Bildirim
Bank Asya Hesap İşletim Ücreti Almaya Başlamış...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hoppala.. ne kadar uyanıklar.. bi bank asya kalmıştı zaten.. -
iyide bu adamlar piyasaya, biz bu tür uyanıklıklar yapmayacaz sayın abiler diye girip millete kart satmadıalr mı? -
3 ay için 5 tl kesiyorlar dedin..Hesabında para yoksa,daha sonra hesabına tekrar para yüklediğinde o eski hesap işletim ücretini kesiyolar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Bank Asyada hesabı oaln varsa kontrol etsin...2010 Ocaktan itibaren hesap işletim ücreti alamaya başlamışlar...3 ay için 5tl kesiyorlar...Bilginize...
benden almıyorlar.maaş hesabı öğrenci hesabı felan değil.gittim dıt kredi kartı aldım.bide dedim hesap açın. 4 aydır kullanıyorum hesap parası kesmediler.şubeden şubeye değişiyor mu? -
Bizde de dıt kar var kesmezler heralde?
keselerse kapatarız anında kendileri bilir. -
Bendede dıt kart var . Hesabımda dün 2.50 tl vardı . Onu kesmişler. Hemen iptal edecem kartı hesabı. Kendileri bilir. -
bu banka tam komedi ya faiz haram bizde olmaz diyip faizi kar payı diye yutturan banka değilmi -
Bende garanti bankasından para kart cıkartmıs kullanıyordum.Öğrenci belgesi verip çıkarmıştım ve yıllık kart ücreti almıyorlardı.Fakat daha sonradan bu değişti ve yıllık kart ücreti almaya başladılar.Toplam 72 tl gibi kesiyorlar.6 aylık alıyorlar.Şimdi kartımı kapattırcam ve başka bankadan cıkartıcam.6 ayda bir 36 tl kesiyorlar.Böyle saçmalık olmaz.
Sizin önerebilceğiniz yıllık kart ücreti almayan banka var mı ? -
Tüketici hakem heyetine başvurunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: black_sea_28
Tüketici hakem heyetine başvurunuz.
Çözüm olacakmı peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yıldız_
quote:
Çözüm olacakmı peki ?
Bankaların hesap işletim ücreti adı altında aldığı ücretin iptali, dosya masrafı adı altında aldığı ücretin iptaline ilişkin verilen bir çok karar vardır. -
Burada alınmıyor diyor:
http://www.bankasya.com.tr/kredi_kartlari/asyacard_dit.jsp -
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
bu banka tam komedi ya faiz haram bizde olmaz diyip faizi kar payı diye yutturan banka değilmi
takiye takiye. ben de bugün kapattım beyler bilginize. -
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
bu banka tam komedi ya faiz haram bizde olmaz diyip faizi kar payı diye yutturan banka değilmi
bende aynen duymuştum , faize haram diyen , hsp işletim ücreti alıyorsa bu helal mi olucak yani şimdi, vay anasına -
quote:
Orijinalden alıntı: BAM TELİ
quote:
Orijinalden alıntı: yıldız_
quote:
Çözüm olacakmı peki ?
Bankaların hesap işletim ücreti adı altında aldığı ücretin iptali, dosya masrafı adı altında aldığı ücretin iptaline ilişkin verilen bir çok karar vardır.
Hepsi iptal onların artık. Tamamen yasaldır alınan ücretler. Açın son kanunlara bakın.
http://www.akbank.com/kredi-karti-uyelik-ucreti-2202.aspx
Yüce akp sağolsun.
-
Şu kar payı dedikleri şeyin diğer bankaların faiz sisteminden hiçbir farkı yok. Allayıp pullamışlar sadece.
Benim gözümde bankaya koyup faizini aldığın para ile apartman yapıp kiraya vererek gelirini almak aynı şey. -
babam yapı kıredi normal kartını kullanıyor fakat 20 tl kesmişleri tüketici heyetine dilekçe verdi ama cok uzun sürüyor 2-3 ay falan sonra iade oluyor ücret -
Şubeyle anlaşıp kestirmeyebilirsin fakat şubeyi nasıl ikna edersin bilemiyorum öğrenci hesaplarında kesmiyor olmaları lazım, ayrıca kuveyt türk hala kesmiyor diye biliyorum
@hardcrss
Birisinde banka batarsa senin paranda batıyor birisinde senin paran sigortalı, eğer bir işe parayla ortak olacaksan batma riskin olmazsa bu haram diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 9 Haziran 2011; 10:34:59 > -
Konuyu hortlatmis olacagim ama bugun benim hesaplarimdan 10 tl 5 usd kesmis musteri hizmetlerini arayip iadesini isticem yok etmezlerse iptal ettirecem hesabi para kesilipte bu sekilde iadesini alanlar oldu mu?
Benzer içerikler
- ortalama 2 nin altına düşerse burs ne zaman kesilir
- eve kumru gelmesi ne anlama gelir
- kıvırcık sakal
- sigarayı bırakanların yorumları
- blanc bira nasıl okunur
- elektrikli bebek arabası
- moonwalkers ayakkabı
- telegram indirim kanalları
- discord açıldı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X