocam
Bugün açtım hesabı öyle diyorlar
Bu türkiye finans katılım değil mi nasıl 53 faiz veriyor kar payı desek onda oran veriyorlar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladığım kadarıyla katılım bankalarında bazı günlükler eski stopaj geçerli. Bunlara T. Finans ve Ziraat Katılımın günlükleri örnek. Tabi içeriği nedir nedendir araştırmadım. İleri tarihliler ise 09 temmuzda ki kar payları için ilan edilen yeni orandan. Bide başka da var mı günlük eski stopajdan diğer katılım bankalarının iyi oranlı olan biraz baktım da göremedim.
-
Yarın artık anadoluya almayı düşünüyorum bi miktar bakiyeyi. Hafta sonu kazançları bugün normal yatmayan yok zannedersem?
Geçen yıldan beri kullanıyorum, sadece 1 gün sorun oldu,onu da aynı gün içinde geri iade ettiler
Aslında benim de cuma günü yatırmışlardı
Sadece risk almamak için hafta sonu bakiyeyi burgana taşıdım
Yarın anadoluya dönüş vaktidir
Teşekkürler
Anadolu hoşgeldin bitmiş %41'den bağlamış parayı. Yarın müşteri temsilcisi ile konuşup 2 fatura ile uzattığımda yarın 51 ile devam eder mi yoksa çarşamaba gününe kalır mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X