Şimdi Ara

Bana Bir Yol Gösterebilirimisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Kendi web sitemi yapmak istiyorum.Nasıl yapmam gerektiği konusunda beni yönlendirirseniz sevinirim.
    Bir galeri sitesi olacak.Şu resimdeki gibi bir web sitesinini Photoshopta kaba taslak tasarladım.

Bu konularda pek bilgim olduğu söylenemez.Sitede yukarıdaki linklerin herbirinde 30-40 kadar resim olacak ve aşağıdaki barda ise görüldüğü gibi bunların ufak resimlerine tıklandığında ortada büyük resim açılacak.
    Bir arkadaşım Flash la yapabileceğimi fakat bu kadar çok resimin sitenin açılmasını zorlaştıracağını söyledi.
    Böyle bir siteyi yapmam için nelerden faydalanmam gerekeceği ve hangi yolu izlemem gerektiği konusunda beni bilgilendirirmisiniz.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• eğer html css bilgin yoksa hazır bir slider ile bu tasarımdan daha iyi bir tasarım çıkarabilirsin.
    Sitenin en-boyunu kaç pixel yapmalıyım sizce? resimlerin kaliteli gözükmesini istiyorum.
    Birde flash'ta araştırdım kodlarla explorer pencereleri boyutu değişince resimlerde buna göre büyüyüp küçülebiliyor.Bunu fireworks tede uygulayabilirmiyim yoksa flash mı gerekli?

Orijinalden alıntı: resitgalip

sadece flashda resim boyutları değişir tabi css ve js ilede yapabilirsin ama tavsiye etmem
    standart olarak genişlik 950 px olsun, yükseklik farketmes kafana göre yapabilirsin.

Şu şekilde kabaca fireworks'te bir taslak yaptım.Linkler çalışır halde.

Yapmak istediğim ortadaki resmin şu sitedeki gibi browser ekranı ile büyüyüp küçülmesi,

http://www.pixelflakes.com/

Bunu nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megavolt -- 23 Mart 2012; 15:56:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.