Şimdi Ara

Bakırköy Galeria'ya gece araç parkeden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşamları aracımı bırakıp idoyla eve gitmeyi düşünüyorum. Fiyatı makul, güvenli bakırköy ido nun yanında otopark biliyorsanız tavsiye edebilirmisiniz? Benim bildiğim bir galeria nın otoparkı var ücretsiz ama orada da gece kalırsa ne muamele görür bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 1 Mayıs 2015; 8:07:09 >

• idonun hemen önünde isparkın otoparkı var gayet güvenli bir yer ben genelde orayı tercih ederim günlük fiyatını inanın hatırlamıyorum ama ilk 1 saat ücreti 3 tl. diğer otoparklarla kıyaslayınca fiyatı pahalı değil.
  • İdonun onundeki otopark gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeria tabiki, hemde bedava.
  • Dün idonun önündeki isparka bıraktım, günlüğü 15 tl miş. Galeria güzel bir alternatif ama başına bişey gelir mi ceza kilit falan vurulur mu emin olamadım. Hatta yine de arayayım yönetime sorayım dedim yasak dediler.

• Tam gün bırakmalı Galeria otoparkını kullanan var mı arkadaşlar? Yönetim yasak dedi ama ne zaman geçsem bomboş. Bıraksam ceza falan yermiyim

• Isparkin gunlugu 15 tl ise 200 tl civarina abonelik yaptirabilirsin gibi geliyor bana. Eve giderken benzin yakmayacagini dusunursen 200 tl yi cok rahat amorti edebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Isparkin gunlugu 15 tl ise 200 tl civarina abonelik yaptirabilirsin gibi geliyor bana. Eve giderken benzin yakmayacagini dusunursen 200 tl yi cok rahat amorti edebilirsin

Birkaç gündür oraya bırakıyorum, abonmanlık 210 tl. Abonmanlık yapıcam ama yanında bomboş galeria olunca, bırakılırsa boşuna yapmayayım diyorum. Bu şekliyle tasarruf sadece arabayı kullanmamak oluyor, bana yol maliyeti totalde yine 34 tl git-gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 1 Mayıs 2015; 8:27:55 >
  • tahas T kullanıcısına yanıt
    Galeria otopark çıkışı, alt katta taksi durağı var. Bence durakla bir konuşun,kendi arabalarını otoparkta işe bırakıp çıkanlar var. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum,durağın oraya park edersininiz. Benim bildiğim durak var diye güvenlikte pek uğramıyor o tarafa. Olursa tek sorun iskeleye yürüme mesafesi. Bunun dışında belki Marina girişinde ki otel otoparkı yardımıcı olur mu? sormak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Isparkin gunlugu 15 tl ise 200 tl civarina abonelik yaptirabilirsin gibi geliyor bana. Eve giderken benzin yakmayacagini dusunursen 200 tl yi cok rahat amorti edebilirsin

Birkaç gündür oraya bırakıyorum, abonmanlık 210 tl. Abonmanlık yapıcam ama yanında bomboş galeria olunca, bırakılırsa boşuna yapmayayım diyorum. Bu şekliyle tasarruf sadece arabayı kullanmamak oluyor, bana yol maliyeti totalde yine 34 tl git-gel

Yonetime sormussun yasak demisler. Isparktan baska alternatif yok gozukuyor. Olaya sadece tasarruf olarak bakma. Daha az yorulursun aracin daha az yipranir daha az eskir daha gec bakimi gelir vs.

• tahas T kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmişken, Migros tarafındaki otoparkın alt kattında yıkamacı var oraya da sorun bakalım ne diyorlar. Benim bildiğim Galeria'nın araç bağlama gibi uygulaması yok,zaten gece yine Migros tarafında, araç kiralama ve servis motorlarının olduğu alt katta geceleri öyle boş filan kalmıyor diye biliyorum. Otoparkta dolaşan güvenlikçilere de sorun, sadece güvenlik ofisi ile görüştüyseniz, bakalım ne diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha sorup olmuyorsa da isparktan abonmanlık yapıcam. Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.

• dostum çogu kişi sabah geliyor galeria ya arabasını parkediyor ido ile gidip akşam dönüşte aracını alıyor...ama gece 12 e kadar sorun yok ondan sonra guvenlikler otoparkı geziyor ve aracları kontrol ediyor 1 gun kalınca araba mimleniyor ertesi gunlerde yıne aynı plakalı araç yine aynı suistimali yaparsa kilitlrniyor veya başka birşey geliyormuş başına...
    ben aracımı capacite ye parkediyorum yıllık 2 bin tl veriyorum peşin buda aylık 160 tlmi ne yapıyor ama güvenligi ve hizmeti super tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.