Eşimle birlikte 3 gün tatil yapmayı planlıyorum. Ayvalıkta ya her şey dahil ya da yarım pansiyonkalınacak yer tavsiyelerinizi almak isterim. Forum donanım bu şekilde bana çok yardımcı olmuştur.
Şimdiden teşekkürler...
güncel...
güreye gel 1 haftadır denizi çoooook sıcak
grand hotel temizel var ama tam pansiyondu.palmiye resort var hemen yakınında.sarımsaklıda bu ikisi. bir de etap altınel olması lazım. ght ile altınelde aqua park var.
Aslında ikisine de baktım, galiba ramazana az kaldığı için fiyatları abartmışlar. İki oldel de listede fakat bir de mare var, onuda başka bir arkadaştan duydum, bir arayıp fiyat öğrenmeyi deneyeceğim.
Sarımsaklıyı tavsiye ederim tertemiz deniz + bi sürü yunan kızları
güzel tercih sarımsaklı da denize girin şeytan sofrasında güneş batışını izleyin ama insanına dikkat edin sizi sömürmek için herşeyi yapacaklardır .. Türk olman yada trist olman birşey değiştirmeyecektir ..
+1963. Ayvalıktan 1963 kat güzeldir kendileri.Ve Ayvalık'tan JALEM TOUR'a binerseniz 15 tl idi 2 sene önce.Sınırsız balık,adalar gezisi vardır.Cunda falan. Sonuç olarak Sarımsaklı.
Hemen Jale Tur için araştırıyorum, çok teşekürler...
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
Adam eşimle beraber gidiyorum diyor sen yunan kızları diyorsun
gömeç yolu tarafnda ttne tabelasınn önünde mektep var
quote:
Orijinalden alıntı: caner4141
quote:
Adam eşimle beraber gidiyorum diyor sen yunan kızları diyorsun
Zaten yunanlilar hic yok arkadas sıkmis,cogu rus,alman ve bulgar
ben size sarimsaklidaki berk oteli tavsiye ederim,distan bakinca en guzel otel fakat orda kalanlar yemeklerini begenmiyorlardi
bana sorarsaniz sarimsaklida pansiyon kiralayin cok daha guzel ve ucuz olur
quote:
Orijinalden alıntı: melih_crazy86
quote:
+1963. Ayvalıktan 1963 kat güzeldir kendileri.Ve Ayvalık'tan JALEM TOUR'a binerseniz 15 tl idi 2 sene önce.Sınırsız balık,adalar gezisi vardır.Cunda falan. Sonuç olarak Sarımsaklı.
Tabi canım ne demessin. Sarımsaklı'ya gitmiosunuz belli bi süredir sanırım ? Sarımsaklı'nın şuanki halini görseniz. Her şey aynı gibi duruyo ama insanları bozuldu biraz anlayan anlar artık..
Bu arada Altınel Hotel'i tavsiye etmem. Dandik bi yer orası gözüktüğü gibi güzel değil. Üstelik otel'le deniz arasından bildiğiniz duble yol geçiyor. Mayo'larla bikinilerle karşıdan karşıya geçip denize girmek durumundasınız ki denizi de bişeye benzese..
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
quote:
quote:
Tabi canım ne demessin. Sarımsaklı'ya gitmiosunuz belli bi süredir sanırım ? Sarımsaklı'nın şuanki halini görseniz. Her şey aynı gibi duruyo ama insanları bozuldu biraz anlayan anlar artık..
Bu arada Altınel Hotel'i tavsiye etmem. Dandik bi yer orası gözüktüğü gibi güzel değil. Üstelik otel'le deniz arasından bildiğiniz duble yol geçiyor. Mayo'larla bikinilerle karşıdan karşıya geçip denize girmek durumundasınız ki denizi de bişeye benzese..
3 hafta önce ordaydım sahile uzaklık konusunda haklısınız
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
quote:
quote:
Dediğiniz otel veya pansiyonlar için yol konusunda haklısınız ancak denizi gerçekten güzel.
Geçen hafta Vilayetler Hizmet Birliği kampındaydım oradan biliyorum deniz ilk başta biraz soğuk ama dalga yoksa eğer tertemizdir.
Bu arada tekne turu için ben de Jalem Tur'u öneririm. Sarımsaklı'ya uzun süredir gidiyoruz ve hep Jalem Tur ile tekne turlarına katıldık.
Bu sene DİDİM MAVİSİ adında inanılmaz salak bir tur ile gittik ve pişmanım arkadaşlar, adamlar fazla yolcu almak için kalkış saatlerinden 30dk. geç ayrıldılar, servis zaten koca bir hiç. Adam artistlik yapıyor sınırsız balık var diye tabağı uzatıyorsun 2-3 parça bi şey atıyor. Kaptan ayrı bir leyla zaten. Adam gemiyi kıyıya yanaştıramadı 18.30'da karaya ayak basmamız gerekirken 19.30 - 19.40 civarı anca çıkabildik. Kısaca tam bir rezillikti aman uzak durun diyorum.
Berk otel not edildi, bir bakayım onada...
Altıneli nedense ben de pek tutmadım, bir de bayağı pahalı, değmez diye düşünüyorum...
Dediğiniz tur jalem tur mu yoksa jale tur mu? Nette jale tur çıkıyor, zaten tur illaki şart...
Akçaya gidin derim Size bir otel önereceğim günlüğü 120 tl herşey dahil Sabah,Öğle,akşam yemekleri bulunmakta Kola,İçki saat 3 e kadar ücretsiz ayrı zamanda gün içerisinde gözleme,patates gibi ikramlarda var.Animasyon iyi gün içerisinde eylenceli oyunlar yapıyorlar gayet güzel bir yer. buyrun Link
Aslında bu sitelerdeki yorumlara da güvenmeli mi bilmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: NafirKeyh
Berk otel not edildi, bir bakayım onada...
Altıneli nedense ben de pek tutmadım, bir de bayağı pahalı, değmez diye düşünüyorum...
Dediğiniz tur jalem tur mu yoksa jale tur mu? Nette jale tur çıkıyor, zaten tur illaki şart...
Jale tur.
Ben kaç senedir Ayavlıta'yım yani Jale tur adı. Sarımsaklıdan kalkanın adı Jalem Tur mu bilmiyorum doğrusu ama benim bildiğim ve Ayvalağın en büyük iki tur şirketinden biri olan Jale tur var. Ondan bashediyo arkadaşlar da heralde..