Bildirim
BALKANLARDAYIM SORULARI ALAYIM (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
balkan kızları nasıl 1.90 boylarında varmı kız oralarda
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: thehorsethief
Ayın 15inden beri balkanlari geziyorum. Yaklaşık 8 ülke gezdim. Sorulari alabilirim
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası balkanlara nerden geliyor ?
_____________________________ Güvenirsen her önüne gelene yüzün aklanmaz. -
Hocam, Üsküp Kalkandelen'e gittiniz mi? Atalarım 1940'da gelmiş Türkiye'ye güzel mi orası?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sofyayı anlatır mısınz? _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: fredydexter
balkan kızları nasıl 1.90 boylarında varmı kız oralarda
boy ortalaması yaklaşık 180 falan. 190 da var -
oradan bize bi soğuk hava dalgası söylermisin hocam ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BayıkAt
Hocam, Üsküp Kalkandelen'e gittiniz mi? Atalarım 1940'da gelmiş Türkiye'ye güzel mi orası?
üsküpü de gezdim ama oralarda üç günden fazla durulmaz. istanbul görmüş insan dayanamaz
-
soğuk hava dalgaları gelecek mi -
esprileri kızılay mı dağıttı 
edit: espri arttı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehorsethief -- 29 Haziran 2014; 19:22:43 > -
Benim sevgilim var da birileri arkadastan kiz fotosu isteyebilir mi? Balkan kizlari güzel olur derler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
esprileri kızılay mı dağıttı
edit: espri arttı
yazık
Gelirken yanında soğuk hava dalgası getir _____________________________ -
Yunanistan hariç bu ülkelerde bi hafta tatil kaça patlar? Paraları ne kadar değerli, ucuz ülkeler mi Türkiye'ye göre?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 29 Haziran 2014; 19:30:35 >_____________________________ -
bende 1.98 boyuma göre kız bulmak zor istanbulda olsa bile çook havalılar yüz vermiyorlar bu seferde
quote:
quote:
üsküpü de gezdim ama oralarda üç günden fazla durulmaz. istanbul görmüş insan dayanamaz
Niye bakımsız falan mı? Anlamadım kusura bakmayın
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aesthetic.
Yunanistan hariç bu ülkelerde bi hafta tatil kaça patlar? Paraları ne kadar değerli, ucuz ülkeler mi Türkiye'ye göre?
Hocam parasini hesaplayamam da değmez. Sadece üsküp, dubrovnik (hirvatistan), ohrid ve saraybosna (bosna) icin bak bence. Gerisi cok onemli degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ONE DAY I WILL BE NERD -
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasını gördün mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Niye bakımsız falan mı? Anlamadım kusura bakmayın
Köy gibi iste. Arabalar eski bi taksim meydani yok mesela. Onu gectim bakirkoy meydan bile yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ONE DAY I WILL BE NERD
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt