Şimdi Ara

Bu ilişki konusunda bana yol gösterir misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 aydır tanıdığım bir kız var neredeyse her gün beraberdik. Ben bir şeyler hisettim ve söyledim o da hayatımın fırsatını kaçırıyorum belki ama şu an ilişki kafasında değilim arkadaş kalalım şimdilik dedi.

    arkadaşlarına da demiş ki bu sene sevgili olmam ama seneye belki. Beni kaybetmekten korkuyormuş arkadaşlarına göre o yüzden ilişkiye başlamıyor.

    açıldıktan bir gün sonra ilişkiye girmedik ama baya yakınlaştık biraz kafamız iyiydi ama hatırlıyoruz ikimizde. Dün de beraber uyuduk. Arkadaşsak neden durduk yere bana sokulup sarılıyor bana. Anlam veremedim.

    bu nasıl bir ilişki ben ne yapacağım?



  • Anlaşılan kızın kafası karışık, ne istediğini tam olarak bilmiyor. Kızın geçmişte unutamadığı bir eski sevgilisi falan var mı onu bi öğrenin hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altay.

    Anlaşılan kızın kafası karışık, ne istediğini tam olarak bilmiyor. Kızın geçmişte unutamadığı bir eski sevgilisi falan var mı onu bi öğrenin hocam.
    Katılıyorum. Ortak arkadaşları özellikle de kızların ağzını arayarak bunu öğrenmeye bak çünkü bunun önemi büyük. Eğer yok ise fazla sıkmadan, bunaltmadan, kendini anlata anlata kızla yakınlık kurmaya çalış. Aynı ortamlarda bulunmaya çalış, bir şeye ihtiyacı olduğunda sen yardımına koş. Birlikte vakit geçirmeye çalış. Tabi bu durumun da bir sınırı olmalı. Bu olay ekstradan 2 ayı falan geçerse ve hala daha kızın seni isteyip istemediğinden, sevip sevmediğinden şüphen varsa anla ki kızın gönlü yok. Olsa da uzun sürmeyecek. Bir yerden sonra senin gözlemlerine bağlı bir olay hocam.
  • manitası olabilir kendimi gördüm bi an..
  • Altay. kullanıcısına yanıt
    Mezundan çıktı ve sevgilisinden ayrılalı 3-4 ay oluyor bu sene kafa dinlemek istiyor olabilir benle arkadaşta kalmak istiyor olabilir her şeye saygım var ama arkadaş kalacaksak öyle davranalım kaç arkadaş aynı yatakta sarılarak uyuyor sevgili gibi
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    2 aydır tanıdığımdan beri hepsini yapıyorum zaten hocam
  • börtecine16 B kullanıcısına yanıt
    Telefonunu bile karıştırdım flörtü bile yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirAlexFerguson

    Mezundan çıktı ve sevgilisinden ayrılalı 3-4 ay oluyor bu sene kafa dinlemek istiyor olabilir benle arkadaşta kalmak istiyor olabilir her şeye saygım var ama arkadaş kalacaksak öyle davranalım kaç arkadaş aynı yatakta sarılarak uyuyor sevgili gibi
    3-4 ay kısa bir süre birini unutmak için 6 ay derler genelde ki bu sürenin kızlar da daha uzun olduğu söylenebilir. Hocam sevgilisinden yeni ayrılan kızlarda ani duygu değişiklikleri, kararsızlık, ne istediğini bilememe gibi durumlar çok oluyor. Yaptıklarına anlam veremiyorsun. Benzer şeyleri ben de yaşadım. Bana şu müzik düğün müziğimiz olsun falan gibi şeyler söylüyordu 2-3 gün sonra ben eski sevgilimi unutamıyorum bitirelim bu işi dedi. Diyeceğim o ki uzak durmak en iyisi gibi gözüküyor.




  • Hocam orası öyle ben de sevgilimden ayrılalı 3-4 ay oluyor neredeyse benzer zamanlarda ayrılmışız. Ama bu çocuktan ayrılıyor ve şu an gel dese çocuk gelir. Ben ilişki kafasında değilim şu an dedi ne bileyim ben seni üzerim diyor e tamam arkadaş kalıyoruz madem bana da ona göre davran.



    Tüm arkadaşlarım bu kız kaşar yol ver siyor zaten ama kolay mı yol vermek hocam gönlüme geçmiyor
  • Bir kadın yada erkek, sevgili bile olup olmayacağını bilmediği kişiyle böylesine yakınlaşması çok doğru bir kafa değil...Çünkü ne istediğini bilmediği çok bariz, bir halt yaşasa pişman olabilir pişman olmayacaksa bu neyin kararsızlığı demek lazım...

    Ayrıca bir kişi sevgili bile olmadığı kişiyle ilişkiye girme durumu pamuk ipliğine bağlıysa, ben pekte normal biri olarak göremiyorum.
  • Dostum seni çok iyi anlıyorum. Şu an benzer bir konuyu ben de yaşıyorum. Sevgili değiliz ancak beraber çok yakın vakit geçiriyoruz. Uyuyoruz. Evimde kalıyor vs vs. Haliyle bu durum erkekte bir travma ve sorgulama yaratıyor. Hatta bazen o kadar dengesizleşiyor ve anlam veremiyorsunuz ki söylediklerinize bile bu yansıyor. Kesinlikle amacım fikir vermek ve ahkam kesmek değil. Ancak erkek olarak biraz soğukkanlı olmak lazım. Bence çok sorgulama ve o an yaşadığının tadını çıkart. Haaa tadını çıkartamıyorsan da, ne kadar zor olsa da hayatından usul usul çıkart. Çünkü tecrübeyle sabit bu işlerin olacağı var ise çok zaman geçmeden oluyor. Bak yarın birinden etkilensin, zamana ihtiyacım ayakları yapan kız 2 günde adamın sevgilisi olabilir. Buna da şaşırmamak lazım. Sanırım sizinle sadece içindeki boşluğu biraz dolduruyor. Çünkü ona iyi davranıp ilgi gösteriyorsunuz. Ama muhtemelen sizi sevgili olarak sevmiyor. Moral bozmak istemiyorum sadece yaşadıklarımdan çıkarım.




  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    bende bunu düşünüp üzülüyorum işte. kendimi geri mi çeksem ne yapsam
  • Hemen evlenme gibi bi derdin yoksa yaşadığınız arkadaşlık mı ilişki mi bunun tercihini ona bırak. Sanki ilişkideymişsiniz gibi kıskan, bunu ona belli et ama sanki sadece arkadaşmışsınız gibi diğer kızlarla muhabbet et. Yani bak 3 4 ay çok erken kızlar için yeni bir ilişkide; o yüzden bir de yara veren bir ilişkiyse normal bunca çile çekmiş olması ve tedirgin davranması.. Eğer aşık değilsen böyle yaşamak sana zarar vermeyeceği gibi belki zamanla sana aşık bile olabilir. Ama olmaya da bilir.



    Yani kabaca demek istediğim aşık olma da ne halt edersen et. Aşık olursan ayvayi yedin demektir. Çekeceğin acının haddi hesabı olmaz.
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    hocam üzülüyorum ne bileyim başka erkeklerle normal arkadaş olarak bile muhabbete girse kıskanıyorum veya ne bileyim biraz da kişilik yapımdan her an konuşmak buluşmak istiyorum onunla

    ama geri çekilmem lazım biraz üstüme gelirse o zaman derim ki bu iş olabilir doğru mu ?
  • kardeşim içip yanına giren kadın, başkasının da yanına girer - girmiştir. Arkadaşı şöyle demiş böyle demiş, bunlar palavra. Yüzüne karşı söylemediği hiçbir şeye inanma. Neden böyle diyorum, üzülen sen olacaksın. Eğlenmene bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirAlexFerguson

    hocam üzülüyorum ne bileyim başka erkeklerle normal arkadaş olarak bile muhabbete girse kıskanıyorum veya ne bileyim biraz da kişilik yapımdan her an konuşmak buluşmak istiyorum onunla

    ama geri çekilmem lazım biraz üstüme gelirse o zaman derim ki bu iş olabilir doğru mu ?
    Muhteşem tespit ettin. Yani çekilmek de değil tam; ama klasik Türk erkeklerinin verdiği ya benimsin ya da kara toprağın mottosunu yok etmen lazım. Daha avrupai bir hava lazım.



    Kıskanma. Üzülme. Kız seninle 'şimdilik' ilişki istemiyor. Ama sana yanında yatabilecek kadar güveniyor. Bu da bu güveni sürdürmek istediği anlamına geliyor.



    Yani seni test ediyor. Diyor ki 'ya bu mükemmel bir insan. Ama nereye kadar böyle olabilir ki? Kesin bir yerde bana kötü davranacak, kesin bir yerde beni üzecek. O yüzden ilişki yaşayamam şimdilik. Ama çok da iyi güzel biri onu kaybetmek de istemiyorum. Belki hayatımda olmayı hak ediyor. Ama ya beni üzerse, ya beni kırarsa?'



    Aklından bence bunlar geçiyor hatunun.



    Abi senin kaybedecek bir şeyin yok. Senin başına gelebilecek en kötü şey, kızın başka biriyle sevgili olmasi. Bu durumda da her türlü bağı her türlü iletişimi keser kızı her türlü ortamdan engeller yoluna devam edersin. Ama belki de sevgili vs olacaksınız. Ki bu bence daha güçlü jir ihtimal..



    Kendini üzmeni gerektirecek hiçbir durum yok...




  • Herkes cok komplike dusunmus, ama bence asiri basit durum.

    Kizin aklinda baska biri var, henuz atlatamamis, ve bu sebeple baska iliskiye baslamak istemiyor. Olur da bu halde baslasa iyice kafasina takma ihtimali var, ki bu ikiniz icin de iskence olur.

    Bu islerde acele etmek cok yanlis, iliskinizin adi sevgili olsa ne olacak kafa dogru yerde olmadigi surece? Zamana birak, onun da icine sindigi zaman sorun kalmaz zaten. Ne kadar zorlama olmadan, dogal bir sekilde baslarsa iliski, o kadar saglikli olur.
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Bu ilişki bitse bile arkadaş kalmak istiyor. Bundan önceki sevgilisinden ayrıldıktan sonra arkadaş kalmışlar 1 ay sonra çocuk birden bunu her yerden engellemiş ben dedim biterse arkadaş kalırız ne olacak dedi herkes öyle diyor



    Eski sevgilisini unutamamışta olanilir ama o zaman neden ayrıldın çocuktan.



    Eskisi kadar mesajlaşöıyoruz şu ara gerçi sınav haftası telefonda konuşuyoruz 1-2 saat ama sabah günaydın falan yazardı yazmıyor e sevgili değiliz olsak bile her gün yazmak zorunda değil



    Ama bilmiyorum hocam demişki arkadaşına bu sene değil ama belki seneye sevgili oluruz demiş benim için



    Durum çok karışık
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Kafası karışıksa da ona göre davransın o zaman ama dimi ?
  • SirAlexFerguson S kullanıcısına yanıt
    Ona gore davraniyor iste, senle zaman gecirmek istiyor ama iliski gibi daha buyuk baglilik getektirecek bir seye hazir mi bilmiyor, acik acik da soyluyor bunu, daha ne yapsin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.