Şimdi Ara

Bakın arkadaşlar moral bozuyosunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 60k isteyen adama 90 tyt 60 ayt diyorsunuz. Yav hiç mi vicdan yok. Tamam anladık bileğinle eleyemediğini böyle elemeye çalışıyorsun da yeter bu kadar da. Son 2 hafta kalmış millet zaten stresli bir de siz iyice sinirlendiriyonuz adamı. Çocuk soruyor 80k için net tahmini yapın diye 85-50 diyonuz yav ben 80k dan kaldım o kadar yapıyorum. Sövcem şimdi durduk yere ban yemek istemiyorum. Yav burda 1000 kişi olsa (ki daha az) onları elesen ne geçer eline ne kazandin al. Bu forumdaki herkes benim önüme geçsin vallahi umrumda değil nolcak. İlk 1000 isteyenlere bir şey demiyorum onlar zaten boş işlerle uğraşmıyorlar.

Neyse özet geçeyim: Fair play oynayın artık yeter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam peki sizden 60k tahmini alabilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin almayın. almayın!! en az üç dört tane popüler ouan hesaplama sitesi var. bilmem kaç bin diye tahmin istiyorsunuz, on kişi yazıyor onu da farklı. yazan da sizin benim gibi öğrenci, bunun üstünde çalışıp osym'nin yayınladığı bilgilere göre hesap yapan siteler var. ona bakın, öğrenci nerden bilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EcehanD kullanıcısına yanıt
    Puango biliyo yani boş boş yorum yapmayın bu forumda o siteleri hazırlayanlardan daha iyi tahmin yapan arkadaşlar var

Gel uruk sen de ağla

Okunuşu

''Allahümme inni es'elükes-sebate fil-emri ve es'elü azimete'r-ruşdi. Ve es'elüke şükra ni'metike ve husne'ıbadetike. Ve es'elüke lisanen sadikan ve kalben selimen. Ve e'uzü bike min şerri mata lemü. Ve es'elüke min hayri ma ta'lemü. Ve estağfiruke mimma ta'lemü. İnneke ente'allamü'l-guyub.''

Anlamı

Allah'ım! Senden dinde sebat etmeyi istiyorum ve doğruluğa azmetmeyi istiyorum. Nimetine şükretmeyi ve sana güzel bir şekilde ibadet edebilmeyi istiyorum. Doğruyu konuşan bir dil ve eğrilikten uzak bir kalp diliyorum. Allah'ım! Senin bildiğin her çeşit şerden sana sığınıyorum. Bildiğin bütün hayırları senden istiyorum. Bildiğin günahlarımdan dolayı senden bağış diliyorum. Şüphesiz Sen gayıpları bilensin.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegehthtvsshas -- 15 Haziran 2018; 21:19:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    21 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hoist H kullanıcısına yanıt
    yapma ya? kimmiş o süperzeka arkadaşların? nasıl analiz etmişler burda pineklerken katsayıları, zorluk ihtimallerini? boş yapıp milletin umutlarıyla oynamayın.. gerizekalilara da güvenmeyin.

• Şu sınavda tahmin işi kadar saçma bulduğum bişi yok. Yok şu net kaç K bu net kaç K. Emmioğlu sınavın zorluğuna göre değişir da. Bi kültürün denemesine girin bi de çözüm H.g apotemi falan. Arada 20 net fark olur.

Milletin moralini bozan dengesizlere de sözüm kendinizi küçük düşürmeyin beyler.

Ne çirkin bi üslubun var senin forumda her şehirden öğrenci var kendi dershanelerinde okullarında olan durumu görüyorlar sınav sürecini lisenin başından beri takip eden öğrenciler var sınavı görmeden tahmin yapmak tabii doğru değil ama puangodan daha tutarlı tahminler çıkacak burdan sene sonunda görürsünüz

Orijinalden alıntı: Sayanorra3

ağla
    Hoist kesinlikle katılıyorum adamakıllı ciddi bir şekilde tahmin yapanlara. Bir de şu arkadaşa baksana.. Bunun gibiler işte 119 79 aşağısı konuşmasın len mk ilk 100 bin 100+ yapar len mk diyen tipler. Ben bunları ciddiye almayın diyorum yoksa ben de çok tahmin aldım zaten o arkadaşların forumda ismini herkes biliyor.@hoist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgecandede58 -- 15 Haziran 2018; 21:38:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.