Şimdi Ara

Bakirkoy'de PS3 Oyun degisimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakirkoy'de ( atakoy yesilkoy florya'da olur ) ps3 oyun degisimi yapan bir dukkan biliyormusunuz acaba eminonundekiler gibi?

Tesekkurler

• dostum b.köyde bi ton ps dükkanları var mesela b.köy yeraltı çarşısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zewzek

dostum b.köyde bi ton ps dükkanları var mesela b.köy yeraltı çarşısı

yani orası ztn onların yuvası
  • orda degişim yapıyorlarmı ben okdar sürekli oralardayım sattıklarını biliyorum ama degişim yapıldıgını bilmiyorum bende ya mecidiyeköy aksaray ve avcılardan degişim yapıyorum genelde
  • Bkoy Meydanındaki Garanti Bankasının hizasında Ugur Elektronik var orası değişim yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 17 Aralık 2009; 15:53:15 >
  • bakırköyde istasyonun arka tarafındaki pasajlarda ve yeraltı çarşında var ama çeşit hem az hemde takas olayı biraz pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atlıcan arabaya gidicen doğubank kat:4 prenses store a uygun fiyata değiştiriceksin hem çeşit bol hem oyunları parayla almaya kalkarsan nette satılandan ucuz..(bu arada bende bahçelievlerdeyim arada gidiyorum tam gidiyorum)
  • Kardeşler Elektronik Hem Yusufpaşa tramvay durağına, hem de Aksaray metrosunun son durağına çok yakın. Bakırköy'de de gezindim ama orada fiyatlar yüksekti son baktığımda.

Kardeşler fiyat olarak Doğubank ayarında ve Bakırköy'den ulaşım daha kolay. İnternet sitesinde fiyat listesi var.
  • Bakırköy maalesef fiyatlar açısından pahalı. Hem kira hemde büyük ihtimalle aldıkları toptancının fiyatı yüksek.
  • aynen ya ..hele ceylan elektronikte eski oyun fiyatları çok komik
  • bakırköy hakikaten pahallı adam gözümün önünde cod Mw2 130 sattı

benim sorduğum gt5 için 50 den tutun 70 bile isteyen oldu

ucuz ve karşılaştırma yapılacak kadıköy var
  • bakırköy esnafının tek avantajı mekan ve ulaşım...geçen sene bnde alışveriş yapıyordum kış aylarında....ama bu sene fiyatlar dahada uçuk..mümtaz diye biri var onun fiyatlarıo normal ama
  • adam bakırköy diyor sen doğubank
  • Bakırköy malesef biraz kazıktır, hakeza yeşilköy de öyle.

Ama yeşilköy de bir yer arıyorsan Saints Computer var. İstasyonun karşsıındaki iş bankasına komşu
  • Konuyu diriltiyorum,

bakırköy'de oturuyorum dün gidip oyun takası yapayım dedim uncharted 3'ü yeni bitirmiştim mw3 alayım diye çıktım yola. normalde aksaray'da ki kegames ten alıyorum oyunların tamamını ama gitmeye üşendim diye yürüdüm bakırköy esnafı çıldırttı ya. uncharted 3 için abi o oyun eskidi ya dedi bir tanesi. diğerleri zaten takas yapmayız o oyuna falan diye bik bik öttü bazıları. bir daha işim olmaz. kegames'ten şaşmamak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Konuyu diriltiyorum,

bakırköy'de oturuyorum dün gidip oyun takası yapayım dedim uncharted 3'ü yeni bitirmiştim mw3 alayım diye çıktım yola. normalde aksaray'da ki kegames ten alıyorum oyunların tamamını ama gitmeye üşendim diye yürüdüm bakırköy esnafı çıldırttı ya. uncharted 3 için abi o oyun eskidi ya dedi bir tanesi. diğerleri zaten takas yapmayız o oyuna falan diye bik bik öttü bazıları. bir daha işim olmaz. kegames'ten şaşmamak lazım...

İkinci el bölümünde takas veya satış için ilan açabilirsin. Spotçu dükkanlar genelde fiyatı öldürüyorlar. Öncelikle ikinci el bölümünde şansını dene derim.
  • dun takas yaptık tesekkurler ılgınıze..oyun fıyatlarıda gercekten uygun
  • bakırköydewww.psoyunu.com sıtesı olan bır dukkana gıttım 0212-543-94-95 numarası takas 10 lıra ve oyun fıyatları sırkecıden bıle ucuzdu ayrıca oyun kıralamada yapıyolar
  • Oyunları forumdan alın satın.Ps2 zamanı bakırköy iyi idi.Fakat şu an uc 2 ye bile 70 çeken yer var...

Dh iyi ki var..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.