ßende Start Yoq. ßen Salı Geceleri ßeklerimm Hep Ve Saat 5 Civarı AcılıYordu Ama ßir Ara ßıraktı Gißi Oldum 1 Ay Girmedim ama Değişmemiştir Heralde !.
giriş serverları zaten start ve id pass tan sonraki config onlar kapalı bir tek . Yoksa c1 - c2 felan filan açıldı şimdi bosslar gezior oyunda . Galiba senin dediğin gibi bu giriş serverlarıda 5 gibi açılcak ben dayanamıyorum yatacam saat 6,30 da iş var zaten
quote:
Orjinalden alıntı: EyLanxtiN
giriş serverları zaten start ve id pass tan sonraki config onlar kapalı bir tek . Yoksa c1 - c2 felan filan açıldı şimdi bosslar gezior oyunda . Galiba senin dediğin gibi bu giriş serverlarıda 5 gibi açılcak ben dayanamıyorum yatacam saat 6,30 da iş var zaten
aNLamadım Sende Start Varmı Şu An?
Knight Online Oyunculari,
Haftalik bakim calismamiz bugun Turkiye Saatiyle 1:00AM - 5:00AM arasi olacaktir. Bakim calismasinin bu sure icinde bitmesi planmakta olup, aksakliklar durumunda uzama ihtimali bulunmaktadir. Gosterdiginiz anlayis icin tesekkur eder, iyi oyunlar dileriz!
-Knight Online Ekibi
Siteye ßakmamıştım Ama Hala Aynı Ve Saat 5 Te Acılacak Büyük İhtimal iLe Yani Yarım Saat Var Pc ßaşında Uyumayın Sakın (:
yok bende de start ...
quote:
yok bende de start ...
Tamam Yazdıgım Gibi ßüyük İhtimal 5 Te AcılıCak ßence ßu KAdar ßeklemişsin ßundan Sonra DA Uyuma :) Sen Cypher Demi Oynuyotsun?
quote:
Orjinalden alıntı: İronic_eyes
quote:
yok bende de start ...
Tamam Yazdıgım Gibi ßüyük İhtimal 5 Te AcılıCak ßence ßu KAdar ßeklemişsin ßundan Sonra DA Uyuma :) Sen Cypher Demi Oynuyotsun?