Şimdi Ara

banka kara listesinden nasil cikilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
12.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 1-2 sene onceye kadar kredi ve kredi kartlarimi duzensiz odeyen biriydim.Dolayisiyla takip ve icra dosyasi acildigida oldu.Ama son iki senedir tum kredi borclarimi ve kredi karti borclarimi faizi ile birlikte odememe ragmen bankalardan kredi ve kredi karti istiyorum ve sanirim kara listede olmamdan oturu hic biri onaylanmiyor. Sadece finansbank kredi karti gonderdi onuda 3 aydir dzugun oduyorum ama kredi isteyince onay yok.Bu kara listeden cikmak icin ne yapmam nerelere basvurmam gerekiyor cunku isimide engelliyor artik



  • Hocam bildiğim kadarıyla,o icra olaylarının üstünden 5 yıl geçince çıkıyosunuz listeden..
  • sicil 5 yılda temizleniyor diye biliyorum bende
  • Aynı dertten yaşıyorum ve bıktım bu sıkıntıdan. Bankaya olan borcunuzu tamamen ödedikten 5 Yıl sonra listeden kaldırılıyorsunuz, yani borcunuz varken 5 yıl geçsede farketmiyor, illaki o borç bitecek ve sonra 5 yıl geçecek. Vay anasını ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HamdiDipli

    Ben 1-2 sene onceye kadar kredi ve kredi kartlarimi duzensiz odeyen biriydim.Dolayisiyla takip ve icra dosyasi acildigida oldu.Ama son iki senedir tum kredi borclarimi ve kredi karti borclarimi faizi ile birlikte odememe ragmen bankalardan kredi ve kredi karti istiyorum ve sanirim kara listede olmamdan oturu hic biri onaylanmiyor. Sadece finansbank kredi karti gonderdi onuda 3 aydir dzugun oduyorum ama kredi isteyince onay yok.Bu kara listeden cikmak icin ne yapmam nerelere basvurmam gerekiyor cunku isimide engelliyor artik


    kardeş aynı olay benim başımada geldi. 1.5- 2 sene önce denizbankta 600 tl kredi kartı borcumu 1 ay ödemedim diye direk arayıp avukata veriyoruz dediler tabi borcumu iyileştirme kredisi alarak 5-6 ayda kapattım, fakat beni kara listeye almışlardı tüm bankalara en az 3-5 defa kart başvurusu yaptım maaş bodromu bile götürdüm vermediler.
    fakat maaşım garanti bankasına yattıktan sonra düzenli telefon faturası vs alış verişlerimi hep maaş kartımdan yaptım 10 defadan fazla yaptığım kart başvurusuna hayır cevabı geldi. fakat 3 ay önce 2.500 tl kredi başvurumu kabul ettiler geçen ayda 1000 tl limitli gsbonus kart gönderdiler.

    yani 5 yıl beklemene gerek yok bi bankaya düzenli bir gelirin olsun ve telefon vs faturanı alış verişini bankamatik kartından yap kesin verirler.




  • aynı dert bendede var zamanında bir akrabaya finansbanktan 10.000 tl çektim o gün bugündür ne yapsam bankalar onaylamıyor son 6 aydır garanti ile çalışıyorum daha dün 6.000 tl kredi başvurusu yaptım yine onaylanmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çerkes89

    aynı dert bendede var zamanında bir akrabaya finansbanktan 10.000 tl çektim o gün bugündür ne yapsam bankalar onaylamıyor son 6 aydır garanti ile çalışıyorum daha dün 6.000 tl kredi başvurusu yaptım yine onaylanmadı.

    benzer bir durumu bende yaşadım. İş bankası ile düzenli olarak 2 yıldır çalışıyorum.(maaşım buraya yatıyor, faturalarımı talimatlı ödeme ile ödüyorum vs.) Normalde kara listedeyim aslında... Fakat kredi kartı(yüksek limitli), bireysel kredi gibi ihtiyaçlarımı karşılıyorlar. Hatta bunlar için başvuru bile yapmıyorum, belirli dönemlerde (yılbaşı, bayram vs.) kendileri vermeye çalışıyor... Aslında olayın özü şu kara listede olsanız bile bir banka ile uzun vadeli, düzenli çalışıyor portföy akşınız buradan devam ettiriyorsanız eğer Banka sizin farklı bankalardaki geçmiş sicilinizden öte sizin onunla nasıl çalıştığınızı dikkate alıyor.




  • Sizlere bazı istisnai durumlardan bahsetmek istiyorum. Vereceğim bilgi kesinlikle %100 doğru veya garanti değildir fakat anlatacağım konuyla alakalı bir çok bilgi aldım. Bahsedeceğim hususu bir örnek vererek anlatmak istiyorum. Öncelikle kafanızda bir banka belirlemenizi rica edeceğim. Bu banka ile ödemelerinizi düzenli hale getirmeye başlarsanız ve bir süre bu şekilde devam ederseniz bankanın kara listesinden kısa zamanda çıkacaksınızdır. Farzedelim X Bankasında notunuz çok düşük. X banka size düşük de olsa bir limit açtı bu limit 500 TL diyelim. Rakam belkhttp://www.krediustasi.com/kara-listeden-cikmak/




  • Bu yeni yapılandırmada sicil temizleniyor diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.