Bildirim
bana acıl yardım edebılecek bı arkdas yokmu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
modeme bir reset at derim bazen takiliyor flashget. bu arada meleklerde aldatir mi hakkaten? _____________________________ -
xDXD XD Aldatır :D abi yaptım yaptım olmuyor _____________________________ Hero Online
3an 4kyu(ilerliyor)
Name=LichTuRk
Job=Assaian
server= genellikle dragon 3 ^^ -
5 - 10 dakikada bir stop yapıyosa "Download" klasörünün olduğu birim "C sürücüsü" yada gösterdiğin yer her neresiyse o sürücü dolmuş olabilir. Oyunu indirme işlemi tamamlandığında boş alan yetmiyeceğinden kendini otamatik olarak stoplayabilir. _____________________________ INTEL i7 6700 - GIGABYTE H170-HD3-CF - KİNGSTON DDR4 16GB HYPERX FURY BLACK 2133MHz - EVGA GeForce® GTX 1070 SC2 - CASPER 27" M2758QP 144HZ 1Ms
120GB SSD x 3 RAID0 - TOSHIBA DT01ACA100 1 TB HDD - XIGMATEK VECTOR S 750 WAT 80 PLUS PSU - GAMEPOWER WARLOCK MECHANİCAL KEYBOARD RGB - LOGİTECH G300S -
sildim bastan yuklucem off ya nasil indircem sıkdı ya 3 gndur ındıremedım _____________________________ Hero Online
3an 4kyu(ilerliyor)
Name=LichTuRk
Job=Assaian
server= genellikle dragon 3 ^^ -
nerden hangi oyunu indiriyosun _____________________________ INTEL i7 6700 - GIGABYTE H170-HD3-CF - KİNGSTON DDR4 16GB HYPERX FURY BLACK 2133MHz - EVGA GeForce® GTX 1070 SC2 - CASPER 27" M2758QP 144HZ 1Ms
120GB SSD x 3 RAID0 - TOSHIBA DT01ACA100 1 TB HDD - XIGMATEK VECTOR S 750 WAT 80 PLUS PSU - GAMEPOWER WARLOCK MECHANİCAL KEYBOARD RGB - LOGİTECH G300S -
last chaos gıttı ya suanda cok yavas ınıyor ne yapaca mbılmıyorum _____________________________ Hero Online
3an 4kyu(ilerliyor)
Name=LichTuRk
Job=Assaian
server= genellikle dragon 3 ^^
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- laptop kapandı açılmıyor ışıkları yanmıyor
- video sinyali yok uyku moduna geçiyor çözümü
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- modem kurulumu
- udf indir
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X