Şimdi Ara

Antalyalı arkadaslar,yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Antalya havalimanından antalya merkeze (özel yaşam hastanesi,özgürlük parkının orası) en ucuz nasıl gidebilirim ?
    Birde bu hastaneden antalya otogara ?
    Acil yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• antalya havalimanından şehir içi dolmuşlar geçiyor, hemen iç hatlar kapısının çıkışında biraz sağ tarafından kalkıyor oradan LARA yazılı dolmuşa bine bilirsin hemen yaşam hastanesinin önünden geçiyor( tam önü değil ama 100 metre yürürsün) dolmuştan inince net gözüküyor zaten. yine dolmuştan indiğin yerde( ters istikametten) otogar yazılı dolmuşa bindiğin zaman otogarın içine kadar gidersin.
    Bide Antalya merkeze Alanyadan en ucuz nasıl gidilir ? illa tur firmalarıyla mı oluyor ?

Orijinalden alıntı: imishlili

Teşekkürler arkadaşlar.
    Bide Antalya merkeze Alanyadan en ucuz nasıl gidilir ? illa tur firmalarıyla mı oluyor ?

evet tur firmalarıyla oluyor başka seçenek yok.

http://www.aytport.com/tr/1/6/buses_and_coaches.asp
    Antalya şehir merkezine giden otobüs
    600 numaralı otobüs her 30 dakikada bir Antalya Havalimanı ile Antalya otobüs terminali arasında yolculuk yapmaktadır.
    Haritadan otobüs duraklarına ve 600 numaralı otobüsün kalkış saatlerine bakınız
    Antalya otobüs terminali ve havalimanı terminali arasındaki güzergahlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

HAVALİMANI HATLARI

600
    GİDİŞ:OTOGAR –YÜZÜNCÜ YIL BUL.-ASPENDOS BUL.- HAVALİMANI (AKTARMASIZ)
    DÖNÜŞ:HAVALİMANI-ASPENDOS BUL.-YÜZÜNCÜ YIL BUL.-OTOGAR
    Otogar İçi – Dumlupınar Blv. – Antalya Spor Kavşağı – Dumlupınar Blv. – Meltem Blv. – Tarık Akıltopu Cd. (Antalya Eğitim Araştırma Hast. ) -
    Yüzüncü Yıl Blv. - Yener Ulusoy Blv. – Adnan Menderes Blv. – Mevlana Cd. – Ali Çetinkaya Cd. – Aspendos Blv. – Serik Cd. – Hava Limanı
    DÖNÜġ: Hava Liman - Serik Cd. – Aspendos Blv. – Ali Çetinkaya Cd. – Mevlana Cd. – Adnan Menderes Blv. – Yener Ulusoy Blv. – Yüzüncü Yıl
    Blv.- Tarık Akıltopu Cd. (Antalya Eğitim Araştırma Hast. ) – Meltem Blv. – Dumlupınar Blv. – Otogar İçi

600A
    GİDİŞ: SARISU – LARA – HAVALİMANI (AKTARMASIZ)
    DÖNÜŞ: HAVALİMANI LARA SARISU
    GİDİŞ /DÖNÜŞ
    Havalimanı – Havalimanı Lara Yolu – Rauf Denktaş Cd. – Barınaklar Blv. – Tekelioğlu Cd. – İsmet Gökşen Cd. – Metin Kasapoğlu Cd. –
    Burhanettin Onat Cd. – Balıkçıoğlu Cd. – Cebesoy Cd. – Fahrettin Altay Cd. – Adnan Menderes Blv. – 100.Yıl Blv. – Atatürk Blv. – Liman Kavş.-
    Akdeniz Blv. Sarısu Depolama Merkezi – Akdeniz Blv. – Atatürk Blv. – Tarık Akıltopu Cd. – Konyaaltı Cd. – Cumhuriyet Meydanı – İsmet Paşa
    Cd. – Atatürk Cd. – Işıklar Cd. – Metin Kasapoğlu Cd. – İsmet Gökşen Cd. – Tekelioğlu Cd. – Barınaklar Blv. – Rauf Denktaş Cd. – Havalimanı
    Lara Yolu – Havalimanı

Sen 600A binmen gerek. 2 bilet parası oda 4 TL. felandır.

Abtalya Otogardan Alanya güncel bilet fiyatları öğrenebilirsiniz..
    Yerel Turlar.
    http://www.antalyaotogar.com.tr/ilceler.aspx
    ALANYALILAR ALANYA 0242 331 30 64
    AKDENIZ ALANYA 0242 331 11 48

Burdan Alanyaya Otobüs biletine bakabilirsin.
    Ulusal Turlar. Ben baktım 18 TL filan
    http://www.obilet.com/duraklar/alanya-otobus-bileti/

• _____________________________
    “Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir”

• imishlili İ kullanıcısına yanıt
    Aynen illa tur olması gerekiyor.Diğer türlü çok pahalıya geliyor ben bu firmayı kullanıyorumhttp://www.transferim.net tavsiye ederim.
    ***ACELE*** yardım arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.