Şimdi Ara

Bakın dava açtım insanlara başsavcılıkları resen soruşturma açtı konuya gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın dava açtım insanlara başsavcılıkları resen soruşturma açtı ve forum sadece alay etti
    Bakın, ben dava açtım ve insanlara karşı başsavcılıklar resen soruşturmalar açtı. Ama burada forumda yapılan tek şey, olayı küçümseyip alay etmek oldu. Oysa mesele basit bir tartışma ya da şaka değil; hukuki süreci olan ciddi bir konu.

Benim amacım kimseyi susturmak ya da keyfi şekilde yargıya taşımak değil. Ortada kanıtlarla desteklenmiş iddialar var ve devletin ilgili kurumları da olaya müdahil oldu. Buna rağmen burada hâlâ ‘ciddiye alınmaz’ yaklaşımıyla dalga geçilmesi, aslında forumun saygınlığına da zarar veriyor.

Bakın bu konuyu açmamdaki amaç, sadece süreci şeffaf bir şekilde paylaşmak ve insanların yanlış anlamalarının önüne geçmek. İsteyen inanır, istemeyen inanmaz; ama gerçekler yargı önünde ilerliyor. Artık forumda alay etmenin bir anlamı yok, çünkü dosya resmi mercilerin elinde.

Ciddiyet beklediğim tek nokta budur.”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam biraz açık konuşabilir misiniz dava ettiğiniz kişi tam olarak kim hangi profil size ne yaptı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tantuniii kullanıcısına yanıt
    küfürler edildi hocam manevi şahsiyetime en ağır hakaretler edildi
    bundan dolayı büyük yıkım yaşadım.
    herkese davalar açtım hocam

• asinglepeach (old account)youtube
    I took the audio from the 240p commercial and mashed it with the 1080p one and made the best it can be. Feel free to use however you'd like. I do not own Breaking Bad. All rights belong to Sony Pictures Movies & Shows. Download Link (MEGA) https://mega.nz/file/tWsm1QIB#Lo8yKVlQ3dJBMfcfNI6twnykiGNHI1GvNIDQlVje9hg
    https://www.youtube.com/watch?v=iId5WDsYxZ4
  • Su cicek gibi adama kim kufredebilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.