Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
113.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apaty123

o gauntlet str yi 18/00 yapan değilmi

ya insan bi yazar göreve dışarıda falan diye hiç aklıma gelmedi valla 10-15 kez turladım içeriyi :D

monk açtım fenaymış ya ama hala aklımda otutturamadım bi party minsc bi gözümde iyi olan bi de edwin i alırım korgan iyi aslında ama çok gıcık adam bi de ben lawfull good ken öldüresim geliyo korganı

bg 1 de bi olay vardı party deki birini atınca ilerde geri alınca aynı lvl de oluyodu ve çok geri kalıyodu almak istesemde almıyodum öyle bişey varmı bg 2 de

bide bhaalspawn olayı nedir pek anlıyamadım ben bhaal ın oğlu mu oluyorum şimdi ?

Korganı filan yemişim de, abicim sen 1. oyunu oynarken diyaloglara ele geçen mektuplara filan hiç bakmadın sanırım... Bütün olay örgüsü bunlarla başlıyor zaten. 2. oyunda Irenicus'un seni kara kaşın kara gözün için mi kaçırttığını sandın ??

• biraz anladım ya god child bile herşeyi anlatıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 26 Haziran 2012; 23:09:55 >
  • Şu Bgnin novel leri nasıl çeviririm diyen çıkar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 26 Haziran 2012; 23:20:47 >
  • quote:

Şu Bgnin novel leri nasıl çeviririm diyen çıkar mı acaba

Çok kötü diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

Şu Bgnin novel leri nasıl çeviririm diyen çıkar mı acaba

Çok kötü diyorlardı.

elimde vardı 1 kelimeye bile bakmak nasip olmamıştı evet şimdi internetten baktım çoğunluk kötü demiş bazıları 1. iyi 2. kötü demiş neyse uğraşmaya gerek yok
    unutulmuş diyarların tüm kitapları vardı elimde (çevirilmeyenler dahil) anasını satiim bu ne böyle kaçtane üçleme var ya

• Avatar 3lemesini okuyabilirsiniz. Karanlık Vadi- Tatras- Derinsu diye gider. Kitaplarda Elminister, Bhall, Cyric gibi oyunda rastladığımız ünlü isimlerde var.

Baldurs Gate in ilk kitabı baya vasattır gerçekten. Özellikle ana karakter Abdel tam oturaklı olmadığından ve yan karakterlere hiç önem verilmediğinden sıkıcı geçiyor.

Kitapla ilgili şöyle bir yorum vardı.
    "Issız bir adada kalırsanız ve tek okuyabileceğiniz kitap buysa, gidin kumlara kendi kitabınızı yazın. Bunun sayfalarını da tuvalet kağıdı olarak kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kitapla ilgili şöyle bir yorum vardı.
    "Issız bir adada kalırsanız ve tek okuyabileceğiniz kitap buysa, gidin kumlara kendi kitabınızı yazın. Bunun sayfalarını da tuvalet kağıdı olarak kullanırsınız.

Yorum yapan kimse, cuk oturtmuş lafı ya, koptum...
  • Amazonda bir kullanıcı yorumuydu :) Ben ettim siz etmeyin diyordu

bunu okuyup direkt vazgeçmiştim almaktan ^_^ O zamanlarda bulamamıştım Türkiye'de, Amazondan alayım dedim, en üstteki yorum buydu 5 yıldızlı :)
  • Arkadaşlar acil yardım lazım sanırım windows7 de baldurs gate yüklenmiyor.Bir yolu varmıdır nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onursry -- 27 Haziran 2012; 16:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onursry

Arkadaşlar acil yardım lazım sanırım windows7 de baldurs gate yüklenmiyor.Bir yolu varmıdır nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz?

setup çalışmadı diye 5-6 kez tıkladım ve yaklaşık 40 dakika sonra 6 tane setup açıldı.ama sonuçta yükledim bilgisayar neden 40 dakika gecikme yaptı o takıldı kafama.Oyunla ilgili bilgi,öneri lazım anlamadığım şeyler var.Yardımcı olabilecek birisi var mı burda ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar acil yardım lazım sanırım windows7 de baldurs gate yüklenmiyor.Bir yolu varmıdır nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz?

setup çalışmadı diye 5-6 kez tıkladım ve yaklaşık 40 dakika sonra 6 tane setup açıldı.ama sonuçta yükledim bilgisayar neden 40 dakika gecikme yaptı o takıldı kafama.Oyunla ilgili bilgi,öneri lazım anlamadığım şeyler var.Yardımcı olabilecek birisi var mı burda ?

Şu yazı sana yükleme konusunda yardımcı olabilir:

http://social.bioware.com/forum/Baldur039s-Gate-1-and-2/All-Baldur039s-Gate-Game-Technical-Support-Self-Help/Install-Guide-for-Baldurs-Gate--Totsc-for-Windows7-32-andor-64bit-OS-Noob-Friendly-6305003-1.html

• Bg 2 soa bitti tob da bitti bitecek acaba devam olarak ne oynasam Temple of evil elemental, Icewind dale, PlaneScape, Neverwinter nights 1 ?
    Ya lanet olsun ben neden romance başlatamıyorum bu viconia ile illa onun konuşma başlatmasımı lazım party dekilerle dialog atılmıyormu soa dada halledemedim işi tobda da ?

Beyler şu kitap işi hakkında adam kötü yazsada baya bi para kaldırdı galiba iyi işmiş icewind dale nin hala kitapı yok mesela ister çamurdan olsun yazsak kitap parayı kaldırırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 29 Haziran 2012; 20:47:31 >
  • Ben Planescape'e başla derim. Değişiklik olur mekan ve hikaye bakımından. Sonra da Elemantal Evil' a bakabilirsin.

İcewind Dale de geçen Drizzt'in kitapları var ama mekan olarak orada geçiyor sadece.

BG de konuşmayı hatunlar başlatıyor sadece. Çoğu dwarf, gnome, half-orc san yüz vermez ama. Belki ilk konuşmalarda terslediysen yanlışlıkla ondan da bitmiştir olay. romatik konuşma olunca müzik de değişir ortama uyar haberin olsun
  • human monkum ya sorun yok orc olsamda tweakle halletmiştim :) vicoyla dogru duzgun konuşuyorum trip atıyodu pis aşüfte demek ondanmış :D
  • quote:

Bg 2 soa bitti tob da bitti bitecek acaba devam olarak ne oynasam Temple of evil elemental, Icewind dale, PlaneScape, Neverwinter nights 1 ?
    Ya lanet olsun ben neden romance başlatamıyorum bu viconia ile illa onun konuşma başlatmasımı lazım party dekilerle dialog atılmıyormu soa dada halledemedim işi tobda da ?

Beyler şu kitap işi hakkında adam kötü yazsada baya bi para kaldırdı galiba iyi işmiş icewind dale nin hala kitapı yok mesela ister çamurdan olsun yazsak kitap parayı kaldırırız

nasıl bir oyun oynama hızıdır ya x)

ilk oyunu 1 senede bitirdim galiba

çok iyi yapmışsın oynamakla; sen bir comrade oldun diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Bg 2 soa bitti tob da bitti bitecek acaba devam olarak ne oynasam Temple of evil elemental, Icewind dale, PlaneScape, Neverwinter nights 1 ?

valla bende anlamadım 2haftada 1 oyun bitirdim günlük oynama saati 8 saat falan tob da bitti saat 7 de tormente başladım onu yavaş yavaş oynıyım bari bu torment te str 9 dex 11 int 15 wis 18 cha 13 yaptım yeterlimidir acep ?
    kış gelmeden torment icw 1-2 elemental evil nwn 1 bitiriyim ya yada icw yi kışın mı oynasam ortama uyar
    Outlaw biraz da tam çözümden gittim ondan hızlı bitti heralde tormentte çözümsüz oynıyım dedim çözümü bi açtım kac tane yapmadıgım şey var karakter açtım yeni

• quote:

quote:

quote:

valla bende anlamadım 2haftada 1 oyun bitirdim günlük oynama saati 8 saat falan tob da bitti saat 7 de tormente başladım onu yavaş yavaş oynıyım bari bu torment te str 9 dex 11 int 15 wis 18 cha 13 yaptım yeterlimidir acep ?
    kış gelmeden torment icw 1-2 elemental evil nwn 1 bitiriyim ya yada icw yi kışın mı oynasam ortama uyar
    Outlaw biraz da tam çözümden gittim ondan hızlı bitti heralde tormentte çözümsüz oynıyım dedim çözümü bi açtım kac tane yapmadıgım şey var karakter açtım yeni

Bence en büyük yanlış tam çözüm ile oynamak, işin zevkini bayağı bir kaçırıyor. SoA ile sanırım 11 sene önce tanıştım, evde arkadaşlarla bayağı bir oynuyorduk. Sonra fırsatsızlık iş askerlik derken oynayamadım. Tekrar başladım, baktım yeni yeni olaylarla karşılaşıyorum, partideki muhabbetler koparıyor, diyaloglar nefis. Başka bir oyunda yeni bir şeyle daha karşılaşıyorum, bu oyunun beni şaşırtmasının sonu gelmiyor. Keşke tam çözüme hiç girmeseydin...

• quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

quote:

quote:

Bence en büyük yanlış tam çözüm ile oynamak, işin zevkini bayağı bir kaçırıyor. SoA ile sanırım 11 sene önce tanıştım, evde arkadaşlarla bayağı bir oynuyorduk. Sonra fırsatsızlık iş askerlik derken oynayamadım. Tekrar başladım, baktım yeni yeni olaylarla karşılaşıyorum, partideki muhabbetler koparıyor, diyaloglar nefis. Başka bir oyunda yeni bir şeyle daha karşılaşıyorum, bu oyunun beni şaşırtmasının sonu gelmiyor. Keşke tam çözüme hiç girmeseydin...

aklımda bi daha oynamak var ya tutuyla hele bi bitsin infinity engine koleksiyonu

• quote:

quote:

quote:

hımm. Anlıyorum bir dahaki sefere artık kafana göre takılarak oynarsın.

Tomamcaya katılmamak elde değil ben oynarken o kadar değişik şeylere rastlamıştım ki burada sorduğumda 3-4 kere oyunu bitirmiş kardeşlerime denk gelmemiş mesela.

Tam çözüm olayı bana ters ben çözecem illa zihniyeti olduğundan.

Ayrıca çöpcülük yaptığımdan her oyunda incik boncuk olayını çok girdiğimden uzuyor oyunun bitme süresi. Abartmıyorum her ev girdim galiba.

Sen bana takılıp bu oyunları oynamamazlık yapma... tabiki bu hızda devam oynamaya... Kolay gelsin .

• E ne oldu bu Enhanced Edition temmuza geldik çıkmadı, yazın çıkarmayacaklar mıydı?

Adamların yaz anlayışı 31 Ağustos mu
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.