Şimdi Ara

Bakışmak Hoşlandığı Anlamına Gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
47.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershane de bir kız var.4-5 ay oldu tanışalı ama ben bu kızdan acaip bir şekilde hoşlandım.Kendimce ondan hoşlandığımı belli etmek için kızın gözlerinin içine bakıyorum hep hiç bir olumsuz tepki de almadım ne zaman ona baksam bakışlarıma fazlasıyla karşılık aldım.Dershanedeki bir olayı anlatayım size.
    Etüt vardı sınıfın önünde ayakta muhabbet ediyoruz arkadaşla benim kız da arkıyla merdivenlerde oturmuş muhabbet edio.Kızla tam çaprazdayız birbirimizi net bir şekilde görüyoruz yani :)..Ben yanında arkı var çok belli olur diye ara ara bakmaya çalışıyorum.Kız muhabbet edio ama yüzü hep bizim tarafa dönük ve bana doğru bakıyor,ama ne zaman baksam böyle.Bende ona arada kaçamak bakışlar atıyorum ama kızın gözü hep benim üstümde.Neyse zil çaldı içeri gircez kızlar giriodu sınıfa biz duruyoruz arklarla ayakta.İçimden dedim şimdi beni göz ucuyla kesse bu iş tmm diye.Kız geçerken hafiften bakayım dedim.Dediğim çıktı vesselam kız göz ucuyla beni kesio geçerken.Daha önce bunu birkaç kez yaptığına da şahit olmuştum.

Sonuç olarak: Bir laf vardır gözler kalbin aynasıdır diye.Ama bazı arkadaşlarda bakışlarla birşey olmaz kanaatindeler.Sizce bu kızın benden hoşlanma ihtimali var mı yksa ben mi kuruntu yapıyorum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bakışmak Hoşlanmak Mıdır?

Kişiler arası iletişimde göz teması önemli bir rol oynar. Gözler, duyguları ve niyetleri ifade etmenin güçlü araçlarıdır. "Bakışmak hoşlanmak mıdır?" sorusunun cevabı ise karmaşıktır ve çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Bir Kızla veya Erkekle Sürekli Bakışmak Ne Anlama Gelir?

Bir erkekle veya kızla sürekli bakışmak, karşılıklı ilgi ve çekimin bir işareti olabilir. Ancak, bu her zaman böyle değildir. Göz teması kurmak aynı zamanda kibir, meydan okuma veya rahatsızlık belirtisi de olabilir. Niyeti anlamak için bakışmanın süresine, sıklığına ve bağlama bakmak önemlidir.

Karşılıklı Bakışmanın Anlamı

Karşılıklı bakışmak, hoşlanmanın bir işareti olabilir, ancak her zaman böyle değildir. Göz teması kurmak aynı zamanda anlama veya yakınlık isteğini de ifade edebilir. Karşılıklı bakışmaların anlamını yorumlamak için sözlü olmayan diğer ipuçlarına, örneğin gülümsemeye veya vücut diline dikkat etmek gerekir.

Hoşlanılan Kişiyle Bakışmak

Hoşlandığın kişiyle bakışmak, heyecan verici ve sinir bozucu olabilir. Göz teması kurmak, karşılıklı ilgiyi göstermenin ve bir bağlantı kurmanın bir yoludur. Ancak, çok uzun veya yoğun göz teması rahatsız edici olabilir ve karşılıklı duyguların olmadığını gösterebilir.

Sonuç

Bakışmanın hoşlanmak anlamına gelip gelmediği sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Göz teması kurmanın anlamı, bağlama, kişisel tercihlere ve diğer sözlü olmayan ipuçlarına bağlı olarak değişebilir. Karşılıklı ilgi ve hoşlanmanın bir işareti olabilse de, her zaman böyle değildir. Niyeti doğru bir şekilde yorumlamak için bakışmanın süresine, sıklığına ve bağlamına bakmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Git açıl ne duruyorsun senle aynı duyguları yaşıyordur büyük ihtimal
  • Sakın buna güvenerek hareket etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Git açıl ne duruyorsun senle aynı duyguları yaşıyordur büyük ihtimal
    Sevincini kırmak gibi olmasın ama eğer iş ileri gittiğinde daha kötü olursun diye söylüyeyim ; Çabuk hareket etme Türk kızlarının "sağ gösterip sol vurma" gibi bir olayı vardır ünlüdür.Bakar bakar giderler başkasıyla çıkarlar yada reddederler,bir ihtimal tabi bu ama genede çok ünlü bir olaydır.Hoşlanıyorda olabilir ama temkinli ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Silence.

Sevincini kırmak gibi olmasın ama eğer iş ileri gittiğinde daha kötü olursun diye söylüyeyim ; Çabuk hareket etme Türk kızlarının "sağ gösterip sol vurma" gibi bir olayı vardır ünlüdür.Bakar bakar giderler başkasıyla çıkarlar yada reddederler,bir ihtimal tabi bu ama genede çok ünlü bir olaydır.Hoşlanıyorda olabilir ama temkinli ol.

Evet bizzat yaşadım arkadaşım.Meğer benim ona neden baktığımı anlamak için bakıyormuş, hoşlandığından falan değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Alıntıları Göster
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Lakin 1-2 kere bakışsak birşey demeyeceğim ama kızla bir bakışmaya başladı mı 5-10 sn bakışıyoruz.Bakıyorum dediysem odun gibi değil yani :)..Kendimce anlamlı ve derin bakıyorum..Ama bakışmalardan cesaret alarak kızla ne olursa olsun konuşmayı düşünüyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    .Silence. nickli arkadaşa katılıyorum. Türk kızında bu huy vardır gerçekten. bakar bakar bakar... ama sonra "dünya nasıl olsa benim etrafımda dönüyor" havalarına girip bulunmaz nimet tavırları yapmaya başlar. "herkes benim peşimde sürüklensin" ister çoğunluğu.

tongaya düşmemek lazım. ben onları kendi silahlarıyla vuruyorum. sen de öyle yap. her fırsatta kesiş ama asla devamını getirme...

gözler kalbin aynası fln değildir 21. yüzyılda yaşıyoruz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kaçırma kaçırma..
    İyi zamanlamada konuş sonuç alırsın.
    Dersanelerde bu çok aşina olmuş bir durum.
    Önce bakışmak sonra konuşmak sonra sevgilim cicim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardStarr

quote:

Orijinalden alıntı: .Silence.

Evet bizzat yaşadım arkadaşım.Meğer benim ona neden baktığımı anlamak için bakıyormuş, hoşlandığından falan değil yani

Alıntıları Göster
    adım at. kaptırma kimseye üzülürsün sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: mitxqL

Alıntıları Göster
    peki kız hiç bakmıyorsa ve sen ona baktığında kafasını çeviriyorsa hoşlandığına dair bir ihtimal var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

peki kız hiç bakmıyorsa ve sen ona baktığında kafasını çeviriyorsa hoşlandığına dair bir ihtimal var mıdır?

Alıntıları Göster
    kesinlikle gelmez. hüsrana uğrama sonra. ben değil bi arkadaş uğramıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Bence Yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

kesinlikle gelmez. hüsrana uğrama sonra. ben değil bi arkadaş uğramıştı.

Alıntıları Göster
    kızın senden hoşlandığını düşünüyosan açıl bence hocam.Reddedilirsende bişey olmaz şansını denemiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitxqL

Alıntıları Göster
    valla onu bunu bıraktım ben bi kenara ama, forumda böyle güzel cevapların verilmesi çok hoşuma gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream14

kızın senden hoşlandığını düşünüyosan açıl bence hocam.Reddedilirsende bişey olmaz şansını denemiş olursun

Alıntıları Göster
    Baban dershaneye kızla bakışın diyemi para ödüyor.Olaya birde burdan bak Bu arada niye böyle konu açanlar oluyor aklım almıyor.Hiç mi kafanız basmıyor arkadaşım.Sen milletin ağzına göremi hareket ediyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 17 Şubat 2010; 23:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

valla onu bunu bıraktım ben bi kenara ama, forumda böyle güzel cevapların verilmesi çok hoşuma gitti :)

Alıntıları Göster
    Fazla hayal kurma,hüsrana uğrarsan yıkılırsın.Türk kızlarını anlamak gerçekten zor.Git konuş derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Aha nazar değer birazdan.
  • quote:

Reddedilince insan bunalımada girebilir.Niye beni beğenmedi,ben de eksik olan nedir? gibi...

Tabii ki bu sana bağlı.Daha önce çok kişiye teklif ettiysen,birazda yırtıksan pek sorun olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Reddedilince insan bunalımada girebilir.Niye beni beğenmedi,ben de eksik olan nedir? gibi...

Tabii ki bu sana bağlı.Daha önce çok kişiye teklif ettiysen,birazda yırtıksan pek sorun olacağını zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    kesınlıkle gelmez
    turk kızlarının topu dengesız oldugu ıcın anlayamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kiralıkbeyin

Baban dershaneye kızla bakışın diyemi para ödüyor.Olaya birde burdan bak Bu arada niye böyle konu açanlar oluyor aklım almıyor.Hiç mi kafanız basmıyor arkadaşım.Sen milletin ağzına göremi hareket ediyorsun..

Alıntıları Göster
    Dershaneye gittiğine göre 18 yaşlarındasın en fazla. Kızlar genelde o yaşlarda popüler ve yakışıklı çocuklardan hoşlanırlar. Kendine güven ve herzaman bunu karşı tarafa hissettir. Şu bakışmaların sonunu getir. Rutine binerse kız artık sıkılabilir.Hele birde güzelse şansın azalır.Eğer yakışıklı bir çocuksan zaten ilerde göreceksin .Artık günde birkaç kızla kesişmek senin için sıradan birşey gibi gelecek. O yüzden kendine güven ve daha fazla kendini kaptırmadan kızla biraz daha muhabbeti ilerlet. Erkek arkadaşı olup olmadığını kendisine sor ve kesin olarak cevap al. Bu konuşmalardan sonra kesin olarak bir iki ipucu elde edeceksin. Ona göre artık arkadaşlık teklifini yapabilirsin. Ama merdivenden çıkalımmı şeklinde değil Şaka bir yana biryerlere kahve içmeye yada sinemaya davet et. Gelirse bilki senden kesin hoşlanıyordur. Son olarak sormadan asla öğrenemezsin...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.