Şimdi Ara

bakkalla kapıştım gelin bi dakka önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen konuya giriyorum. Dün gece bakkaldan 500ml head&shoulders saç şampuanı aldım. Bu sabah işe gitmeden önce kalktım banyoya girdim. Tabi bu şampuanı da kullanıcam. Önce size şunu söyliyim bu şampuanı ilk kez kullanmıyorum. Düzenli olarak kullandığım şampuanımdır. Şampuanı sıktığımızda bembeyaz renkte güzel kokulu şey gelir elimize. Bilenler vardır mutlaka çok canlı bir beyaz renktir. Bunu neden söylüyorum dün gece aldığım şampuan afedersiniz erkeğin menisi gibi bir renge sahipti. Kokusu çok yok, renk olarakta baya solgundu. Tabi tek kullandığım şampuan bu değil daha öncelerden farklı şampuanlar kullanmışlığım oldu. Bazılarında da ben, bu sabah kullandığım şampuandaki renkle karşılaştım ama bu gercek h&s değildi. Onun rengi beyazdır. Neyse abi arkasını cevirdim tarihe baktım 16 05 2012 yazıyor. Benim daha önce alıpta bitirdiğim h&s şampuanın arkasına baktım 12 12 yazıyordu. Simdi tarih her ikisinde de gecmiş ama birinde 1 sene birinde yarım sene. Şunu sorucam... şampuanların son kullanma tarihi olur mu? Şampuanlar bozulur mu? Eğer şampuanların bozulma durumu varsa, bozuk şampuanla saçımızı yıkarsak nolur. Bi kereden bisey olmaz heralde ama surekli yikarsak bisey olur mu ? Bunların önce bir cevabını verirseniz sonra bakkalla aramda geçen diyaloğu anlatıcam. Çok şaşıracaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şampuan Bozulur mu?

Şampuanlar, günlük kullanım için tasarlanmış kişisel bakım ürünleridir. Ancak, her ürün gibi şampuanların da belirli bir raf ömrü vardır.

Şampuanların bozulma süresi, içeriğine ve ambalajına bağlı olarak değişir. Genellikle, açılmamış şampuanlar 2-3 yıl raf ömrüne sahipken, açılmış şampuanların raf ömrü 6-12 aya iner.

Şampuanın bozulup bozulmadığını anlamanın birkaç yolu vardır:

• Koku: Bozuk şampuan ekşi veya keskin bir koku yayar.
    • Doku: Bozuk şampuan genellikle sulanır veya kıvamlılığını kaybeder.
    • Renk: Bozuk şampuan renginde değişiklik olabilir, koyulaşabilir veya sararabilir.
    • Ayrılma: Bozuk şampuan şişede ayrışabilir ve su ile yağ tabakaları oluşturabilir.

Bozuk şampuanı kullanmak saç derisine ve saçlara zarar verebilir. Kaşıntı, kızarıklık ve kepek gibi sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, bozulduğundan şüphelendiğin şampuanları kullanmamak önemlidir.

Şampuanın raf ömrünü uzatmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:

• Şampuanı serin ve kuru bir yerde sakla.
    • Duştan sonra şampuan şişesini kapat ve hava almasını önle.
    • Şampuanı uzun süre güneşe maruz bırakma.
    • Şampuanı çok uzun süre banyoda veya nemli ortamlarda bırakma.

Şampuanın bozulup bozulmadığından emin değilsen, kullanmadan önce küçük bir miktarı test etmek her zaman en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bakkalla diyoloğu yazmadan bilgi vermem.

not: kimyagerim
  • Şampuanlar tabiki de bozulur yoksa niye son kullanma tarihi koysun kimyasal ürün bunlar zaten sürekli yıkarsan zararı muhakkak olur diyorum ben
  • YAHUDİ SABUNUDUR O..
  • olay muhtemelen şöyle oldu: gidip bakkala son kullanma tarihi ve renkten bahsettin, bakkal sert çıktı ve abanın altından sopayı gösterdi. sen de o şampuanı kullanmaya kendini ikna etmeye çalışıyosun?
  • takip
  • Baslikta kapistim diyon konuda anlatmiyon.ne bicim adamsin sen ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Bakkalla diyoloğu yazmadan bilgi vermem.

not: kimyagerim

nick-meslek uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Hemen konuya giriyorum. Dün gece bakkaldan 500ml head&shoulders saç şampuanı aldım. Bu sabah işe gitmeden önce kalktım banyoya girdim. Tabi bu şampuanı da kullanıcam. Önce size şunu söyliyim bu şampuanı ilk kez kullanmıyorum. Düzenli olarak kullandığım şampuanımdır. Şampuanı sıktığımızda bembeyaz renkte güzel kokulu şey gelir elimize. Bilenler vardır mutlaka çok canlı bir beyaz renktir. Bunu neden söylüyorum dün gece aldığım şampuan afedersiniz erkeğin menisi gibi bir renge sahipti. Kokusu çok yok, renk olarakta baya solgundu. Tabi tek kullandığım şampuan bu değil daha öncelerden farklı şampuanlar kullanmışlığım oldu. Bazılarında da ben, bu sabah kullandığım şampuandaki renkle karşılaştım ama bu gercek h&s değildi. Onun rengi beyazdır. Neyse abi arkasını cevirdim tarihe baktım 16 05 2012 yazıyor. Benim daha önce alıpta bitirdiğim h&s şampuanın arkasına baktım 12 12 yazıyordu. Simdi tarih her ikisinde de gecmiş ama birinde 1 sene birinde yarım sene. Şunu sorucam... şampuanların son kullanma tarihi olur mu? Şampuanlar bozulur mu? Eğer şampuanların bozulma durumu varsa, bozuk şampuanla saçımızı yıkarsak nolur. Bi kereden bisey olmaz heralde ama surekli yikarsak bisey olur mu ? Bunların önce bir cevabını verirseniz sonra bakkalla aramda geçen diyaloğu anlatıcam. Çok şaşıracaksınız.

laf armızda yanlışlakla kendi menisini boşalttığı kabı vermesin sana bir sor.

ayrıca aynı şampuandan bende kullandım bizim arkadaş kimyager bunu kullanma gözlere ve tene çok zararı var içindeki bir madde yüzünden dedi.ondan bu yana hacı şakir kullanıyorum.

• Bakkal mahallenin kalbidir, mahallenin kalbini yerinden sökmeye çalışıyorlar ...
  • Bakkalla diyoloğu yazmadan bilgi vermem.

not: bakkalım.
  • İlgimi çekmeye çalışıyosun başlıkta bakkalla kapıştım diyosun konuya gelmiş daha sonra söylicem diyosun amacın ne senin.
  • Bakkallarımız nesli tükenen Caretta Caretta gapluşlar gibi koruma altındadır, Dokunulamaz ve Kapışılamaz Sen git bütün alış verişi AVM' lerden büyük merkezlerden yap, sıkışıncada mahalle bakkalından tarihi geçmiş şampuan al. Tarihi tabi geçer, adamlarda sirkülasyon yokki. Zorda kalınca cüzdandaki yedek kondom gibi tutuyorsunuz adamları....!
  • Bakkalla aranızda geçen muhabbeti kimse bilemez ama ben bildiğim bir şey söyleyeyim. Tarihi geçmiş ürünü almış olman tamamen senin hatan. Halbuki belirli bir yaşa gelmiş bireyler olarak alışveriş yaparken bunlara dikkat etmiş olmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bakkalla aranızda geçen muhabbeti kimse bilemez ama ben bildiğim bir şey söyleyeyim. Tarihi geçmiş ürünü almış olman tamamen senin hatan. Halbuki belirli bir yaşa gelmiş bireyler olarak alışveriş yaparken bunlara dikkat etmiş olmanız gerekiyor.

Haklısın gurbian + 1907
  • İçini rahatlatmak istiyorsun sanırım
  • Hani birader bakkalla kapıştım diyorsun kapışman yazmıyor
    konu kilit+üye sınırsız ve ip banı

• alışverişini süpermarketten yaparsın ama cenazene mahalle bakkalı gelir.

kapışmadan önce bunu unutma....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkkant -- 12 Haziran 2013; 14:55:35 >
  • Bakkal cenazene gelir ama süpermarketten yaparsın alış verişi.
  • Bakkalı konuya bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.