Şimdi Ara

Bana Teşhir Ürünümü Verdiler? Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Laptopu aldığımda Açtığım Anda FN+F5 e bastığımda wifi ve bluetooth aç kapa ekranı geliodu yani energy management 6 versiyonu gibiydi. Güncelleme yapınca 8 oldu.

Geldiğinde ekranında koruyucu jelatinide yoktu. Poşetinden çıkardım ama poşeti normal bantlanmıştı.

Bize teşhir ürünü değil , paket demişlerdi. Teşhir ürün olma ihtimali varmı sizce?

• doğrudur bazı markalar koruyucu bandı koymuyorlar..dışındaki güvenlik bantını kontrol ettinmi o bant açıkmıydı..gerçi onuda hallediyorlar...sağına soluna bak makinenin çizik kırık leke falan varmı...teşhir ürünü ise mutlaka bir yerinde leke çizik vs.olur..eğer temizse korkma sıkıntı olmaz...
  • Ben de yeni aldım laptopumda, koruyucu jelatin tarzı bişey filan yoktu ama kutunun koruyucu bandı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haytaertu -- 25 Aralık 2012; 15:31:54 >
  • Beyler eve gidip bakıcam bant kısımlarına. ama kolisinin icinden köpükle cıktı. Naylon poşet içindeydi. Poşetini Bizim bildimiz şeffaf bantla bantlamıslardı.
  • Laptopu ilk aldığınızda açılışta kurulum gibi birşey olduysa teşhir değildir birde internetten alınan ürünler için göndermeden önce kontrol ediyorlar belki koruyucu jelatin o yüzden çıkarılmıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikli Vatoz

Laptopu ilk aldığınızda açılışta kurulum gibi birşey olduysa teşhir değildir birde internetten alınan ürünler için göndermeden önce kontrol ediyorlar belki koruyucu jelatin o yüzden çıkarılmıştır

Kasaya geldiğinde ürün tam alacakken. "Kurulum yapılacak biraz bekleyin ürün getirilecek" dendi 4 dk sonramı ne getirdiler aldık. Evdeyken direk açıldı pc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troyal

quote:

Laptopu ilk aldığınızda açılışta kurulum gibi birşey olduysa teşhir değildir birde internetten alınan ürünler için göndermeden önce kontrol ediyorlar belki koruyucu jelatin o yüzden çıkarılmıştır

Kasaya geldiğinde ürün tam alacakken. "Kurulum yapılacak biraz bekleyin ürün getirilecek" dendi 4 dk sonramı ne getirdiler aldık. Evdeyken direk açıldı pc.

Ürünü nerden aldınız?
    Keşke kurulum esnasında laptopun yanında durmakta ısrar etseydiniz.Teşhir ürünü olabilir dediğiniz gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ürünü nerden aldınız?
    Keşke kurulum esnasında laptopun yanında durmakta ısrar etseydiniz.Teşhir ürünü olabilir dediğiniz gibi.

Vatan topkapıdan aldık. Laptopu baştan sona inceleyeceğim. Teşhir ürünü olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

• Ben teşhir ürünü olacağını zannetmiyorum tabi olabilir de ama kendinizi öyle düşünerek bilgisayardan soğutursanız, teşhir ürünü olmadığını anlasanız bile bir daha ısınamazsınız söyleyeyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ürünü nerden aldınız?

Vatan topkapıdan aldık. Laptopu baştan sona inceleyeceğim. Teşhir ürünü olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Bariz göze çarpan bir sorun yoksa teşhir ürünü olacağını sanmam dediğin gibi kurulumu yapmışlar o zaman doğal olarak jelatinin alınması gerekiyor

• Hocam aldiginda leke cizik vs. yoksa sorun olmaz.Kurulumda ekran jelatini cikariyorlar icini rahat tut sorun yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.