Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
113.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz sonuna doğru düşünüyoruz demişlerdi zaten.
    Planlarda aksaklık olduysa sekteye uğramıştır resmi bir tarih yok elimizde.
  • planescape torment de 2. kez mortuary e girdiğimde (crypt'den sonra) dustmen e kapıyı aç diyorum loading ekranı geliyor saniseler içinde oyun kapanıyor bildiğiniz bir çözüm varmı yada ben save dosyamı versem siz mortuaryinin içine girip save dosyasını uploadlasanız düzelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 3 Temmuz 2012; 23:05:29 >
  • En ufak bir fikrim yok, savelerin yedeğini al oyunu sil, tekrar kur.
    Ya da eski bir save e dön.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

En ufak bir fikrim yok, savelerin yedeğini al oyunu sil, tekrar kur.
    Ya da eski bir save e dön.

ikisinide denedim fakat sonuç aynı sorun bif dosyasının tekinden kaynaklanıyor heralde 2 cd lik versiyondun artık internetten falan bulurum 4cd versiyon düzelir gibime geliyor ama internet 10kb/sn kaç haftada iner bilemiyorum 1-2 hafta planescape ye ara vericez gibi görünüyor nwn ye başladım zaten
  • Kötü olmuş, gog.com dan şansını dene derim, çok ucuza düzgün çalışan versiyonuna sahip.
    Sorunsuz çalışır her sistemde.

Edit: Benim de NWN1 oynayasım var bu aralar, bulayım bir yerlerden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Temmuz 2012; 11:21:52 >
  • http://www.baldursgate.com/

Yeni bir elemanın portresi var, Jaherianın üstünde tam kel, yüzü yaralı/dövmeli gibi.
  • quote:

http://www.baldursgate.com/

Yeni bir elemanın portresi var, Jaherianın üstünde tam kel, yüzü yaralı/dövmeli gibi.

Beklerken olmadık şeylere dikkat ediyor insan...

Bu arada bir röportaj yapılmış Trent ile, aşağıdaki linkte yeralıyor...

http://www.gamebanshee.com/interviews/108574-baldurs-gate-enhanced-edition-interview/page-2.html

(Yayın tarihi yeni ama röportaj ne kadar yeni ya da açıklayıcı, tam bilemiyorum, henüz hepsini okumadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomAmca -- 5 Temmuz 2012; 10:00:14 >

• Oyuna DLC düşünüyorlarmış bu arada iyi satış yaparsa. Ama yeni mekan ve görevler olacakmış eskilerden hiçbirini satmayız diyor, ayrıca Ring of Fury +3 gibi eşya DLC side olmaz merak etmeyin diyorlar.
    2-3 katlı bir zindan eklerler ise çok hoş olur

Bu arada ben hiç Gnoll fortressa gidemedim bendeki kopyalar sorunlu olduğu için Orjinal cd sinde bile hata veriyordu... Videoyu gösterdikten sonra atardı hep.EE ile taş üstünde taş koymayacağım orada !

Az kaldı umarım Eylül gibi geçer elimize :) Linkteki yazıyı okuyunca yeni portredeki eleman barbar olabilir gibi geldi (ya da monk)

Edit: Bu arada BG1 EE adam gibi satmasa bile BG2 EE yi yapacaz diyorlar adamlar, takdir ettim. Bir de Atari ve Wizards of the Coast ile BG3 ü düşünüyorlarmış, okudukça 1 yaş gençleşiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Temmuz 2012; 10:09:07 >

• Sitede yeni geri sayım başladı arkadaşlar;

"What is Baldur's Gate: Enhanced Edition?"
    "When can I get it?"
    "What does it cost?"

Bu soruların altında şu an 35 saatten geriye sayan bir sayaç var. 26sı geceyarısına doğru bitecek yanlış hesaplamadıysam.
    Heyecan bastı bir anda, duyan da ilk defa oynayacağım sanır :)

Eklenti: Oyunun kendi forumları açılmış oralardan bilgi toplayayıp getireğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Temmuz 2012; 11:06:34 >
  • quote:

Sitede yeni geri sayım başladı arkadaşlar;

"What is Baldur's Gate: Enhanced Edition?"
    "When can I get it?"
    "What does it cost?"

Bu soruların altında şu an 35 saatten geriye sayan bir sayaç var. 26sı geceyarısına doğru bitecek yanlış hesaplamadıysam.
    Heyecan bastı bir anda, duyan da ilk defa oynayacağım sanır :)

Eklenti: Oyunun kendi forumları açılmış oralardan bilgi toplayayıp getireğim :)

Hocam 35 saat sonra oyun mı çıkacak yoksa başka bir şey mi?
    Bende forumlara bir göz atıyım.
  • Oyun çıkmaz daha :) Bu ön sipariş falan açar, açıklamalar gelir anca. Bu arada sende üye olmuşsun foruma orada da ekleyeyim seni hocam :)

Bu arada yeni karakter portrelerini çarptım

Bir tek bunun boyalısını bulabildim (biraz büyükmüş :P)

Half orc var yaşasın :) Kel elemanda çok "evil" bakışlı, kıyafette kıpkırmızı.

• Ekle hocam :)
    Bir şey soracağım BG'de kaç kişiye kadar parti kurabiliyoruz acaba
    Oyun çıkınca güzel bir takım kurayım
  • Takım 6 kişi oluyor. Oyuna tek kişi başlayıp yoldan topluyorsun kalanları.
    Ya da multiplayer açıp bütün partiyi yaratabilirsin.
  • Çok güzel haberler, ben de üye olayım hemen foruma.
  • Karakterlerin oyun içi söylediklerinin listesi, Xzar The Mad'in ne kadar komik olduğunu unutmuşum

http://en.wikiquote.org/wiki/Baldur%27s_Gate_series
  • Unutmadım seni Balduran yalnız şu an Tristam'dayım.
  • Yeni SS'ler

Oyun 18 Eylül'de çıkıyor.
    Fiyatı:20 dolar

• Yeni bir görev(The Black Pits) ve 3 tane yeni eleman eklemişler:

Calishite monk Rasaad yn Bashir,
    Neera the wild mage,
    Dorn Il-Khan, the evil blackguard.

Aldım gitti :)
  • Ahanda yeni tipler;

Sırasıyla Monk, Wild Mage ve Blackguard hepsi 3-4 saatlik oynanış süresi katan görevlerle birlikte geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Temmuz 2012; 13:08:45 >

• Monk derken ?
    Oyun dnd 2.0 olmayacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.