Şimdi Ara

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir yorumu okumadım, hatta yazdığın yazıyı da okumadım. Başlığa göre yazıyorum.

Neden yok, Allah yok, doğru yok, yanlış yok.

Elinde sadece duyguların var.

İyi şeyler hissedebilme ihtimali kötü zamanlarda sorgulanan hayatı çekilebilir kılar.

İstersen iyi şeyler hissedebilme ihtimaline sarıl, istersen intihar et.

Edeceksen de düzgün et bak, sonra hayatın daha bi' çekilmez olur bilesin. Hastane, psikatr falan filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

Hiç bir yorumu okumadım, hatta yazdığın yazıyı da okumadım. Başlığa göre yazıyorum.

İyi şeyler hissedebilme ihtimali kötü zamanlarda sorgulanan hayatı çekilebilir kılar.

Edeceksen de düzgün et bak, sonra hayatın daha bi' çekilmez olur bilesin. Hastane, psikatr falan filan...

Ateistin ömrü inanmadığı Allah'ı inkâr ile geçer. (Necip Fazıl Kısakürek)

İnanmıyosan neden yok yok diyorsun sana göre yoksa var git işine bak.
  • quote:

Bir gün nasıl anlayacakmışız?Ölüp yok olacaksak nasıl anlayacağız? Benim sana demem gerekeni sen bana demişsin.
    Boş adam dediğin insan bu mevzu hakkında ne demiş bakalım,
    Ya imanla yükselir ya inkârla çürürsün.
    Bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 9 Ocak 2012; 23:18:45 >
  • Kardeş ben hiç intiharı düşünmedim ama sıkıntıya girersem önce bir pencere ararım ya da dışarı çıkarım..Yaşamak için bir çok sebep bulabilirsin orada..Olay budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

neden cvp yazan yok yoksa öldünüz mü

seni kendi haline bırakalım demiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN

• Half Life 2 Episode 3'ün çıkmaması
  • Life is good...

yeter ki bakmasını bil sen
  • intaaaaaaaaaaaaar değil o, intihar. Ayrıca bugünlerde herkeste bi intihar tripleri, atlarım zıplarım kazığa otururum ilgi gösterin ona göre tripleri. Bu sayılan şeyleri herkes yaşıyor zaten, bi dertli siz değilsiniz ki?!
  • İhtaar et kanka bizde gorelim ihtaar neymis
  • İntihar?
    Fazla atar yere batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

belki intihar ederde nickimi televizyonda görürüm hadi bakalım

alemsin ya haykırarak güldüm

• sen bayram sabahı votka içip, boyum kısa diye 19yaşıma kadar beklicem sonra intihar edicem diyodun daha duruyon mu
    http://forum.donanimhaber.com/m_52221800/mpage_1/key_Boyum%2Ckisa/tm.htm
    düzeltme resim eklendi

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 10 Ocak 2012; 1:28:24 >

•  BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN
  • lyonda 18.yuzyılda fransız devrımının gıyotınlerının calıstıgı meydana nazır 21.yuzyılda fume edılmıs ordek cıgerı yemek pesınden denız kestanesı yuvarlamak!

hayat b.k gıbı değil sen b.k gıbısın,bence calıs dıdın hayatını guzellestır,hayata çamur atma,dunya yaradanın nımetlerı ıle dolup tasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 10 Ocak 2012; 1:28:48 >
  • Adam ciddi ciddi kötü durumda yaşamı pamuk ipliğine bağlı destek olacağınıza köstek oluyorsunuz,sarhoşken herşey yapılabilir.
  • benim için de atla!
  • Bu konu fake yada değil bunu bilemeyiz ancak tek bir gerçek varki açtığınız saçma konularla gerçekten insan beyni yıkıyorsunuz. Hayat karıdan ,kızdan ,paradan dinden ibaret değildir.Bazı değerler vardır sana o kızıda kazandırır parayı da dinide mesela dürüstlük gibi . Bu kadar şeyi neden yazdım bilmiyorum , ama bu forumda hep gülüyoruz ediyoruz yeri geliyor saçma yorumlar da yapıyorum. Ancak yaptığım yorumlar başkasının hayatını etkilemiyor. Neden yazdıysam ? Sanki anlayan çıkacak , efkarlımıyım ne bu akşam
    Sonuç :Hayat güzel .
    Ek : Intihar ettiğinde herhangi bir kişinin içinde en ufak bir acı oluşuyorsa bu intihar etmemen için geçerli sebeptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 10 Ocak 2012; 1:59:36 >
  • ee intihar ettiğinde hayatın son bulacağıonıa inanıyorsan yanılıyorsun
    toprağın altındaki börtü böcek yılan akrep seni yiyecek hemde iliklerine kadar
    derini kemiklerinden sıyıracak senin bedenin o kadar lezzetli olacak ki onlar için
    sen bi şey yapamıyacaan
    hahahaha
    bırak yaşa da bi 50yıl sonra yesinler seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Hiç bir yorumu okumadım, hatta yazdığın yazıyı da okumadım. Başlığa göre yazıyorum.

Ateistin ömrü inanmadığı Allah'ı inkâr ile geçer. (Necip Fazıl Kısakürek)

İnanmıyosan neden yok yok diyorsun sana göre yoksa var git işine bak.

Adam dusuncesini soyluyo iste niue celalleniyon

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.