Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pale Blue Dot Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 35 Misafir (15 Mobil) - 21 Masaüstü15 Mobil
5 sn
99.491
Cevap
2.187
Favori
9.086.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44874488448944904491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yazana göre 27.03.2025 tarihi itibariyle açılan Kazandıran Günlük Hesapları kapsıyor.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    27 mart sonrası açılan hesaplarda zaten alt limit güncellemesi olmadı mı.

5 Mayıs tarihinde ne olacak onu anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • etrenjit E kullanıcısına yanıt

Bildirimi gönderirken tarih ile ilgili bir hata yapmış olabilirler belki. O tarih için bilgisini şimdiden paylaşmaları bana çok mantıklı gelmedi çünkü daha 2 gün sonra ne olacağını bilemediğimiz bir ortamın içerisindeyiz şu an.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • xxxcem kullanıcısına yanıt

Nkolay devlet korumasında değil ama o riski alamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ORTAK her zaman pasifsiz ve yüksek faiz veriyor diye kafam rahattı.

ben de 2 ayrı hesap açıp 1er milyon koymuştum, 4ay önce filandı. arqda kontrol ediyordum hala iyiydi %46da iken bile.

şimdi girdim baktım %41! ORTAK bitmiş ya haberim yoktu .

yarın bayram öncesi son gün avil müdahale yapayım yarın sabah.

qnb müşterisi değilim 2 milyonu oraya mı atsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Mart 2025; 2:54:47 >
  • Mr.White199 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamadım değil mi,

Günlük faizlerde hafta sonu olayı için şöyle biliyorum ben:

Bazı bankalarda hafta sonu Bilecik faiz işlemiyor ama tabii ki normal faiz işliyor ,3 günlük işliyor.

Bazı bankalarda da her gün bileşik olarak faiz işlemeye devam ediyor.

Bunun dışında bir seçenek söz konusu değil.
    Ki zaten 2 günün birleşik faizi ne olacak O problem değil.

Ama ben Yukarıdaki yazıdan sanki bazı bankalarda hafta sonu günlük faiz hiç işlemiyor gibi anladım

Alternatif yöntem sayesinde yine aynı şekilde düşük pasifle devam ediyorum.  

müşteri oluyorum.

ORtak çok düşmüş.

Anadolu ve Alternatif bankta ise hoşgeldin faizim bitmiş mi süresi bitmemiş mi bi türlü anlayamadım.

yazmıyor uygulamanın hiçbiryerinde. içerde sıfır para oldugu için deneyemiyorum da,

bu durumlarda ne yapıyorsunuz size verilen günlük faizi görmek için?

** günlük faizlerde günlük faiz oranını değiştirebiliyorlar. faizler genel olarak düşerse kalakalıyorsunuz.

ama faiz başka yerde daha yüksek olursa istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz.

** 32 /48/ 90 vb vadelilerde ise malum faizler yükselirse dez avantajlı oluyor. istediğiniz zaman atamıyorsunuz.

faizler düşerse avantajlısınız

ama NKOLAY?

ikisinin de avantajını içeriyor.

Hem günlük faizin yukarda altı çizili avantajı ( istediğim zaman vademi alıp vazgeçip ayrılabiliyorum.

Hem de vadelinin yukarda altı çizili avantajı ( faizler düşse bile 4 aylık süre ile ilk girdiğiniz faizden devam edebiliyorsunuz.

Burda benim kaçırdığım birşey mi var?   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Mart 2025; 3:56:24 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Ben de aynı sonuca varıp nkolay bonoya geçtim. En yüksek günlük getiri burada ancak devlet güvencesi olmadığından çekiniyor insanlar sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

31nde akbanka 15k yatırmam lazım nkolayda bayram sebebiyle eft yapılamaz ,iş gününde yapılabiliyor diye biliyorum.Teyit için sorayım dedim

" EFT ise farklı bankalar üzerinden yapıldığından bayram boyunca hesaplara geçmeyecek" diye geçiyor

@Moldova_lover hocam senin bilgin var mı nkolaydan yatıracam yazmıstın ama riske atmayalım diye bakınıyorum.

Bu sana özel bende yok :(

Akbaktaki bileşik faiz mi? Bende de 46 çıkıyor ama 32 gün 999999 liranın 34 bin lira getirisi var görünüyor. Nkolay bono yukarıdaki tabloya göre 47 bin görünüyor. Ben mi yanlış bakıyorum?

• Değerli arkadaşlar malum Çarşamba yazmıştım cuma bugün benim dönüşümdü vade 2 milyon küsür vardı HSBC'nin bildirimine rağmen müşteri temsilcim 49'u bugün veremiyorum dün akşam indi dedi Merkez son hamlesini geri aldı dedi Ben de bu Formdan öğrendiğim gibi bildirimi gösterdim bddk'ya bankayı şikayet etmek gerekir dedim sizle ilgili değil dedim. 2 milyona kadar olanını %49'da bağladı 500.000 boşta kaldı yani Ne yapabilirim 500 bin lirayı nereye bağlayabilirim sevgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz

üstad şu tablonun kopya iznini açamaz mısın? kendi rakamlarımızı yazıp görsek ?

NKolay da max 1milyon kısıtlaması var sanırım. Günlük kazançlar ile bono almak istermisiniz vs diye soruyor. Bu durumda kazanılan getiri de bileşiğe dönsün diye 950-960k mı almak lazım ? 1 ay sonunda 1mio civarına yükselsin ?

Ekleme: Günlük faiz işlemiyor satın alırken görünen gün sonunda gelen faiz ile yeniden bono alması için (otomatik alıyor mu) hesap toplamı 1mio altı mı olmalı?

Birde hesap açmak falan inanılmaz basit insan korkuyor dolandırılıyormuyum diye :) Ne nfc ne yüzyüze görüşme hiç bişe yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 28 Mart 2025; 10:44:12 >

• 
Sayfa: önceki 44874488448944904491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.