ben hollandada için shengen alıp.interrail yapmayı planlıyorun.ama işten yeni ayrıldığım,pederin serbest meslek erbabı vs..olduğu için vize alma şansım çok düşük heralde.eğer bilen varsa bilgilendirsin beni.Babam serbest meslek erbabı,anne ev hanımı vs...
1.Aöf öğrencisi olarak turist vizesi alma şansı nedir?
3.Uçak rezervasyon olayı nasıl oluyor.Atıyorum vize vermediler.Uçak parasını geri mi vercekler?
4.Son olarak bana hollandadan davetiye gelcek.Ve bu kişi gelirini gösterip beni maddi olarak karşılayacağını söyleyecek.Evet vize alma şansım nedir?ona göre yarın 150 ytl bayılıp pasaportun süresini 1 yıllık uzatcam.bu arada daha önce yurtdışına hiç çıkmadım.ayrıca evin tapusu,arabanın ruhsatı herbişey dedemin üzerine.
Ben seni uçak rezervasyonu hakkında bilgilendireyim önce vizeyi alman lazım.Uçak biletine rezarvasyon yaparsan zaten para vermiyorsun.Ağustosun 25 ine rezervasyon yaptırıyosun ama o bileti ağustosun ilk haftasına kadar rezerve ederler.Belki dahada kısa.Sen öncelikle vize işini hallet,garantiye al,sonra uçak biletini alırsın.
Bu arada eğer sana davetiye gelecekse hiç bir şekilde sorun çıkacağını zannetmiyorum...
cvbın için teşekkür ederim.artık gidip pasaport süresini uzatabilirim.yanlız önce birşey daha soracağım.konsolosluğun sitesinde vize başvurusu için uçak rezervasyonuda istiyorlar.uçak rezercasyonu yaptırmadan vize almam mümkün mü?
Ya bazen böyle formlitelerin çok olduğu ülkeler normalde o tür şeylere fazla önem vermiyolar.Sen iyisimi Hollandaya gitmiş birinden bilgi al.Hatta şöyle yap Hollandaya Gitmiş Olan Arkadaşlar Yardım Edin!!! Diye bir başlık aç bakalım ne olacak
Vize almak çok zor.Ben belçika vatandasiyim.yegenime vize almak istedim.Burada universiteye yazdirdim.Okul paralarini verdim.Babasida garanti olarak bankaya para yatirdi.Vizeyi ginede vermediler.Babasida milyoner! Vize için red verdikleri gun,onumuzde 2 kisi vardi.Adamdan kalem istedim.Adam anlamadi.Megerse bizim kürt vatandaslarindanmis.Ama hallerinden belli,oraya iltica veya devamli kalmaya gidiyorlar.Ginede 3 aylik vizeyi almislar.Bize vermediler.rezil oldum.Konsolosa çikip sordum.Vizeyi Belçikadan karar veriyorlar,bizim yapacak bir seyimiz yok dediler!!!