Şimdi Ara

Bana BunlarıYaşattığın İçin Tebrikler Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı arkadaşla izlemeye karar vermiştim.Arkadaş geldi evden aldı beni.Dedim "Alırız Heralde" maçı.Sonra Asmalı Kahveye gittik.Orası D-Smart üyeliğini iptal ettirmiş.Ne yapsak derken Batı Trakya derneğine gittik.Oradada Fb maçı var Galatasaray maçı yok.10 dk böyle geçti.Hemen Tostçu Şerefin oraya gittik.Oturdum boş bir yere takım ilk yarı pas yapamadı.İlk yarı bişi anlamadım ama 2.yarı beni elenme endişesi sardı.Yükleniyoruz gol yok.Son dakikada Aydın golü atınca öyle bir zıpladım ki yerimden.Tişört falan kalmadı.Hepsini fırlattım sevinçten.Tam tişörtü sırtıma giyecektim ki gol yedik.O an yıkıldım.Olduğum yerde ölmek istedim.Hemen çıktım kahveden elektrik direğine bir tekme indirdim.Ayağım yarıldı.Sora bi tanede trafoya gömdüm.O an olduğum duvarın dibinde çöktüm kaldım.Arkadaşlar teselli etmeye geldi ama nafile.Hiç bir şekilde teselli olamazdım.Telefonuma gelen dalga mesajlarını ana avrat söverek cevapladım.Herşey için teşekkürler Galatasaray.

• benim de durumum farklı değil. Kahvede izledim ben de maçı. Sehpanın camını kırdım golü yiyince.
  • ee sağını solunu kestin kaşını gözünü mortarttın da ne oldu ?

sahadaki kütükler senin kadar üzülmemişse senin de üzülmen gerekmez, koyver gitsin.
  • Aldıkları tüm paralar haram olsun.Dergi,forma alarak bi gıdım katkı yaptıysam bile haram olsun onlar.
  • Cool story bro.
  • yahu bu kadarda ciddiye almayın. altı üstü spor. vallahi futbolcuların bile şeyinde değildir yenmiş yenilmiş. adam parasına bakar. sende böyle kendini parçala. aferin.
  • Bende gol olunca Baros Baros diye çıldırdım sonra anladım ki golü atan Baros değil Aydınmış sonra Aydın Aydın diye çıldırdık 2 arkadaşla, bütün cafe deliriyodu herkes susunda üşüyoruz Aydın reyiz diye bağırdım gülen olmadı üzüldüm, tam telefondan facebook'a girdim status'e üşüyoruz Aydın reyiz yazıcaktım gol yedik.Arkadaşlarla diğer tarafa geçip fener maçını izlemeye başladık Paok gol atınca sevindik, kalktık eve gittim, giderken anneme sigara aldım birde Eti Browni Intense aldım kendime.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bende gol olunca Baros Baros diye çıldırdım sonra anladım ki golü atan Baros değil Aydınmış sonra Aydın Aydın diye çıldırdık 2 arkadaşla, bütün cafe deliriyodu herkes susunda üşüyoruz Aydın reyiz diye bağırdım gülen olmadı üzüldüm, tam telefondan facebook'a girdim status'e üşüyoruz Aydın reyiz yazıcaktım gol yedik.Arkadaşlarla diğer tarafa geçip fener maçını izlemeye başladık Paok gol atınca sevindik, kalktık eve gittim, giderken anneme sigara aldım birde Eti Browni Intense aldım kendime.

Anneni zehirlediğinin farkında mısın
  • Bunları yaşmak istemiyorsan kendine başka spor dalı bulacaksın ya da bazıları gibi gidip ecnebi takımlarını tutacaksın onları izleyeceksin.
  • artık herşeyi bırakıp gerçeklerle yüzleşmek en iyisi olacak. sahadaki oyuncuların ruhsuz görüntüsünü izlemeye artık tahammül edemiyorum. umarım yapılacak olan hamleler galatasarayımıza hayırlı olur ..

aslında sadece barcelona'yı takip edeceksin hep mutlu hep sevinen taraf olacaksın ..

ama çok sevdik be abi cimbomsuz olmuyor
  • Hakan Balta denen gamsiz.. Sende benm gbi aglayarak mi uyudun ? Ya da sahurda bile macin etkisinden kurtulamamis 65 yasnda babam gbi basin one egik, tek kelime etmeden mi yemek yedin ? Ne yaptin ha ? Gsbonus, gstv, dergi vs hepsni kullaniyorum.. Bunlar araciligiyla en ufak hakkm gectyse, helal etmiyorum.. Iyi uykular askim Galatasarayin, deger bilmeyen topculari, rahat rahat uyuyun siz, zira biz yine uyumuyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1rage

Maçı arkadaşla izlemeye karar vermiştim.Arkadaş geldi evden aldı beni.Dedim "Alırız Heralde" maçı.Sonra Asmalı Kahveye gittik.Orası D-Smart üyeliğini iptal ettirmiş.Ne yapsak derken Batı Trakya derneğine gittik.Oradada Fb maçı var Galatasaray maçı yok.10 dk böyle geçti.Hemen Tostçu Şerefin oraya gittik.Oturdum boş bir yere takım ilk yarı pas yapamadı.İlk yarı bişi anlamadım ama 2.yarı beni elenme endişesi sardı.Yükleniyoruz gol yok.Son dakikada Aydın golü atınca öyle bir zıpladım ki yerimden.Tişört falan kalmadı.Hepsini fırlattım sevinçten.Tam tişörtü sırtıma giyecektim ki gol yedik.O an yıkıldım.Olduğum yerde ölmek istedim.Hemen çıktım kahveden elektrik direğine bir tekme indirdim.Ayağım yarıldı.Sora bi tanede trafoya gömdüm.O an olduğum duvarın dibinde çöktüm kaldım.Arkadaşlar teselli etmeye geldi ama nafile.Hiç bir şekilde teselli olamazdım.Telefonuma gelen dalga mesajlarını ana avrat söverek cevapladım.Herşey için teşekkürler Galatasaray.

bigün gerçek bir derdin olursa kafayı yeme o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Maçı arkadaşla izlemeye karar vermiştim.Arkadaş geldi evden aldı beni.Dedim "Alırız Heralde" maçı.Sonra Asmalı Kahveye gittik.Orası D-Smart üyeliğini iptal ettirmiş.Ne yapsak derken Batı Trakya derneğine gittik.Oradada Fb maçı var Galatasaray maçı yok.10 dk böyle geçti.Hemen Tostçu Şerefin oraya gittik.Oturdum boş bir yere takım ilk yarı pas yapamadı.İlk yarı bişi anlamadım ama 2.yarı beni elenme endişesi sardı.Yükleniyoruz gol yok.Son dakikada Aydın golü atınca öyle bir zıpladım ki yerimden.Tişört falan kalmadı.Hepsini fırlattım sevinçten.Tam tişörtü sırtıma giyecektim ki gol yedik.O an yıkıldım.Olduğum yerde ölmek istedim.Hemen çıktım kahveden elektrik direğine bir tekme indirdim.Ayağım yarıldı.Sora bi tanede trafoya gömdüm.O an olduğum duvarın dibinde çöktüm kaldım.Arkadaşlar teselli etmeye geldi ama nafile.Hiç bir şekilde teselli olamazdım.Telefonuma gelen dalga mesajlarını ana avrat söverek cevapladım.Herşey için teşekkürler Galatasaray.

Abi yaşım büyük değil fazla derdimiz bunlar şimdilik zaman ne gösterir bilemem

• Senin fenerli olduğunu hatırlıyorum çok büyük ihtimalle de yanlmıyorun yakında foyan çıkar ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eymen~

Cool story bro.
  • quote:

Senin fenerli olduğunu hatırlıyorum çok büyük ihtimalle de yanlmıyorun yakında foyan çıkar ortaya.

Bana mı dedin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Abi yaşım büyük değil fazla derdimiz bunlar şimdilik zaman ne gösterir bilemem

allah yaşatmaz inş. ama diyceğim o ki bunlar bişey değil boşver.hayatını yaşa.bu takımların iyi günlerinide daha çok görürsün nasıl olsa.

• Keşke 0-0 elenseydik. Sen 90'da golü at, 1 dk. sonra da 10 kişi rakipten gol ye turu elinle ver. Dalga geçer gibi. Bunu da başardık ya artık bu takımdan her şey beklenir.
  • geçmiş olsun taraftarlıkda olur böyle şeyler napcan kendine zarar vermeseydin keşke
  • quote:

Bende gol olunca Baros Baros diye çıldırdım sonra anladım ki golü atan Baros değil Aydınmış sonra Aydın Aydın diye çıldırdık 2 arkadaşla, bütün cafe deliriyodu herkes susunda üşüyoruz Aydın reyiz diye bağırdım gülen olmadı üzüldüm, tam telefondan facebook'a girdim status'e üşüyoruz Aydın reyiz yazıcaktım gol yedik.Arkadaşlarla diğer tarafa geçip fener maçını izlemeye başladık Paok gol atınca sevindik, kalktık eve gittim, giderken anneme sigara aldım birde Eti Browni Intense aldım kendime.

üşüyoruz aydın reiz'in komik olması mı gerekiyor ?

Trajik bi şekilde ölmüş bi siyasetçiyi anmak için kullanılan bi sloganı saçma sapan bi şekilde futbola uyarladığın için seni dövmediklerine dua et :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.