Şimdi Ara

balik beslemeye giris (yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Balik beslemek istiyorum ama akvaryumda yapamam Okadarmaddi ddurumum yok
    Fanus olur yada onun gibi birşey kactane balik olabilir amacim bakimini beslenmesini yapip onları izlemek çünkü son haftalarda dengem bozuldu hic olmazsa bakimlarini yapip dikkatimi dagitirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fanusta balığın boyutuna dikkat edin örneğin orta boy japon balığıysa 2 den fazla koymayın, betaysa ya bir dişi bir erkek ya da yalnız koyun bence
  • Hocam muhabbet kuşu al bence. Hem bakımı daha kolay, daha az masraflı, hem de cana yakın ve çok sevimli hayvanlar. Seni görünce sevinmesi bile mutlu ediyor insanı.
  • Fanusta çok yaşamıyorlar, biraz masraf edip 25-30TL lik akvaryumlardan al bence. Yalnız da çok yaşamıyorlar bildiğim kadarıyla 2 tane alabilirsin.

• ya adam akıllı al alacaksan yada hiç alma fakirsen alma zaten hayvan .Onlara en iyi şekilde bakman lazım muhabbet kuşu aldımı vitamini kuş kumu gata taşı,mürekkep taşı,yemi vs aldımıda 2 adet alacan aynı sey balık içinde
  • Peki hocam bir fanus iki beta baligi ve bunlar için yem kaça mal olur bunları petshoplardan bulabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

Peki hocam bir fanus iki beta baligi ve bunlar için yem kaça mal olur bunları petshoplardan bulabilirmiyim

Betalar aynı fanusta kalmazlar birbirlerine saldırırlar ve öldürürler aman diyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerbank hakkinda yardim lazim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Hocam muhabbet kuşu al bence. Hem bakımı daha kolay, daha az masraflı, hem de cana yakın ve çok sevimli hayvanlar. Seni görünce sevinmesi bile mutlu ediyor insanı.

Arkadaşınki heves gibi geldi muhabbet kuşu alır ve sonra ilgilenmezse kuş depresyona girip ölebilir bile.
  • su bardağına yuva yap

• Fanusta balık beslemek tamamen balığa işkencedir. Birazcık vicdanın varsa öyle bir şey yapma. Bir de japon gibi bol hacim seven bir balığı el kadar fanusta mı beslemeyi düşünüyorsun ? İlla beslemek istiyorsan 50 lt civarı bir akvaryum alıp her balığa minimum 10-15 lt düşecek şekilde besleyebilirsin. Tekrar söylüyorum lütfen fanusta balık beslemeyin.

Ek olarak şu konuyu okursanız iyi olur.

Fanusta neden balık ve su kaplumbağası beslenmez
    http://forum.donanimhaber.com/m_42200786/tm.htm
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi muhabbet kuşu beslemesi daha zevkli oluyor ama 2 muhabbet kuşu aldım ilki 5 gün yaşadı öldü 2. side 1 hafta yaşadı öldü bende artık muhabbet kuşu almadım gittim akvaryum aldım sanırım 100 lt olması lazım içinede bitki vs aldım 1 erkek 3 dişi lepistes aldım yaklaşık 1 yıl oldu 16 tane balık olmuştu son saydığımda fabrika gibi Maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android -- 1 Ocak 2015; 17:03:15 >
  • Hocam uzun sure balık besledim. Fanusla başlayıp akvaryumlar dızdım.fanusta balık fazla yaramıyor. Fazla butce yok dersen kendinde guzel bır akvaryum yapabilirsin.

• Fanusta beta dışında balık bakılmaz kardeşim. Akvaryum şart.
  • Akvaryum almayacaksan balığı fanus mezarlığına kapatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Hocam bir haftada iki kuş da öldüyse muhtemelen siz aldığınızda zaten hastaydı onlar. Biz yıllardır bakıyoruz evde, ara sıra halsizleşse de şu anki kuşumuz çok sağlıklı ve mutlu. Çok da güzel konuşuyor, 30 kelime kadar dağarcığı var. Ama anlattığınıza göre balık işi baya ticarete dökülebilir, yılda 16 balık seri üretim maaşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Hocam bir haftada iki kuş da öldüyse muhtemelen siz aldığınızda zaten hastaydı onlar. Biz yıllardır bakıyoruz evde, ara sıra halsizleşse de şu anki kuşumuz çok sağlıklı ve mutlu. Çok da güzel konuşuyor, 30 kelime kadar dağarcığı var. Ama anlattığınıza göre balık işi baya ticarete dökülebilir, yılda 16 balık seri üretim maaşallah

Hayır 1 haftada değil 1 er yıl aralıkla aldım ikiside öldüler.
  • xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam dusuk butceyle nasil Yapabilirim yardimci olurmusunuz cidden ilgilenmek istiyorum baliklarla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.