Şimdi Ara

Bana hayatımda kimseyi istemiyorum diyen kız başkasından hoşlanmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler naparsınız şimdi 1 yıldır aşık olduğum kız sürekli ben kimseyle sevgili olmak istemiyorum kendimi bu duygulara kapattım diye diye beni reddettmişti. Bi ay önce de tek başına doğa yürüyüşüne gitmişti bu, oradan bi elemanla tanıştı böyle fotoğraflar çekindi şimdi bayağı da samimiler whatsapptan falan konuşuyolar, twitterdan bakıyorum bayağı aşık olmuş hanım kızımız. Naparsınız şimdi ne dersiniz? Sinirden elim ayağım titriyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hayatımda Kimseyi İstemiyorum Diyen Kişilerin Başkalarından Hoşlanmaya Başlaması

Hayatlarında kimseyi istemediklerini ifade eden kişilerin zamanla duygusal tercihlerinde değişiklikler yaşayabileceği görülmüştür. Bu gibi durumlarda, "hayatımda kimseyi istemiyorum diyen kadın", "konuşmak istemiyorum diyen kıza ne denir", "ilişki istemiyorum diyen kız", "ilişki istemiyorum diyen kadın", "şu an hayatımda kimseyi düşünmüyorum" gibi ifadeleri kullanan bireylerde aşağıdaki etkenler rol oynayabilir:

• Duygusal Olgunlaşma: Kişiler, zamanla duygusal olarak olgunlaşabilir ve başkalarıyla sağlıklı ilişkiler kurabilecek hale gelebilirler. Hayatlarındaki öncelikleri ve değerleri değişebilir.

• Dışsal Faktörler: İş, aile ya da arkadaşlık gibi dışsal faktörler, bir kişinin hayatında kimseyi istemediği yönündeki fikrini değiştirebilir.

• Sosyal Baskı: Diğerlerinden gelen baskı veya yalnızlık duyguları, kişileri başkalarına açılmaya itebilir.

• Kendiyle Yüzleşme: Bireyler, zamanla kendileriyle yüzleşebilir ve duygusal ihtiyaçlarını yeniden değerlendirebilirler.

• Beklenmedik Karşılaşmalar: Hayatta kimseyi istemediğini söyleyen kişiler, tesadüfen karşılarına çıkan biriyle beklenmedik bir şekilde bağ kurabilirler.

Bu gibi durumlarda, kişiler başkalarına karşı daha açık hale gelir ve ilişkiler kurmaya istekli olurlar. Ancak, duygusal kararlar verirken dikkatli olmak ve sağlıklı ilişkiler kurmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 yildir asik oldugunu basindan belli ettiysen egosu tavan yapmistir.Seni reddettigi halde sen konusmaya devam ettiysen sana ezik gozuyle bakiyordur ben soyliyim.
  • Seni beğenmemiş onu beğenmiş neyini anlamadın be adam ? Hiç bir şey yapamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibarca reddetmiş. Onun dışında anası babası ölsede bi kadın her zaman erkek omzuna ihtiyaç duyar. O omuzda seninki değil kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mianfei -- 12 Mart 2017; 10:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiletto009

1 yildir asik oldugunu basindan belli ettiysen egosu tavan yapmistir.Seni reddettigi halde sen konusmaya devam ettiysen sana ezik gozuyle bakiyordur ben soyliyim.

Reddettikten sonra ben birden ilgimi kesmiştim. Sonra bu üzülüp beni tekrar geri getirmişti. Bana karşı aslında boş olmadığını söyledi ama sevgili olaylarını düşünmüyorum dedi.

• Sen de yemiş miydin öyle diyince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soap_MacTavish kullanıcısına yanıt
    klasik yalani soylemis.cani sikkinken seni kullanmis.irtibati direk kesmeni oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Sen de yemiş miydin öyle diyince

Yüzüne dedim yalan söylüyorsun diye inkar etmişti.
  • Ben seninle sevgili olmak istemiyom demek istemis

• quote:

Orijinalden alıntı: Soap_MacTavish

quote:

kiz aslinda seni kirmadan senden hoslanmadigini dile getirmis.Bu Kadin milletinin huyu belli olmuyo hoslanmadiysa dunyayi fethetsen yine hoslanmaz.Birak gitsin.
  • quote:

quote:

quote:

kiz aslinda seni kirmadan senden hoslanmadigini dile getirmis.Bu Kadin milletinin huyu belli olmuyo hoslanmadiysa dunyayi fethetsen yine hoslanmaz.Birak gitsin.

Bi de anlamadığım ben gittikten sonra aslında ben seni test etmek için öyle dedim aslında ben de sana karşı boş değilim seni tanımam için ayrıldıktan sonraki hareketlerin önemliydi demişti. Hatta ben başka bi kızla konuşmaya başladım. Bunu öğrenince acayip kıskandı hemen mesaj attı. Sonra twitterdan kıza saydırdı kızı da benden uzaklaştırdı. Çıldırıyorum, içimde aşırı derecede bi nefret var kıza karşı zaten aynı sınıftayız nefretimden öldürecek gibi bakıyorum her gördüğümde.

• Soap_MacTavish kullanıcısına yanıt
    Ayni sinif cok zor bence olcak olsada sen izin verme ayni sinif asla olmasin bunu bil.

• Yav ergen ergen işler işte sen de ergensin o da ergen.. Tabi o kezban ergen olunca böyle oluyor. He de geç. Sana boynuzu takmış.
  • OceanMaster kullanıcısına yanıt
    haklısın
  • Sol elle devam et, degişiklik olur

• kardeşim öncelikle geçmiş olsun

kızın sosyal medya hesapları ve numarasını ver

o şerefsiz doğa yürüyüşçüsünün elinden alalım

sonra hızlıca terk edelim sana kalsın

• quote:

quote:

1 yildir asik oldugunu basindan belli ettiysen egosu tavan yapmistir.Seni reddettigi halde sen konusmaya devam ettiysen sana ezik gozuyle bakiyordur ben soyliyim.

Reddettikten sonra ben birden ilgimi kesmiştim. Sonra bu üzülüp beni tekrar geri getirmişti. Bana karşı aslında boş olmadığını söyledi ama sevgili olaylarını düşünmüyorum dedi.

yani seni yedek kulübesine alalım demiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.