s.a arkadaşlar ben bikaç kişiden duyunca balık yağı aldım.açtım içini haplar çok değişikti. dediklerine göre boyu uzatabiliyomuş..ben de merak ettim forumda kullanan var mı,kullandıysa nasıl kullandı? yani bişeyle beraber yememiz daha mı iyi olur yoksa tek mi? ya da boy uzamasına yardımcı olması için başka neler yapmamız lazım?.
bi de kilo aldırdığını da söylüyolar..kullananlar az da olsa bilgi verebilir mi?
ben arada içiyorum şurup gibi şişesi var benim içtiğimin portakallı felan o kadar güzel tadı yok ama bişi olacak diye içiyoruz hadi bakalım
Ben kullandım.6. sınıfta sınıfın en kısasıydım.Şimdi bayağı boy attım.Ama kilo aldırdığı doğru.Ben artık bıraktım.Normal kullanıyordum.Kahvaltıdan sonra her sabah 1 tane.
tamam da her sabah,akşam balık yemek biraz zor olmasın?
benim boy 1.87 ama kilo 68 : ( o dediğin şeyi kullandığımda boyum uzamasa kilom artsa sadece olur mu acaba
ben kullanıyorum marincap ınkini pek bi değİşiklik görmedim ama daha bi dinç tutuyor sanki
ben de ondan aldım işte
Düzenli olarak bir kutu bitirdim.Yaş 17 küçükken uzamaz derlerdi ama boyum 1,77 oldu.Şimdi tekrar aldım 1 aydır kullanıyorum eklem yerlerimde ağrı var.(Ama düzenli kullanman şartıyla yoksa etkisini göremessin)
quote:
Orjinalden alıntı: oxsıde
Düzenli olarak bir kutu bitirdim.Yaş 17 küçükken uzamaz derlerdi ama boyum 1,77 oldu.Şimdi tekrar aldım 1 aydır kullanıyorum eklem yerlerimde ağrı var.(Ama düzenli kullanman şartıyla yoksa etkisini göremessin)
biri balla ye çok etkili oluyo dedi doğru mudur acaba?
ne kadarda boyun uzadı uzayan arkadaşım?ne kadar kullandında uzadın?
Bende kullanıyorum ama doktor önermişti kan değerlerimin iki tanesi düşük çıkmıştı sabahları tok karnına bi tane al dedi boyunada fayda eder dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme