Şimdi Ara

Balon Yapan Lastik Kullanılır mı? (Resim Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım toyota avensis 2009 1.6 arka sol lastik balon yaptı. Bu lastik kullanımında sıkıntı yaşar miyim illaki değiştirmeli miyim ? Ortalama 150 km lik bir yola gitmek istiyorum fakat korkumdan gidemedim. Biraz otoban biraz şehir içi biraz yaşam yeri dışı yolda ilerleyeceğim. En fazla da 100 110 km otobanda hız yaparım.

Balon Yapan Lastik Kullanılır mı? (Resim Eklendi)

Balon Yapan Lastik Kullanılır mı? (Resim Eklendi)[
    Balon Yapan Lastik Kullanılır mı? (Resim Eklendi)simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/1119929/81855d50-11e7-4fab-8243-28d9da47d0ce.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocktrade -- 1 Aralık 2018; 11:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam;

ön lastik olsa gitmezdim de,
    arka lastik olunca, patlasa da büyük sıkıntıya yol açmaz herhalde diye düşünüyorum.

Neden stepneyi takıp gitmeyi düşünmüyorsun ?
  • Stepne ince hocam o yüzden sıkıntı olur diye takmadım.

• çok zarar verecek gibi durmuyor ufak bence balon

• Sanırım lastiğin markası Michelin. Michelinlerin yanakları zayıf imal ediliyor ve sürekli balon yapan lastiklerini görüyorum.

Bir an evvel değiştirmeni tavsiye ediyorum. Şuan için 100-150km yol yapabilirsin. Yavaş git.
  • fathTR kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam michelin sanırım uzun süre kullanılmış ama lastikler çünkü 2014 yılı üretimi ve araç 215000 km de. Aldığımda üstünde bu lastikler vardı. Yaylaya gittim prada olsu balon her zaman gittiğimiz yer ama ilk defa başıma geldi. Sanırım miadı dolmuş lastiğin artık. Lastikleri degistirdim kış lastiği aldığım için. Ama lastiğe baktığımda iç tarafta herhangi bir sıkıntı gözükmüyor ama sanki içten yama yapılsa uzun süre kullanılır gibi ne dersiniz ?

• blocktrade B kullanıcısına yanıt
    Yanaklardan balon yapan, yanaklardan yarılan lastiklere yama yapılamıyor diye biliyorum. Lastik direkt hurda oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu lastik yama olur mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.