Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
113.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nwn de güzeldi be hocam. bi alex değil tabi
  • beyler tutu kurdum bg1 için. journal ve quest defteri boştu. journal ı hallettim de. quest defterini bir türlü halledemedim. hangi questi aldıgımı kendim gerçek bi defter tutacam artık yani bilen varmı çözümü?
  • geç oldu cevap belki de çözmüşsündür ama tutufix kurdun mu?
  • Sonunda az evvel Throne of Baalı da bitirdim.

Sorcerer 25. seviye olarak bitti.
    Birçok mod kurmuştum.Bayağı değişik heyecanlar yaşattı modlar. Birçok değişik karakterim oldu.

Bitirdiğim grupta

Aarine Pit Fighter
    Saverok
    Korgan
    Viconia
    Ve Miriam vardı.

Miriam vampire assasin olarak çok işime yaradı ama son savaş sırasında Melissan'a karşı beni satınca baya bocaladım.

Süper oyun süper rpg. Neredeyse tüm yan görevleri yapmaya çalıştım.Oldukça uzun sürdü oyunumç.

Modlar sayesinde normalin 2 katı dragonla karşılaştım. En çok önerebileceğim mod TOB için Arena modu.

Şimdi sırda ıcewind dale 2 var.1.sini bitirmiştim.sıra 2.sinde.Sonra NWN ve NWN2 oynarım artık.
  • @Diabelica
    Arena mod nedir? Arama yapınca saçma sonuçlar çıkıyor, bilgi alabileceğim bir link verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 12 Mayıs 2012; 10:55:34 >
  • Diabelica, weidu dosyanı koysana buraya, modları görelim, ben de merak ettim hangi modlarla oynadığını.
  • İşte benim kurduğum modlar

// Log of Currently Installed WeiDU Mods
    // The top of the file is the 'oldest' mod
    // ~TP2_File~ #language_number #component_number // [Subcomponent Name -> ] Component Name [ : Version]
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #0 // BG2 Fixpack - Core Fixes: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #1000 // BG2 Fixpack - Game Text Update -> GTU Light (by Wisp): v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #3 // BETA Core Fixes (please check the readme!): v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #100 // Party Gets XP for Sending Keldorn to Reconcile With Maria: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #101 // Improved Spell Animations: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #102 // Cromwell's Forging Actually Takes a Day: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #103 // Mixed-Use Dagger Fixes: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #104 // Ghreyfain's Holy Symbol Fixes: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #106 // Giants Receive Penalties When Attacking Halflings, Dwarves, and Gnomes: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #107 // Remove Dual-Classing Restriction from Archers and Stalkers: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #108 // Remove Second Attribute Bonus for Evil Path in Wrath Hell Trial: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #109 // Corrected Summoned Demon Behavior: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #110 // Additional Script Fixes: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #111 // Bard Song Fixes: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #112 // Wizard Slayers Cause Miscast Magic on Ranged Attacks: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #113 // Additional Alignment Fixes: v9.03
    ~BG2FIXPACK/SETUP-BG2FIXPACK.TP2~ #0 #114 // Change Free Action to Protect Against Stun: v9.03
    ~SETUP-AZENMOD.TP2~ #0 #0 // Azengaard Tactical Encounter (erebusant's revamp): v5
    ~SETUP-AZENMOD.TP2~ #0 #1 // Enhanced Trademeet Crypt: v5
    ~SETUP-AZENMOD.TP2~ #0 #2 // Enhanced Chateau Irenicus: v5
    ~SETUP-COM_ENCOUNTERS.TP2~ #0 #0 // Chosen of Mystra's Encounters (Requires Throne of Bhaal): v1.04 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #1 // Difficult Brown Dragon: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #2 // Improved Copper Coronet: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #3 // Improved Crypt King: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #5 // Gnome Fighter/Illusionist Encounter: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #7 // Improved Kangaxx: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #4 // Ghost Shadow Dragon: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #6 // Grothgar the Red Dragon: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DSOA.TP2~ #0 #8 // Curse of the Underground Shade Lord: v2.2.4 BWP Fix
    ~SETUP-DOFD.TP2~ #0 #0 // DofD: v3
    ~IMPASYLUM/SETUP-IMPASYLUM.TP2~ #0 #0 // Improved Asylum Mod for BG2:ToB: v0.96
    ~IMPASYLUM/SETUP-IMPASYLUM.TP2~ #0 #1 // Spellhold Lich: v0.96
    ~IMPASYLUM/SETUP-IMPASYLUM.TP2~ #0 #2 // Improved Player Scripts: v0.96
    ~SETUP-FIRKRAAG.TP2~ #0 #0 // Super Firkraag Mod for BG2
    ~SETUP-IMNESVALE.TP2~ #0 #1 // Install Imnesvale Mod -> Hard: v1 BWP Fix
    ~ARENA/SETUP-ARENA.TP2~ #0 #0 // The Arena Project
    ~SETUP-AMBER.TP2~ #0 #0 // Amber the NPC MOD for BGII:SoA: v2.6 BWP Fix
    ~SETUP-BTL.TP2~ #0 #0 // Beyond the Law - Kova & Kiyone: v1.35 BWP Fix
    ~SETUP-BTL.TP2~ #0 #1 // Alternate Soundset for Kiyone - Female4: v1.35 BWP Fix
    ~SETUP-BTL.TP2~ #0 #2 // Better Balanced BTL Items: v1.35 BWP Fix
    ~SETUP-BTL.TP2~ #0 #3 // Portraits for Minor Non-Joinable BTL NPCs: v1.35 BWP Fix
    ~TASHIA/SETUP-TASHIA.TP2~ #0 #0 // Tashia NPC Mod -> Full version (ToB required): v1.3 BWP Fix
    ~TASHIA/SETUP-TASHIA.TP2~ #0 #2 // Tashia Add-on Pack by Bri and Lord Ernie (English only, Tashia ToB Required) -> Action Style dialogues: v1.3 BWP Fix
    ~SETUP-KIVAN.TP2~ #0 #0 // Kivan of Shilmista: v13
    ~SETUP-KIVAN.TP2~ #0 #2 // Select Deheriana's Class -> Wild Mage: v13
    ~SETUP-KIVAN.TP2~ #0 #6 // Select Kivan's Portrait -> Install Herd's Alternative Portrait for Kivan.: v13
    ~SETUP-KIVAN.TP2~ #0 #7 // Install ToB Portion of the Mod: v13
    ~SETUP-FADE.TP2~ #0 #0 // Fade: An NPC for Baldur's Gate II
    ~SETUP-KIDO.TP2~ #0 #0 // Kido the Jester (Requires Throne of Bhaal): v7.0 BWP Fix
    ~SETUP-KIDO.TP2~ #0 #3 // Which of Kido's portraits do you wish to install? -> Kido's old portraits (of version 1.0 till 2.1)?: v7.0 BWP Fix
    ~SETUP-ARIENA.TP2~ #0 #0 // Ariena the Half-orc (Requires Throne of Bhaal): v2.2 BWP Fix
    ~SETUP-ARIENA.TP2~ #0 #1 // Which of Ariena's portraits do you wish to install? -> Default portraits?: v2.2 BWP Fix
    ~SETUP-KINDREK.TP2~ #0 #0 // Kindrek v2.4 (BG2:SoA & TOB NPC) created by nethrin
    ~KITANYA/SETUP-KITANYA.TP2~ #0 #0 // Kitanya Conversation/Romance Mod for BG2: v6.2.2 BWP Fix
    ~KITANYA/SETUP-KITANYA.TP2~ #0 #1 // Wizardslayer Bugs Fix: v6.2.2 BWP Fix
    ~STAR.TP2~ #0 #0 // SilverStar Mod: v1.92 BWP Fix
    ~SETUP-VALEN.TP2~ #0 #0 // Valen: v45 BWP Fix
    ~XAN/SETUP-XAN.TP2~ #0 #0 // Xan NPC MOD for Baldur's Gate II, v9
    ~XAN/SETUP-XAN.TP2~ #0 #3 // Install alternate class for Xan? -> Change Xan's class to Sorcerer
    ~XAN/SETUP-XAN.TP2~ #0 #5 // BG1-style flaming swords
    ~SARAHTOB/SETUP-SARAHTOB.TP2~ #0 #0 // Sarah NPC Romance Mod for BG2:ToB: 3.1 BWP Fix
    ~SETUP-HUBELPOT.TP2~ #0 #0 // SConrad's IM6-entry: Hubelpot Thistledown, the Vegetable Merchant NPC-mod: v1.0 BWP Fix
    ~SETUP-HUBELPOT.TP2~ #0 #1 // Hubelpot's Kit -> Default kit, the Totemic Druid: v1.0 BWP Fix
    ~ANGELO/SETUP-ANGELO.TP2~ #0 #0 // Angelo NPC MOD for Baldur's Gate II, v4
    ~SETUP-VAMPIRETALES.TP2~ #0 #0 // Vampire Tales (Requires Throne of Bhaal)
    ~SETUP-VAMPIRETALES.TP2~ #0 #1 // Improved Cult of the Unseeing Eye
    ~SETUP-VAMPIRETALES.TP2~ #0 #2 // Improved Harper Fight
    ~SETUP-VAMPIRETALES.TP2~ #0 #3 // CoM Store 1
    ~SETUP-NIKITA.TP2~ #0 #0 // Nikita NPC Mod (Requires Throne of Bhaal)
    ~NINDE/NINDE.TP2~ #0 #0 // Ninde NPC Mod for BGII: SoA: v1.1
    ~XULAYE/XULAYE.TP2~ #0 #0 // Xulaye NPC Mod for BG2:SoA: v1 BWP Fix
    ~XULAYE/XULAYE.TP2~ #0 #1 // Xulaye's Player Initiated Dialogues: v1 BWP Fix
    ~XULAYE/XULAYE.TP2~ #0 #2 // Korgan Fights at the Pits: v1 BWP Fix
    ~HALDAMIR/SETUP-HALDAMIR.TP2~ #0 #0 // Haldamir: v2
    ~SAERILETH/SETUP-SAERILETH.TP2~ #0 #0 // Saerileth Romance Mod (BG2:SoA & TOB NPC) created by nethrin and Sillara: v16
    ~WORGAS/WORGAS.TP2~ #0 #0 // Worgas: Beta v1.1 BWP Fix
    ~WORGAS/WORGAS.TP2~ #0 #1 // Boo as Familar: Beta v1.1 BWP Fix
    ~WORGAS/WORGAS.TP2~ #0 #2 // Drizzt: Beta v1.1 BWP Fix
    ~TYRISFLARE/SETUP-TYRISFLARE.TP2~ #0 #0 // Tyris Flare NPC: v6
    ~VARSHOON/SETUP-VARSHOON.TP2~ #0 #0 // Varshoon - an illithid NPC for BG2
    ~VARSHOON/SETUP-VARSHOON.TP2~ #0 #1 // New paperdoll for illithids (inventory illustration)
    ~GAVIN_BG2/SETUP-GAVIN_BG2.TP2~ #0 #0 // Gavin for BG2: v19
    ~GAVIN_BG2/SETUP-GAVIN_BG2.TP2~ #0 #1 // Gavin heals the PC when below 50% health (Can be disabled or enabled via player-initiated dialogue): v19
    ~GAVIN_BG2/SETUP-GAVIN_BG2.TP2~ #0 #2 // Multi-romance cheat -> Normal romance kills: v19
    ~DARIAN/DARIAN.TP2~ #0 #0 // Darian NPC Mod for BGII: SoA & ToB: 2.2
    ~AEON/SETUP-AEON.TP2~ #0 #0 // Aeon - BG2
    ~AEON/SETUP-AEON.TP2~ #0 #1 // Talk between Aeon and Xan. This component require installed Xan BG2 NPC by Kulyok.
    ~AEON/SETUP-AEON.TP2~ #0 #2 // Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor - item pack for BG2 (Caution! Items still need some fixing, but you may install the component - it won't damage the game)
    ~YVETTE/SETUP-YVETTE.TP2~ #0 #0 // Yvette Romance - BG2 Romance Character
    ~YVETTE/SETUP-YVETTE.TP2~ #0 #1 // Yvette Romance - alternative class (Pure Heartwarder)
    ~SETUP-DROWS.TP2~ #0 #0 // Drows: v1
    ~WIDESCREEN/WIDESCREEN.TP2~ #0 #0 // Widescreen Mod -> for the original Infinity Engine (CHOOSE THIS!): Widescreen Mod v3.02
    ~SETUP-BG2-BIGGER-FONTS.TP2~ #0 #0 // Install Bigger fonts for Baldur's Gate 2: v0.1
    // Recently Uninstalled: ~GENERALIZED_BIFFING/GENERALIZED_BIFFING.TP2~ #0 #0 // Generalized Biffing: v2.2
    // Recently Uninstalled: ~C#AJANTIS_SVA/SETUP-C#AJANTIS_SVA.TP2~ #1 #0 // Sir Ajantis NPC for BGII-SoA: open Beta 0.2.21
    ~GENERALIZED_BIFFING/GENERALIZED_BIFFING.TP2~ #0 #0 // Generalized Biffing: v2.2
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #0 // Install Enkida's Portrait Mod?: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #100 // Install portraits to the portrait directory: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #101 // Alternate Aerie: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #102 // Alternate Anomen: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #202 // Alternate Balthazar -> Apply alternate Balthazar to all mods involving Balthazar (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #119 // Alternate Bodhi -> Alternate Bodhi (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #103 // Alternate Cernd: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #104 // Alternate Edwin -> Alternate Edwin (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #122 // Alternate Ellesime: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #123 // Alternate Haer'Dalis -> Alternate Haer'Dalis (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #125 // Alternate Illasera -> Alternate Illasera with racial bugfix (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #105 // Alternate Imoen -> Alternate Imoen (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #106 // Alternate Irenicus: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #107 // Alternate Jaheira -> Alternate Jaheira (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #108 // Alternate Jan: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #109 // Alternate Keldorn: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #128 // Alternate Korgan: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #110 // Alternate Mazzy -> Alternate Mazzy (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #112 // Alternate Minsc -> Alternate Minsc (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #130 // Alternate Nalia -> Alternate Nalia with short hair: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #114 // Alternate Sarevok -> Alternate Sarevok: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #131 // Alternate Sendai: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #115 // Alternate Valygar -> Alternate Valygar (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #116 // Alternate Viconia: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #133 // Alternate Yaga Shura -> Alternate Yaga Shura (default): v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #117 // Alternate Yoshimo: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #200 // Alternate Angelo and minor NPCs: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #206 // Alternate Fade: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #254 // Alternate Gavin: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #234 // Alternate Hubelpot: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #238 // Alternate Kiyone: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #239 // Alternate Kova: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #241 // Alternate Miriam: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #213 // Alternate Nikita: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #245 // Alternate Sarah: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #248 // Alternate Tashia: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #218 // Alternate Valen: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #222 // Alternate Xan -> Alternate Xan for all BGT mods: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #252 // Alternate Xulaye: v2.0
    ~EPORTRAITS/EPORTRAITS.TP2~ #0 #221 // Alternate Kivan -> Alternate Kivan and minor NPCs (default): v2.0

• http://kerzenburg.baldurs-gate.eu/bwpmods.php

Bu sayfada tüm modların listesi mevcut.

Bigworld install ile tüm modları bir seferde kurabilirsiniz.
  • http://www.shsforums.net/topic/46747-arena-v1/

Arena modu için.Hoş ilk verdiğim sayfada linki mecut.
  • Ama en önemli mod widescreen ve bigger fonts
  • Çok sayıda NPC mod kurmuşsun, hepsiyle oynadın mı? Eğer oynadıysan biraz paylaşımda bulunur musun?
  • ulan talihimi ... pazartesi finalim var gene bu konudayım gene canım çekti. kafayı kırıcam ya

• İyi geceler arkadaşlar,gece gece BG' ye sardım ancak oyuna girdiğimde ekranım bulanıklaşıyor, yazılar okunmaz bir hal alıyor ,resimler falan bozuluyor,sanki ekran yavaş yavaş geri çekiliyormuş gibi tuhaf bir şey.Ekarn çözünürlüğüm 1600 900 ama hiçbir çözünürlükte gideremedim hatayı.Widescreen mod indirdim yine olmadı daha önce böyle bir duruma rastlamış olan vare mı aranızda?

Edit:Windowed modda sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err86 -- 29 Mayıs 2012; 1:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: err86

İyi geceler arkadaşlar,gece gece BG' ye sardım ancak oyuna girdiğimde ekranım bulanıklaşıyor, yazılar okunmaz bir hal alıyor ,resimler falan bozuluyor,sanki ekran yavaş yavaş geri çekiliyormuş gibi tuhaf bir şey.Ekarn çözünürlüğüm 1600 900 ama hiçbir çözünürlükte gideremedim hatayı.Widescreen mod indirdim yine olmadı daha önce böyle bir duruma rastlamış olan vare mı aranızda?

Bir başka kişide senin probleminle karşılaşmış, bir bak istersen cevap olabilir...

http://forums.gibberlings3.net/index.php?showtopic=22055

• quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

Orijinalden alıntı: err86

İyi geceler arkadaşlar,gece gece BG' ye sardım ancak oyuna girdiğimde ekranım bulanıklaşıyor, yazılar okunmaz bir hal alıyor ,resimler falan bozuluyor,sanki ekran yavaş yavaş geri çekiliyormuş gibi tuhaf bir şey.Ekarn çözünürlüğüm 1600 900 ama hiçbir çözünürlükte gideremedim hatayı.Widescreen mod indirdim yine olmadı daha önce böyle bir duruma rastlamış olan vare mı aranızda?

Bir başka kişide senin probleminle karşılaşmış, bir bak istersen cevap olabilir...

http://forums.gibberlings3.net/index.php?showtopic=22055

Teşekkür ederim kardeş.Sorun çözüldü.Ben ben ekran kartı ayarlarından uygulama denetimini etkisizleştirip ekran kartı ayrlarını seçmişim o yüzden anti aliasing ile oyunu açmaya çalışıyormuş(yani benim anladığım bu).Ekran kartı ayarlarını etkisizleştirince sorun çözüldü ve zindandan çıkacak kadar oynadım.Bu gece devam inşallah.

• Tam ikinci bir adresi yapıştıracaktım, mesajını gördüm. Hadi hayırlısı o zaman, bol keyifler. Ben de bu aralar BG oynuyorum yeniden... Hala zevk veriyor namussuz oyun...
  • Ben kendimi yazın sonuna(umarım) doğru çıkacak olan Enhanced Edition'a saklıyorum :)
    Şu sıralar ne açsam diye düşünüyorum.
  • Vihiy bu yazın sonumu çıkıyomuş ben daha çok var sanıyodum içim gıdıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowborn -- 29 Mayıs 2012; 19:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Ben kendimi yazın sonuna(umarım) doğru çıkacak olan Enhanced Edition'a saklıyorum :)
    Şu sıralar ne açsam diye düşünüyorum.

Valla o zamana kadar pratik yapayım diyorum ben de, oyun çıkınca yabancılık çekmem :)
  • Kanıma giriyorsun hocam olmuyor ama :)
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.