Teğmen
16 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Fiio X3 ile kullanmak üzere bir kulaklık arıyorum. Çok fazla teknik bilgiye sahip değilim. Sahne, Bas Tiz vs. bunlar için şöyle olsun böyle olsun diyemem. Hepsi dengeli olsun. Çözünürlük ve konfor yeterli düzeyde olsun. Dinlerken ferah bir ortam sunsun. Derseniz senin bu istediğin özellikler için bütçen yetmez, o halde nokta atışı ve ve performansı tartışmasız modeller de tavsiye edebilirsiniz.
Arkadaşlar Clio 3 aracımın sol ön sinyali çok hızlı yanıp sönüyor. sol arka sinyal ise yanmıyor. Kısa devre filan olmuştur, lambaların birisi gitmiştir diyenler var. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne der acaba...

Not: İlk arabam olduğu için cahillik üst seviyede
Değerli forum sakinleri başlıkta da belirttiğim üzere 20000 TL ye kadar araba tavsiyesine ihtiyacım var.Maksmum 2 bin TL arttırılabilir. Yakıt tüketimi çok abartılı olmayacak şekilde olsa yeter. Daha güncel ve B sınıfı modeller tercihimdir. Aklımda şuan lpgli 1.2 clio 3 auth. ve lpgli 1.4 getz var. Bunlar hakkında görüşleriniz nelerdir. Başka hangi modeller alınabilir. Vakit ayırıp yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar, bir aya kadar evime internet bağlatıcam. Ama sorun şu ki interneti yıllardır kullanmama rağmen hangi tarife, hangi marka modem vs pek fazla bilgim yok . Çoğu kişi gibi ben de epey download yaparım, yani limitsiz bir tarife lazım. Tabi aklıma ilk gelen ttnet in limitsiz tarifesi. Ayrıca en son arkadaşımla kalırken onun modeminden bir türlü cep telefonlarımızı ve android tabletlerimizi wifi ye bağlayamadık ve onun modemi de zyxell di. Yani bana ttnet gibi başka limitsiz tarife ve başımı ağrıtmayacak çekim mesafesi iyi olacak şekilde modem tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim ... Saygılar ve selamlar.
Arkadaşlar, bu günlerde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. bütçem maksimum 700 tl. ikinci el olarak da düşünüyorum. ekranı geniş, kaliteli ve dokunmatiği iyi olan tavsiye edebileceğiniz android telefon tavsiyelerinizi bekliyorum.. Selamlar
Değerli arkadaşlar 20-30 bin tl arası mümkünse ekonomik yakıt tüketimine sahip dizel otomobil tavsiyesinde bulunabilir misiniz.. Cevap yazanlara şimdididen teşekkür ederim
Arkadaşlar biliyorum bu tür başlıklar çok fazla açılıyor ama oralarda pek istediğim yoktu.. Konusu geçmiş zamanlarda geçen, gerçek zamanlı ( yani Civilization, total war gibi duraklamalı, sıra bazlı olmayan) strateji oyunu araştırıyorum. Oynadığım oyunlar;

Settlers ( 2,3,4,6,7)
Anno ( 1602, 1701, 1404)
AOE ( 1,2,3,mithology)
Cossacks ( back to the war, europian wars, napoleonic wars)
Stronghold ( 1, crusaders)
Knights of honor
Rise of nations

Strateji oyunları başlığı altında genelde hep oynadığım bu oyunlar geçiyor.. Acaba başka gözden kaçırdığım oyunlar var mı bilemiyorum.. Öneride bulunan rakadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar maksimum fiyat 1400 TL olacak şekilde, ekran kartı orta seviye ( 128 bit ) olan sessiz bir laptop tavsiyeniz var mı ? Konuyla ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 236
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 9.515 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.