Şimdi Ara

Bakır tel ile su bulma(toprak altından,sondaj vurmak için),bilenler bilmeyenler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
54.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackankas

Kan grubu A rh + olması gerekiyor kırsal yerlerde sık kullanılan bir yöntem

Alıntıları Göster
    Mesajım bulunsun bakalım, yazın deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

Mesajım bulunsun bakalım, yazın deneyeceğim

Alıntıları Göster
    bizim köyde yapıyorlardı aynısını. ama kullanan kişinin kan grubu B rh - olması gerek diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

bizim köyde yapıyorlardı aynısını. ama kullanan kişinin kan grubu B rh - olması gerek diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Kan grubuyla ne alakası var ki ?

Aman dikkat edin bakırı suyun içinde fazla tutmayın kalaylanmış bakırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PorsukUR

Kan grubuyla ne alakası var ki ?

Aman dikkat edin bakırı suyun içinde fazla tutmayın kalaylanmış bakırsa

Alıntıları Göster
    hayır tam aksine yapan kişinin kan grubunun 0 rH - olması gerekiyor, yoksa olmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

benim kan gurum a rh + , kanla orantısı ne ki ,bilgilerinizi bizle paylaşın lütfen.

hocam tam olarak bilmiyorum ama bi abim var adam 100 kuyu vurdu 100ünden de su çıktı tabi önce Y şeklinde ki dut agacıyla baktı
    suyun olduğu yerde Y şeklinde ki ağaç parçasını tutamıyordu

sorduğumda herkeste olmaz kan grubu 0 rh + olanlar da bu durum meydana gelir diyodu bilimsel açıklamasını bilmiyorum tabi

ben kendim şahit oldum bi keresinde 220 metreden su çıktı =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh1N0

quote:

benim kan gurum a rh + , kanla orantısı ne ki ,bilgilerinizi bizle paylaşın lütfen.

hocam tam olarak bilmiyorum ama bi abim var adam 100 kuyu vurdu 100ünden de su çıktı tabi önce Y şeklinde ki dut agacıyla baktı

sorduğumda herkeste olmaz kan grubu 0 rh + olanlar da bu durum meydana gelir diyodu bilimsel açıklamasını bilmiyorum tabi

Alıntıları Göster
    burada bakır tel L şelinde olmalı ve uzun olan uç kısımları aynı bir silah gibi tutulmalı.dikkat edilmesi gereken husus:elinizde tutuşunuz aynı pusulanın su içinde yüzen metal uçlar gibi bakır tel elinizde serbest olacak ve sıkmamaya özen gösterin.elinizde silah tutuşu gibi tutun ama bakır teller aynı yüksekte ve paralel olmalıdır.toprak üzerinde yürüdüğünüzde bu iki bakır tel çaprazlandığı anda o çaprazlanan noktayı işaretleyin.işte o işaretlenen noktanın aşağızında zeminde su var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplumb ağa -- 20 Mart 2011; 17:56:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplumb ağa

burada bakır tel L şelinde olmalı ve uzun olan uç kısımları aynı bir silah gibi tutulmalı.dikkat edilmesi gereken husus:elinizde tutuşunuz aynı pusulanın su içinde yüzen metal uçlar gibi bakır tel elinizde serbest olacak ve sıkmamaya özen gösterin.elinizde silah tutuşu gibi tutun ama bakır teller aynı yüksekte ve paralel olmalıdır.toprak üzerinde yürüdüğünüzde bu iki bakır tel çaprazlandığı anda o çaprazlanan noktayı işaretleyin.işte o işaretlenen noktanın aşağızında zeminde su var demektir.

Alıntıları Göster
    bu kadar büyük bakır çubuğa gerek yok.2,5 mm sert bakır kablo da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplumb ağa

bu kadar büyük bakır çubuğa gerek yok.2,5 mm sert bakır kablo da olabilir.

Alıntıları Göster
    Benim babam Y şeklindeki dut ağacıyla buluyor. Kan grubuda 0 RH pozitif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Benim babam Y şeklindeki dut ağacıyla buluyor. Kan grubuda 0 RH pozitif.

Alıntıları Göster
    Babam inşaat mühendisi. Ben 9-10 yaşımdayken logar kapağını mı ne bulmak için kullanmışlardı. Galiba kanalizasyonla ilgiliydi. Ben de denemiştim ama çok net hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Babam inşaat mühendisi. Ben 9-10 yaşımdayken logar kapağını mı ne bulmak için kullanmışlardı. Galiba kanalizasyonla ilgiliydi. Ben de denemiştim ama çok net hatırlamıyorum.

Alıntıları Göster
    hohoh konuyu up'lamışlar..

o yöntemle bir kaç tane daha su bulduk,kuyuları açtık bayağı geliştirdik araziyi

o değil de bu konuyu açtıktan 2 hafta sonra ameliyat olmuştum ,o arazi sağolsun

• quote:

o yöntemle bir kaç tane daha su bulduk,kuyuları açtık bayağı geliştirdik araziyi

niye la

• quote:

Arazinin suçu ne? (bknz: fatmagül)

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

quote:

Arazinin suçu ne? (bknz: fatmagül)

Alıntıları Göster
    Arazi de o haftasonu bayağı çalışmıştık,açık alan tabi,bir üşüttük,üşütme apandisiti tetikledi ve üşütmenin 2. günü ameliyat oldum apandisitten

suç benim mi,arazinin mi siz karar verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

quote:

Konu hortlukla alakalı değil bilgi kirliliği var düzeltecem.

Böyle bir yöntem olabilir ama vatandaşımız şaşırmış 250 metrede ooo su çıktı diye oldu magmaya in öyle çıkar suyu bence bu yöntemin doğruluğunu kanıtlayacak olay az mesafelerde çıkan sudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir jeoloji mühendisi ile mi açıldı o kuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen TRT Belgesel'de bir İstanbul'da doğmuş büyümüş ve Şehir hayatından bıkmış birisi İstanbul dışı köyüne dönüyor ve dedelerinin arazilerine birşeyler ekmek için İstanbul'dan arkadaşı Jeoloji Mühendisi araştırma testler sonucu 3 yerde sondaj kuyu açmaya çalışıyorlar ama 3'de boş çıkıyor... çaresiz köylülere soruyor siz ne yapıyorsunuz diye onlarda herhalde değnekçi deniliyor bunlara onları tavsiye ediyorlar... sonuç 3 yer tespit ediyor üçündende su çıkıyor...

Molla Google'a Radyestezi yazın araştırın biraz derim...kan grubuyla alakalı diyenler var ben bilmem...
  • Bimden su al sat
  • Konu eskiymiş ama bende yazayım.

Bu olaya bende şahit oldum. L filan denilmiş ama ben Y şeklnde bakır telle yapıldığını gördüm. Yapan adamın kan grubu 0 dı.

Arazi içinde bazı yerlerde Y tel fıldır fıldır dönüyordu. Hatta sadece suda değil gümüş, altın herhangi bir metal olan yerlerde de dönüyormuş.

Suyla metali ayırt etmek için elinde gümüş ve altın yüzük takılı biri telin üzerine elini koyunca tel duruyordu.

Hatta şunu gözümle gördüm. Bir taşın üzerindeyken tel döndü. Üzerine yüzüklü el tutuldu, durdu. Adam bu taşın içinde altın veya gümüş var dedi.(yüzüklerden dolayı sanırım)

Benim elim durmadı taşı kırdım. Gerçektende sarı nokta nokta güneşte parlıyordu.

Şaşıtıcı ama gerçek.

Tahminimce manyetik alanla alakalı, öbür taraftan yüzük koyunca durmasıda bunu destekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Definecilikte cok defa kullandiğimiz bir yontemdir bunda sasilacak bir sey yok.

Olay kan grubu ile alakali herkeste ayni sonucu vermiyor.

Telleri elinize alip ayni zamanda avicunuza altin koyarsaniz cuvuklar sadece altinda hareket eder. Gümüs koyarsaniz da sadece gümüste. Hic bir sey koymazsaniz sadece su da hareket eder.

Sadece dut agaci degil gül agacinin dallariyla da yapmak mumkundur.

Birde vallahi oldu 25 metrede su bulduk diye bosuna yazmayin. Zaten 25 metreyi nerde kazarsaniz kazin mutlaka ordan su cikar bu cubugun marifeti degil.

Cubuklarin marifeti en fazla 5 metrede %100 sonuc gostermesidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu hortlamışken ben de yazayım bari.L şeklindeki bakır çubuklardan bizde de var ve bilimsel yönü var mı bilmiyorum ama gerçekten işe yarıyor.Tarlada drenaj kanalı kazdırırken kepçeci yapınca görmüştüm ilk defa.Birde galiba çubukların birleştiği yerde durup adım atınca o borular ayrılıyor diye biliyorum 1 adımın 1 metre derinliğe denk geldiğini söylemişti kepçeci.Gerçekten kepçecinin işaretlediği yerlerden su çıktı ve derinlik olarak saydığı adımlara yakın mesafede su çıktı.Kan grubu ile alakası var mı bilmiyorum ama benim kan grubum 0rh+ bende de işe yarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.