Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wearesorryserver , wearesorryserver , ByCod3R Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (9 Mobil) - 22 Masaüstü10 Mobil
5 sn
98.422
Cevap
2.165
Favori
8.853.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun telefonumda bir bilgi çıktı ekrana. ing spk sözleşmesi imzalayın, hoşgeldin faiziniz 6 ay uzasın diyor.

İng spk sözleşmesi borsa ve yatırım demek midir? Ücretlendirme ile ilgili baktım ama bir yanıt bulamadım. bilgisi olan varmı?
  • hala en yüksek tl faizi %22 ile ing mi arkadaşlar
  • NewsTR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dosyayı paylaşır mısınız, verileri nasıl alıyorsunuz, formüller nasıldır yardımcı olmanız mümkün mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murahhasaza -- 11 Nisan 2019; 19:36:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dolar yükseldi
  • Yerlilerin yabancı para değişim verisi geldi mi? Almaya devam ediyorlar herhalde.
  • Hocam bu "Yatırım Araçlarının 5.5 yıllık getirisi" kısmına 2019 yılı bulunduğumuz aya kadar olan kısmı -eğer kolay bir şekilde Excel üzerinden yapabiliyorsanız", ekleyebilir misiniz?

Bu yolla güncel ve şeffaf bir yatırım kararı sağlanmış olur.

Selamlar
    mkk ücreti ayda 1.5 tl gibi bişey onun haricinde bir komisyon varmı en son fon yönetim giderleri alıyorlardı BES ten bu fonlardada işleyiş şu an böylemi ilk defa mevduattan yüksek bir faiz veriyor anlaşılır değil ek bir yatırım hesabı açmadan bu fonları alabileceğimiz bankalar hangileri garanti bankda vadesiz hesabım var bu uygun olurmu ? repo daha yüksek getiri sağlıyorsa onuda normal bireysel vadesiz hesaptan alabilirmiyiz bir kaç önce baktığımda repo oranları çok düşüktü(garanti,iş) şimdiden teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DogsAreBestFriends

mkk ücreti ayda 1.5 tl gibi bişey onun haricinde bir komisyon varmı en son fon yönetim giderleri alıyorlardı BES ten bu fonlardada işleyiş şu an böylemi ilk defa mevduattan yüksek bir faiz veriyor anlaşılır değil ek bir yatırım hesabı açmadan bu fonları alabileceğimiz bankalar hangileri garanti bankda vadesiz hesabım var bu uygun olurmu ? repo daha yüksek getiri sağlıyorsa onuda normal bireysel vadesiz hesaptan alabilirmiyiz bir kaç önce baktığımda repo oranları çok düşüktü(garanti,iş) şimdiden teşekürler
    Kısa özet geçeyim mkk sicil hiç yoksa 8 tl ücret var ama bunu e posta seçerseniz ücretsiz, garanti bankası üzerinden alabilirsiniz yatırım ekstre tercihini mail yapın, tefas fonları ve garantinin pff sini alırsınız. Örnek fiba pff alabilirsiniz.
    Yakın zamanda ekleme yapacağım ilk mesaja daha detaylı bilgileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Hocam bu "Yatırım Araçlarının 5.5 yıllık getirisi" kısmına 2019 yılı bulunduğumuz aya kadar olan kısmı -eğer kolay bir şekilde Excel üzerinden yapabiliyorsanız", ekleyebilir misiniz?

Bu yolla güncel ve şeffaf bir yatırım kararı sağlanmış olur.

Selamlar
    O hesaplama biraz karışık ama yenileme yapacağım müsait bir zamanda.

• DarkpassangerTR kullanıcısına yanıt
    fon alış satış fiyatları var saat 13:30 a kadar alınması gerekiyor diye biliyorum sonraki günde bu saate kadar sat al yapmak lazım sanırsam(bileşik faiz vermesi için) n kolay gibi düşünün ama yarınki getirisi kesin değil yarınki getirisini dünkü getirisinden tahmin ediyorsunuz.. fon tipi olarak sizin seçininz Newstr güzel fonlar yazmış çok az riskli fakat garantili değil düşedebilir ama bu çok nadir oluyor ufak bir risk halen mevcut neden risksiz dedim son 3-5 yıllık getirilerine bakın şelale tarzı düşüşler yok bende n kolaydayım şu aralar tırsıyorum ppf lere geçeyim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murahhasaza

Hocam bu dosyayı paylaşır mısınız, verileri nasıl alıyorsunuz, formüller nasıldır yardımcı olmanız mümkün mü
    Excel formül mu soruyor sunuz?

• quote:

fon alış satış fiyatları var saat 13:30 a kadar alınması gerekiyor diye biliyorum sonraki günde bu saate kadar sat al yapmak lazım sanırsam(bileşik faiz vermesi için) n kolay gibi düşünün ama yarınki getirisi kesin değil yarınki getirisini dünkü getirisinden tahmin ediyorsunuz.. fon tipi olarak sizin seçininz Newstr güzel fonlar yazmış çok az riskli fakat garantili değil düşedebilir ama bu çok nadir oluyor ufak bir risk halen mevcut neden risksiz dedim son 3-5 yıllık getirilerine bakın şelale tarzı düşüşler yok bende n kolaydayım şu aralar tırsıyorum ppf lere geçeyim diyorum
    Ekleme yapayım, likit fonlarda - getiri yok gibi bir şey kazanç azalabilir ama oda günlük al sat imkanı olduğu için hemen başka fona yönelme imkanı var ve biraz takip etmeniz gerekli.
    Örnek Aralık ayında isbankasi 801 güzeldi, ocak ayında Ak portföy anl güzeldi, şuan fil güzel aylık olarak değişiyor yani sıralama.

çok teşekkürler alım satım saatleride farklıymış onları hangi saat de yapmalıyız burgan dijitaldeyim saat 17:00 e kadar boz yap sıkıntı olmuyor fonlardada böylemi saat 13:30 a kadar diye duydum. Haftasonu enpara birikim hesabından para çek yatır kayıp olmuyor fakat burgan dijital cuma günü 1 günlük hesapları pazartesiye atıyor yani 3 günlük mevduat yapıyor fonlarda cuma alıp cumartesi kar ile satabilirmiyiz yoksa pazartesini beklemek zorundamıyız teşekkürler şimdiden
  • quote:

çok teşekkürler alım satım saatleride farklıymış onları hangi saat de yapmalıyız burgan dijitaldeyim saat 17:00 e kadar boz yap sıkıntı olmuyor fonlardada böylemi saat 13:30 a kadar diye duydum. Haftasonu enpara birikim hesabından para çek yatır kayıp olmuyor fakat burgan dijital cuma günü 1 günlük hesapları pazartesiye atıyor yani 3 günlük mevduat yapıyor fonlarda cuma alıp cumartesi kar ile satabilirmiyiz yoksa pazartesini beklemek zorundamıyız teşekkürler şimdiden
    Alım satım saatleri tefas üzerinden aldığınız fonlar genelde 13:30 oluyor, banka/kurumun kendisinden alırsanız 16:00-17:00 olanlar var örnek garanti 1.pff,tefasdan Bakabilirsiniz alım satım saatlerine ilgili fonların içeriğe girip, hafta sonu 3 günlük işliyor cuma günü aldığınız fon pazartesi 3 günlük fiyatı ile satabilirsiniz.
    Ek olarak sürekli al sat günlük yapmak mantıklı değil çünkü stopaj mevduat gibi hemen kesilmiyor sattığımız zaman kesiliyor buda bir avantaj aylık veya daha uzun süre satamadığınizda bileşik faiz kıvamına dönüyor bir nebze.

teşekkürler sizce tefaştanmı almak mantıklı yoksa bankadanmı hangisinde daha az komisyon-masraf öderiz. al sat fonlarda yapmanın faydası yok haklısınız bir nevi 32 günlük mevduat ama aynı zamanda likit gibi mantıklı aslında yarın bi garanti mh yi arayım vk6 fonu mantıklı gibi geldi getiri nispeten düşük fakat ziraat bank = devlet bankası = hazine sanki ek bir güvence hissettiriyor gibi ama bilemedim
    valorsuz çalışması aldıgım ve sattıgım gün valor kaybı olmaması çok önemli bence özellikle takip edip haftalık satıp başka fonlar alacağımızı düşünürsek bu fonlar b tipi likit fon iken biraz almıştım zarar edip tövbe etmiştim şimdi mevduata töbe ettirdiler fonu yarın alsam günlük takip etsem getirsi azalınca hemen satıp başka fona geçsem en yüksek hangisi verecek diye takipte kalmam lazım.. Yinede mevduatın çok üzerinde getiriyor aylardır ale vk6 vs alıp pek bakmasak zaten yıllık getirileri mevduatın üzerinden ekstrem birşey olmadıkçada bişey olmaz gibi vallahi başıma ağrılar girdi

• quote:

teşekkürler sizce tefaştanmı almak mantıklı yoksa bankadanmı hangisinde daha az komisyon-masraf öderiz. al sat fonlarda yapmanın faydası yok haklısınız bir nevi 32 günlük mevduat ama aynı zamanda likit gibi mantıklı aslında yarın bi garanti mh yi arayım vk6 fonu mantıklı gibi geldi getiri nispeten düşük fakat ziraat bank = devlet bankası = hazine sanki ek bir güvence hissettiriyor gibi ama bilemedim
    TZL Kodlu fonu alabilirsiniz öyle bir düşünceniz varsa ziraat bankasına ait, kendi kurumundan almak daha iyi çünkü tefasda emir veriyorsunuz saat 14'e kadar para bloke oluyor sonra hesaba geçiyor vs. Kendi bankasından alınca hemen anlık işlemler oluyor.

teşekkürler masraflar ne durumda tefaşta hiç masraf yoksa 14 e kadar bloke olması sorun değil saat 11 gibi tefaşa parayı gönderirim saat 14:00 de emir çalışsın sorun değil zaten dediğiniz gibi haftalık takip ederim sat al yapmam gibi. Birde satarken tefaşta ne gibi masraflar çıkar bankada ne gibi masraflar çıkar. Alışmışız mevduata herşey net belli burda bir sürü kulak arkası masraf var 4-5 yıl önce öyleydi tövbe etmiştim
  • Ya hayra bir anlatabilir mi?Ben 22 faizle ing deyim.Fon işi daha mı karlı olur acaba ne yapmak lazım günlük bozdurulabilir mi?Aktifbank gibi karı verir mi hemen?

• Burgan bank hakkında bilgi almak isteyen tarafıma msj olarak ulassın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.