1 haftadır kullanıyorum...1 puan artması güzel olmuş |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4599. sayfa)

-
-
qnb 500 K + 32 gün size özel 48
-
hocam ben 1 adımı tamamlayamadım %47 görünüyor tamamlayınca 50,5 oluyor pasif kalanıda enparaya atıp degerlendiriyoruz sanıyorum şuan böyleyse rakipsiz değil mi ?
-
En para kişiye özel 48 yapmış, burgan bank 49 yapmış, gayet güzel sayılar ama vergisini arttırdılar çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın 1 mayıs resmi tatil bankalar kapalı olduğu için 2 gün işleyecek anadolubank. Şaşırmıştım unuttuk 1 mayısı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stopaj ne olur bugün düşüş beklentisi ne durumda ?
Bankalara online olarak müşteri oluyoruz ve kimlik bilgilerimiz sanal ortama geçiyor. Kredi puanı yüksek müşterilere banka direkt ön onaylı kredi tanımlıyor. Olası bir sızma girişiminde adımıza kredi kullanılırsa bundan büyük zararlar görebiliriz ve her bankaya hesap açarak bu riski yükseltiyoruz. İşimiz bitince hesap kapatmak ta zor bin bir dereden su getiriyorlar. Geçen kredi notuma bakıyım dedim bir kriter E notu vermiş sebebi ise 6 ay içinde birden fazla kredili ürün açılmış diyor.
-
Bankaya bi mail atıyorsunuz kapanıyor neden bu kadar zor olsun .
içerleğinde bankanızda bulunan bütün hesaplarımın kapatılmasını ve kişisel bilgilerimin de silinmesini talep ediyorum demeniz yeterli .
3 Bankayı böyle kapattım
-
Arkadaşlar 700k civarı bakiyeyi qnb kazandıran günlük hesaba yatıracağım da hesap açarken alt limit 7500 yazıyor oraya 60000 mi yazmam gerekiyor kendi ayarlamıyor mu?
Siz birşey yapmayın bakiyeye göre kendi ayarlıyor.
-
Garanti mobilden 20 25 gundur 32 günlüğe %29 gösterip duruyor bende mi bi sorun var
tlfna sızan adam yeniden hesap açar...eft havale kapatmak daha mantıklı olabilirmi....mhden lazım olunca açılıyor...garantide öyle mesela...
ayrıca baz bilgileri silmiyolar sistemlerinden 50 yıl sonra bile çıkyor karşımıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinirlihemsakinuzaylı -- 30 Nisan 2025; 15:10:1 > -
Burgan dijital değil normali galiba değil mi?
-
Sağolun hocam açtım hesabı. Getiri sabah kaçta ekleniyor bilginiz var mı acaba ilk kez qnb kullanıyorum da :)
Şuan 100 bin tl için 32 gün nereye uygun ? pasif bakiye olmayan
-
Nkolay bono sanırım
Telefona sızdıktan sonra zaten diğerlerinin de bi önemi kalmıyor
-
P.tesi vade dönüşüm vardı,Sky'dan 48 oran'dan bağlamıştık.
Bugün 48,75 olmuş.
2 günle yeni oranı kaçırdık.
-
sabah saat 06:00 dan sonra hesaba geçmiş oluyor genelde. Daha erken kalkabilsem bakacam da anca bu kadar :)
-
Bunu nerden kontrol edebilirim? Hesaplardan bakınca %33 yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X