Şimdi Ara

Bakırköy'e nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben gaziosmanpaşada oturuyorum şu Ali Fuat Başgil Durağı'na 10 dakkada gidiyorum yani. Ben Bakırköy'e nasıl gidebilirim Emirgan'a felan işim var çünkü. Minibüs ve otobüsle uğraşmayıpta metro veya tramvayla gidemez miyim yakınından geçse de olur yani ? Yani metrodan inip yarım saat yürüsem razıyım. Ama öyle birşey yoksa otobüs vs. tabiki. Birde ben canım sıkıldığında boğazda hava almak istiyorum en yakın nasıl bir boğaza gidebilirim hava almak için ?

• Tramvaya bineceksin ve topkapıda ineceksin. Merdivenlerden alta inip otobüs durağından bakırköy otobüsüne binersen bakırköy meydanında inersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tramvay felan gecmezmi yakinindan bu semtin yani istanbul trafigini cekmek istemiyorum. Bakalim digerleri ne diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 26 Şubat 2014; 22:03:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık sakat

• Ayvansaray'a gidip oradan Metrobüs'e binip İncirli durağında inerek ulaşabilirsin. İncirli durağından yürüyüşle 15-20 dakikada merkezine ulaşabilirsin veya oradan bir ulaşım aracına binerek 5 dakikada ulaşabilirsin.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Sağolasın bakalim baskalari ne dicek

• işin yoksa gezme amaçlı falan gitme barzo kaynıyor 4 yıldır okuyorum orada popüler kültüre kendini adamış marjinal takılıcam diye şekilden şekile giren yığın boş insanla dolu maalesef

Edit: niye bunları anlattım bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 26 Şubat 2014; 22:29:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alifuat başgile 10 dakika diyosun ordaki tramvay duragını biliyosan ona bin edirnekapıda in ordan havalimanı istikametinde metrobüse bin incirlide inersin trafik sıkıntında olmaz ordan ister yürü üşenirim diyosan bin minibüse:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyimVarKi? -- 26 Şubat 2014; 22:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

işin yoksa gezme amaçlı falan gitme barzo kaynıyor 4 yıldır okuyorum orada popüler kültüre kendini adamış marjinal takılıcam diye şekilden şekile giren yığın boş insanla dolu maalesef

Tespitine bayıldım usta, paten ve kaykay kayan tipler var birde cumhuriyet meydanında onları vurasım geliyor. İticilik sınırını zorluyorlar.

He unutmadan birde sol gazetesi dağıtan "bu ülkeyiii geennnçler kurtaracaaak!!" Tayfası ve işçi olmalarına rağmen işsiz olup her fırsatta toplanan işçi partililer var.

Edit:ben sen Anlattın diye anlattım qnq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 26 Şubat 2014; 22:31:34 >

• Hiç trafiğe girmek istemiyorsan mecbur Ali Fuat Başgil'den tramvaya binip son durakta ineceksin, sonra kabataş-bağcılar tramvayına bineceksin, zeytinburnuda inip zeytinburnudan metroya binip incirlide inip 20 dk bakırköye doğru yürüyeceksin 3 vesait oluyor ama maalesef. Bu arada Ali Fuat Başgil durağının oradaki Karadağ Market duruyormu orada, eski yengenizle çok alışveriş yapardık oradan 6-7 yıl önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

işin yoksa gezme amaçlı falan gitme barzo kaynıyor 4 yıldır okuyorum orada popüler kültüre kendini adamış marjinal takılıcam diye şekilden şekile giren yığın boş insanla dolu maalesef

Tespitine bayıldım usta, paten ve kaykay kayan tipler var birde cumhuriyet meydanında onları vurasım geliyor. İticilik sınırını zorluyorlar.

He unutmadan birde sol gazetesi dağıtan "bu ülkeyiii geennnçler kurtaracaaak!!" Tayfası ve işçi olmalarına rağmen işsiz olup her fırsatta toplanan işçi partililer var.

Evet daha bugün meydan da kaykaycının ikisiyle atıştım 3. kişi geldi oda okuldan bi tanıdık çıktı atlattık.Kulakta küpeler salaş iğrenç pantolonlar sigara içmeler kiii benden küçük çocuk paketle dolaşıyor. Kafada hayvan kadar oyuncu kulaklığı yayvan yayvan konuşmalar gibi daha bi çok şey. Yapıcak bişey yok dostum bu insanlar hep varlar

• otobüs minibüs ile uğraşmam diyorsan metrobüs ile incirlide inip yürüyerek meydana 20 dakikaya varırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Evet daha bugün meydan da kaykaycının ikisiyle atıştım 3. kişi geldi oda okuldan bi tanıdık çıktı atlattık.Kulakta küpeler salaş iğrenç pantolonlar sigara içmeler kiii benden küçük çocuk paketle dolaşıyor. Kafada hayvan kadar oyuncu kulaklığı yayvan yayvan konuşmalar gibi daha bi çok şey. Yapıcak bişey yok dostum bu insanlar hep varlar

Biri de bana ters bir hareket yapsa ahh ahh onun var yaaa neyse anladın sen usta.

Birde aralarında iyi kayanlar var onlara lafım yok, adam emek vermiş der geçerimde çoğu yeteneksiz bir hareketi düzgün yapamayan moronlar

• Gebzeye git oradan üç vesaitle Beylikdüzüne geç. Sonra otobüsle Polanezköye geç. Sonrası Allah Kerim. Haydi iyi yolculuklar.

• aksaray metrosuna bin oradan bakirkoyde in sonra ister yuru ister ust gecit var otede karsiya gecipotobuse bin

• quote:

hocam önceden oyle degildi oralar ya 5-6 sene önce cok medeniydi şimdi her taraf keko olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruskovbulgaria

quote:

hocam önceden oyle degildi oralar ya 5-6 sene önce cok medeniydi şimdi her taraf keko olmuş

Evet dostum önceden Bakırköy dediklerinde aklıma hep nezih bi yer gelirdi, öylede görürdüm gittiğimde, ama barzolar sağlam yer bırakmıyorlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 26 Şubat 2014; 22:56:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruskovbulgaria

quote:

Evet dostum önceden Bakırköy dediklerinde aklıma hep nezih bi yer gelirdi, öylede görürdüm gittiğimde, ama barzolar sağlam yer bırakmıyorlar işte

genelde bağcılar esenler güngören tarafından gidenler oraya bozuyor

• Beyler emirgana gidicem cok guzel oralar felan diyolar bakirkoydeki tipleri biliyorum emirganda ayni vazitetteyse gitmiyim yahu oyle tipler basmissa oralari da.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.