Keyifli oyunlar |
Banishers: Ghosts of New Eden Türkçe Yama [DeepL] (6. sayfa)
-
-
Kalın deri diyor son sürüm yama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyid42 -- 13 Mart 2024; 1:7:9 > -
Evet haberim var ,bilerek değiştirdim aslında eski sürümlerde "Thickskin" olarak yazıyordu,Thickskin lakap olarak kullanıldığı için böyle yapmak istedim cümlelerde de lakap olarak geçiyor ,çevirmeyi daha doğru buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 13 Mart 2024; 1:50:23 > -
alakasız ama alone in the dark cevirin kaldırılmıs konuya girince :
Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi.
Sadece yöneticiler görebilir.
yazdıgım sekılde uuarı verıyor sorun nedir ?
-
Şikayet etmişler :) yazdım yetkili birine.Açılır muhtemelen.
-
xbox kumanda bir bendemi çalışmıyor acaba?
-
Bende gamepad ile oynuyorm bir sorun yaşamadım hiç.Kablosuz alıcı ile ilgili bir sorun olabilir, onu kontrol et.
-
Yama V13 FİNAL sürüm olarak güncellenmiştir.Oyunu baştan bitirerek denk geldiğim tüm anlamsız,devrik,iskoçça yazılan çevrilmemiş yerler ve terim olarak kullanılan tüm herşeyi uygun şekilde el ile düzelttim.Baya kaliteli bir yama haline geldiğini düşünüyorum.Destek olan herkese teşekkürler.
-
yabancı forumlarda da bu sorunla karşılaşanlar olmuş.win 11 de günceleme sorunuymuş ama ben halledemedim bir türlü.bekliyorum bakalım.
-
Eline ve emeğine sağlık hocam
-
Teşekkür ederim.
-
Emeğine sağlık, çeviri çok iyi gözüküyor. Umarım yılmadan sıkılmadan bu işe devam edersin.
-
Teşekkür ediyorum,elimden geldiğince ,nasip.
-
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eline sağlık hocam. indirdiğim yerdeki yama çalışmıyordu ama bu sorunsuz çalıştı.
-
Teşekkürler
-
Dostum merhaba dün güncelleme gelmiş oyuna 1.4.0, yama uyumlu mu acaba ona göre oyunu indireceğim.
-
Selamlar,oyun güncellemesine baktığımda ekstra eklenen herhangi bir yer olduğunu görmedim.Sorun olacağını zannetmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X